D53A2117

· Hello there ·

Jeg har en greie for fine og søte ting som gjør hverdagen litt morsommere. Da jeg kom over disse nøkkelfigurene på eBay måtte jeg bare klikke dem hjem! Hvor søte er ikke de? Både kyllingen og bamsen. Plutselig ble nøklene mine litt hyggeligere å dra frem om dagene, og det beste av alt – de kostet meg bare 12,- per stk. Jeg smiler hver gang jeg stikker nøkkelen inn i døren på kontoret, haha! Håper flere av dere får glede av dem også. Cutenessss ♥

// I have this thing for cute little gadgets that can spice up my everyday life and make it a little bit more fun. When I came across these key sets of cartoon animals I just had to order them! How cute aren’t they? All of a sudden my keys got so much more fun to carry around. And hey, they only costs $1.51!

D53A2125

.. Say hello to my little friends!

D53A2055

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Cuteness

 • Hihi, supersøte 🙂

 • Susannecasandra
  så skjønne 🙂

 • mathilde
  hvor har du kjøpt lommeboka?

 • Caroline
  Hei Eirin,
  Jeg har bestemt meg for å dra alene til New York og lurte på hvor lenge du ville anbefale å være der og hva budsjettet ditt har vært? Ville du anbefalt å bo på det hotellet du bodde på sist gang du var der, og har du noen andre tips som du ikke har skrevet om før? Tror du det ville vært fint å reise dit i september? Jeg skal se litt gjennom arkivet og reisetipsene dine 🙂

  Stor klem

  • Hei Caroline! Årh, så koselig. De kan virkelig anbefales – jeg storkoste meg og lærte masse om både byen og meg selv! Jeg synes en uke er greit alene. Budsjettet er nesten umulig å si, kommer an på hvordan du tenker å ‘leve’ der nede. Ønsker du god mat og shopping må du regne med en del, hvis du er litt mer for sightseeing og kan nøye deg med 2-3 ordentlige middager ute så kan du jo justere budsjettet litt 🙂 Det gjorde jeg i desember og reiste mer på en inspirasjonstur uten særlig shopping. Kan anbefale både The Evelyn og Loews Regency! Førstnevnte er billigere enn sistnevnte. September er PERFEKT reisemåned 🙂 Stor klem og god tur!

 • mari
  hei! hvor mye koster Chanel lommeboken ? Og hva er navnet på modellen?
  fast leser! du eier!
  klem <3

 • Martha
  De var superskjønne! Men hvordan velger man hvilket dyr man vil ha? Eller er alle i én pakke? Skjønte ikke helt.

Comments are closed.