D53A9602

· The famous Castor oil ·

Jeg trodde håpet var ute når det kom til brynene mine. Vippene våger jeg ikke tenke på en gang, jeg har jo hatt extensions i to år! Om noen uker skal jeg fjerne dem, og det kan mildt sagt bli spennende. Jeg gruer meg litt, men da har jeg heldigvis Castorolje! I fjortisalderen fant jeg en pinsett liggende hjemme på badet til mamma, og en time senere satt jeg der med noen usle hårstrå igjen i pannen. Jeg trodde jeg var dritfin – så der og da var det verdt det. Etterhvert som årene gikk ble fyldige bryn inn igjen, og jeg elsket det! Problemet var bare det at mine bryn aldri vokste noe særlig ut igjen. Jeg sverger til brynsminke, det tar meg i hvert fall ett hakk nærmere fyldige bryn – men nå har jeg faktisk funnet noe som funker. Jeg har brukt Castorolje i ca. tre uker og ser stor forskjell på øyenbrynene allerede! Det er helt utrolig. Jeg trodde aldri de skulle vokse ut igjen. Jeg kjøper det på den lokale innvandrerbutikken i byen, og damen bak kassen takket meg for at jeg tipset henne om det sist jeg var inne. Haha! Jeg smører det på brynene mine hver kveld som en del av renserutinen, og snart skal jeg begynne med vippene også. Da dypper man bare en q-tips oppi oljen og påfører den langs vippekanten. Try it!

I thought all hope was lost when it came to my brows. And the eyelashes I don’t even dare to think about! I’ve had lash extensions in almost two years non stop. The next time I’m gonna remove them for a while (hopefully for forever if I can manage that), and I’m super nervous – but I think it will do good to my pore lashes. Luckily I have Castor oil! I remember when I was a teenager and found my mom’s tweezer for the first time. About an hour later I was sitting there with barely no brows, and I felt super beautiful. Haha! As the years past filler brows became trendy again, but mine never seemed to grow back. Bahh.. I’ve been using Castor oil non stop for three weeks now, and they’re seriously growing back again! I’m so excited! If you’ve never tried it you just have to!

D53A9627

Previous Post
Next Post

28 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Åå! Spennende! Dette må jeg prøve på vippene! Takk for tips 😀

 • Åh, dette må jeg prøve! Jeg klarte å rive av en del av vippeextentionsene mine for noen dager siden, så har virkelig ikke vipper haha! Tusen takk ?

 • Christine
  Hva heter butikken du får tak i oljen og hvor i Bergen ligger den? 🙂

 • Hedda
  Jeg har så lyst til å prøve ut castor oil på vippene, men er litt usikker. Oppdater oss gjerne på hvordan det går da du starter å bruke det! Jeg gleder meg til å lese, får du resultater av det er deg verdt et forsøk:-) Ha en fin dag! Klem.

 • Susannecasandra
  så bra tips du kom med her Eirín 🙂
  kan tenke meg mange som sliter med det samme som deg blir kjempe glade 🙂
  ha en fortsatt fin onsdag 🙂

 • Sandy
  Takk for tipset !! Kunne jeg fått navnet på den butikken du handler hos? Det er så mange i omegnet, men virker som du har finnet en som har alt 😀

 • Synne
  Jeg bruker også castor oil og jeg innbiller meg at det virker veldig bra!! jeg brukte det etter jeg tok av vippeextensions og da hadde jeg mildt sagt veldig lite med vipper. Castor oil hjalp meg å få de lengre ganske fort, men jeg bruker Castor oil fra en helsekostbutikk, det er vel samme greien 🙂 flott at du tipser om det!

  • Hei Synne! Ja, det er nok det samme. Mange merker som fører denne oljen 🙂 Er spent på om det gir god effekt på vippene mine også! Klem

 • c
  Jeg vil gjerne tipse deg on Nypefrøolje/ Rose Hip Seed Oil, hemmeligheten til alle modeller og skuespillere, også! Har fått mye lenger øyevipper! Helt amazing som hudolje selv for de som egentlig ikke kan bruke oljer på huden ?

 • Dette kunne ikke kommet i bedre tid. Har ‘spart’ brynene mine siden november ifjor og føler ingenting hjelper. Går bare og ser ‘ustelt’ ut. Hehe. Så dette skal definitivt prøves, takk for tips herlige Eirin! 🙂

 • Marthe
  Hei! Hvilken innvandrerbutikk i Bergen er det du har kjøpt den på? 🙂

 • Hei Eirin! Jeg har akkurat begynt å bruke castor oil på mine egne bryn, og vurderer å prøve på øyevippene også. Men sover du med oljen på vippene om natten? Er det ikke farlig å få det i øyet?

  • Hei Marion! Jeg har ikke prøvd enda da jeg har extensions, men vippedamen jeg går til gjør det selv og hun sier det går helt fint. Hun legger oljen med en q-tips langs vippekanten. Klem

 • Helene
  Hei, hvor får man tak i den oljen? 🙂

 • Tusen takk for tips! Jeg har prøvd Pukkas Caster Oil, til ingen nytte. Så jeg skal prøve denne istedet! <3

 • Kristine
  Hei Eirin! Takk for tips:) Jeg lurer på hva prisen er på oljen du kjøpte. Vurderer å kjøpe Pukka sin, men deilig om jeg kan spare noen kroner på denne!

  Hilsen Kristine

 • Marie
  Kan også anbefale å kjøpe fra USA på iHerb. http://no.iherb.com
  Jeg kjøper vitaminer herfra. Det er 3 valg for fraktkostnader når man kommer så langt i bestillingen. Jeg velger alltid den rimeligste. Det tar ikke så mange dager uansett.

  Castor olje kan kjøpes her:
  http://no.iherb.com/search?kw=Castor+oil

  Helt øverst på nettsiden er det en link Try&Save. Her kan man kjøpe rimelige ting for å fylle opp til grensen på kr. 350 for produkter og frakt når man først bestiller.

Comments are closed.