D53A7972

D53A8117

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og jeg er en av dem som elsker å få håret opp og bort fra ansiktet når solen står som høyest på himmelen. Eller om jeg sitter og jobber foran skjermen på kontoret – da er det godt dra håret opp i en knute i nakken. Jeg er en stor tilhenger av den klassiske ‘dotten’ som jeg kaller den så fint, men med et lite redskap kan man forandre den til en mye mer elegant og sommerlig frisyre på 1-2-3. Den er så fin at den ikke bare nødvendigvis er en ‘hverdagsfrisyre’, men vel så lekker til sommerfester, bryllup, hva enn det måtte være. Og har du en røff skinnjakke slik som meg, så er det fint å ‘bryte’ uttrykket litt ned med denne frisyren. Redskapet man bruker fikk jeg helt tilfeldig av min mormor – dette viste seg å bli helt spot on.

The summer will sooon arrive, and I’m one of those girls who always have to pull the hair back in a knot when the temperature is getting too high. Or simply when I’m just working at the office – I always need to get the hair out of my face. Haha! I love the classic messy ‘bun’ that everyone else seems to love too, but with one simple tool you can be way more elegant in just 1-2-3. This updo is super duper easy, and suits just as good the ‘everyday life’ as it does when it comes to summer parties, weddings.. You name it! And if you own a super cool leather jacket like me, you can easily tone the whole ‘rough’ look down with this cute hair. The tool I’m talking about is called a ‘wrap-up’ and I actually got it from my grandmother. It turned out to be spot on! I love it.

D53A7953

D53A8092

· You’ll need ·

A ‘wrap-up’ tool
(get it at Ricky’s or Glitter)
Bobby pins
Hairspray

D53A8070

D53A8125

1. Start med å gre alt håret bakover eller i skill, om du vil. (Jeg har alltid sideskill)
2. Dra alle hårtuppene gjennom wrap-up redskapet, start fra nederst, og rull den med håret inni oppover mot nakken.
3. Lukk wrap-up’en når du har rullet den helt opp. Du kan både feste den oppe, eller nede. Alt ettersom hvilket resultat du ønsker.
4. Fest den og eventuelle lokker på villspor med fliseklemmer, og avslutt med hårspray for å ‘låse’ frisyren. Voila!

1. Start with pulling your hair back – side parted, or whatever you want (I personally prefer that)
2. Drag your locks through the wrap-up tool, and start rolling it from the bottom of your hair and up to your neck.
3. Close the wrap-up. You can either close it at the top or the bottom, depending on what result you want.
4. Finish the updo by securing it with bobby pins and some hairspray if you feel like you need it. Voila!

D53A7992

Enjoy the summer superstars!


Previous Post
Next Post

30 thoughts on “1 minute summer updo

 • Ida

  Hvor er jakken fra :)?

 • hvor er den fine jakken fra :)?

  • Zara! Kjøpte den i Amsterdam på nyåret. Usikker på om den er i butikk enda, men det er jo verdt et forsøk 🙂

 • Louise

  Hei flotte Eirin! Bloggen din er bare helt fantastisk! Sommeren nærmer seg med stormskritt og jeg har absolutt ikke “bikinikroppen”! Vet at man ikke skal tenke sånn, men jeg gjør det likevel med tanke på at jeg veier 12kg for mye i forhold til ideell vekt. Har du noen raske tips på veien? Vet at man skal trene mye og ha et kaloriunderskudd, men dersom du har litt mer spesifikke tips så mottar jeg disse med stor takk 🙂 Ha en fin uke! Klem <3

 • Susannecasandra

  Fin frisyre 🙂

 • Silje

  Så utrolig fin frisyre! Den må prøves:)
  Lurte på hvor de fine øreringene du har på er fra ?

 • marthe

  Har samme jakke i strl S, men føler den er veldig liten til meg. Jeg er litt høyere enn deg. Hvilke strl har du? 🙂

 • Tusen takk for et kjempe flott tips! Og denne frisyren funker jo like fint til kort hår også! Takk 😀 Er fortsatt uvant etter at jeg klippet håret til litt under skuldrene for en stund siden. Før kunne jeg liksom gjøre ALT med håret. Denne må jeg teste ut. <3

 • Fride

  Hvordan er størrelsen i skinnjakken, og hvilken størrelse kjøpte du? 🙂

  • Amalie

   Hva er størrelsen på jakken? Du er en stor inspirasjon for meg! Mye mer enn alle jeg vet om og kjenner! 🙂

 • Julie

  NYDELIG jakke!
  Middagen din så fantastisk ut! Hva er det grønne? Kunne du evnt lagt ut oppskrift? 🙂

 • Lotte

  Hei,
  Jeg så nettopp på Snapchatten din og ville bare si at jeg synes det er sykt unødvendig å bruke engangshansker – tenk hvor miljøskadelig det hadde vært om alle skulle gjort det. Jeg synes folk burde bruke mindre engangsplast når det er unødvendig. Måtte bare få sagt det, siden det er så viktig!

 • Anne

  Nydelig frisyre og herlig jakke! Den gjør seg virkelig! Jeg er at du har på deg noen fine øredobbe og lurer derfor på hvor de er fra? Er på jakt etter det perfekte paret, men de jeg har funnet så langt er akkurat litt for store!

 • åååh, så utrolig fint det ble 🙂
  Jeg liker veldig godt den måten du setter opp håret ditt på 🙂
  Selv bruker jeg mye hestehale og setter opp håret i en høy hestehale eller lager en slags ball av håret mitt sånn at den er krølla inne i strikken om du skjønner 😛

 • Josefine

  Hei! Jeg så snapstoryen din, og lurte bare på hvor du har kjøpt skjorten din? Den så virkelig ut som den perfekte ruta skjorten ? Elsker forresten bloggen din! ☺️❤️

 • Denne frisyren var heelt perfekt! Så enkel, men samtidig så fin – både til hverdag og fest <3 Inspirerende post som alltid!

 • Katrine

  Sikke en smuk frisure! Den skal jeg helt sikkert prøve til en af sommerens mange fester! Kunne du evt. lægge en video ud, hvor du viser hvordan du laver frisuren? Jeg synes det er lidt svært at gennemskue, hvordan du sætter håret for at få det til at sidde så fint 🙂

 • Aina, 17

  Hei! Så en snap du nylig la ut, med en rød, rutete skjorte. Hvor er den fra? Den var nyydelig.

 • Ingvild

  Hei! Bare lurte på om jakken er i ekte skinn? Veldig fin uansett:)

Comments are closed.