annonse
What a great weekend
What a great weekend

· Our Sunday breakfast ·

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har ønsket å utnytte hvert eneste minutt av denne fantastiske forsmaken på sommer vi har fått servert i helgen. Åh, som jeg har kost meg med fine venner, familie, god mat og sene kvelder på terrassen. Det har vært en eneste stor, idyllisk fryd! Cath sov over i går, og det var så hyggelig. Jeg har et lite bildedryss på lur til dere for senere i kveld som greit nok oppsummerer det hele. Da vi våknet i morges rakk vi en deilig frokost med cream cheese bagels før jeg måtte fly avgårde i konfirmasjon. For en fin start på dagen – det gjorde godt!

What a great weekend

What a great weekend

Bagels er ikke akkurat hverdagskost her i hus, men jeg elsker å gjøre litt ekstra ut av helgefrokosten. Da’ah – det er klart den skal være ekstra god! Jeg elsker bagels med friske jordbær, honning og syltetøy. Nå har Lerum Uten Tilsatt Sukker lansert syltetøyglassene sine i nytt og fresht design for sommeren! Jeg har spist det i så mange år at selv jeg synes det var hyggelig med litt forandring. Cath og jeg prøvde oss på den nye smaken med appelsin i dag, og gjett om det falt i smak. Lerum Uten Tilsatt Sukker inneholder hele 80% bær og smaker naturlig, friskt men også passe søtt! Det, kaffen og appelsinjuicen fra frokostbordet i morges følger med videre i den nye, spreke uken som banker på døren i morgen. Bring it on!

What a great weekend

What a great weekend

D53A6424

♥♥♥


Previous Post
Next Post

16 thoughts on “What a great weekend

 • Susanne casandra
  Dette så kjempe godt ut 🙂 ja disse dager med sol å varme må utnyttes for det fulleste 🙂
  Btw du hadde en veldig fin bunad 🙂
  Ha en fin søndag videre 🙂

 • Mariah
  Gratulerer så mye med ny leilighet. Du har fått det så fint! Ser ut som en deilig frokost! Gleder meg til flere flotte bilder ??✨

 • Carina Sørensen
  Bunaden din er absolutt nydelig! Ha en fin søndag videre, og nyt kvelden <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Carina! <3 Samme til deg 😀

 • Elsker selv bagels, og Lerum er favoritt syltetøyet. Ønsker jeg også hadde hatt denne frokosten i helgen, men det får bli til neste helg:)
  Ha en god start på uken!

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Charlotte. Ha en fortsatt fin søndagskveld 🙂 Klem

 • Det så virkelig godt ut, og det inspirerte hvertfall meg til en skikkelig god helgefrokost neste helg! Da er kjæresten min hjemme også, så gøy å gjøre litt stas på det ^^ Håper dagen fortsatte bra og at konfirmasjonen ble vellykket i det fine været! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ikke sant! Det er så lite som skal til 🙂

 • Julie
  Hei du, kan jeg spørre hvor kaffekoppene dine er fra? De var så enkle og fine 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De er fra Åhlens 🙂

 • Pernille Amalie
  Det så herlig ut 🙂 Hvor er den lille melkekartongen fra? Så søt!!

 • Jeanette
  Så utrolig fin bunad du har!

Comments are closed.