Our Friday night

Gradestokken viser rundt 17 grader, og første tegn til sommer merkes på kroppen. I går kom bestevenninnen min over på reker og hvitvin etter jobb, og vi ble sittende til klokken begynte å nærme seg ett om natten. For en hyggelig kveld! Og reker har aldri smakt godt før.. Jeg vet ikke med dere, men når det kommer til smaksløkene merker jeg at jeg begynner å bli eldre. Ting jeg synes har vært litt ‘nah’ før, smaker bare bedre og bedre for hver gang. Smaksløkene utvikler seg, og mitt forhold til mat har blitt et helt annet. Nå nyter jeg det, før var det liksom bare for å spise. Det er gøy!

Our Friday night

Ferske reker, loff med valmuefrø (must!), smør, majones, sitron og hvitvin. Mmm!

Our Friday night

Jeg har aldri vært noe særlig glad i vin, men i år begynte jeg plutselig å like det over natten. Da var det litt stas når de nye vinglassene kom i går, som jeg har ønsket meg så lenge. Snakk om perfekt timing for anledningen! De er fra Essence og jeg elsker det tidløse og enkle designet. Også skal det sies at appelsinjuicen til helgefrokosten også smaker best fra vinglass med isbiter i, etter min mening.. Det er helgeluksus for meg!

Our Friday night

I går kveld satt Marli og jeg i stuen og koste oss med rekemåltidet til kveldens episode av Idol på skjermen. I grunn hadde det vært mye koseligere å sitte ute, spesielt når temperaturen var så fin. Utemøblene kommer ikke før torsdag, men gjett om jeg gleder meg til det! Da blir det innredning av terrassen, og jeg gleder meg til å gå til anskaffelse av grill til sommeren. En tur på Plantasjen blir det vel også! Jeg elsker å dra dit.

Our Friday night

Da jeg la meg til å sove i natt bestemte jeg for og droppe alarmen for første gang på noe som føles som evigheter. Klokken 10:00 våknet jeg uthvilt, og det kjente jeg gjorde veldig godt etter en stressende periode med alt fra flytting til boklansering. Nå begynner endelig skuldrene mine å senke seg igjen! Jeg startet dagen med terrassedøren åpen, lyden av fuglekvitring (det må være noe av det fineste og mest behagelige) samt nytraktet kaffe. Helt herlig! Nå bærer det avgårde på trening, og i kveld kommer Cath på besøk. Det blir koselig! Hva er deres planer for lørdagen? Have fun ♥

Previous Post
Next Post

38 thoughts on “Our Friday night

 • Susannecasandra
  Så deilig dette så ut 🙂
  Gøy å innrede veranda 🙂

 • Anne
  Neste gang må du prøve med aioli! Det er enda bedre enn majones!

  • Eirin Kristiansen
   Uuh, det skal jeg prøve!

 • :)
  Hei Eirin! helt siden du kjøpte céline trio har jeg alltid ønsket meg den, synes den er så fin! Nå har jeg bestemt meg for å kjøpe min første designerveske, men er så usikker på hvilken jeg skal gå for. Det står vel egentlig mest mellom gucci disco soho eller céline trio small i svart. Hva mener du? Synes begge er så fine! Disco veska er nydelig i både svart og beige. Ønsker en liten skulderveske, og hadde blitt veldig glad for noen meninger fra din side!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! I dag tror jeg at jeg ville gått for Gucci Disco 😀 Synes den er rålekker i både svart og beige!! Opplever trioen litt vanskelig å bruke, da den er lite praktisk med tre små lommer istedenfor en stor. Klem

 • Hørtes ut som en koselig Fredag! 😀 selv så blir det reker på varandaen her i kveld og jeg kjenner jeg gleder meg! Har vært på jobbi hele dag så er godt å kunne sitet ute nå, og til og med i bikini for her er det varmt ? Ha en super fin kveld med Cath!

  • Eirin Kristiansen
   Herlig 😀 Kos deg glugg ihjel <3

 • Marielle
  Hvor var den blå/rutete skuldertoppen du la ut på snap fra? Den var så fin!

 • Malene
  Hvor er den blå offshoulder blusen fra snapchat fra? Helt nydelig på deg! Lenge siden du kjøpte den?

  Klem:-)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malene! Den kjøpte jeg i New York sist jeg var der, på Zara. Klem

 • Elin
  Hei vakre 🙂
  Har du begynt å drikke alkohol ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elin! Jeg drikker i ny og ne når jeg får lyst til det, ja 🙂

 • Stine
  Hei søta! Lurer på hvilken str du har i den hvite skjorten fra Mango som du hadde på deg da du viste fram Chanel vesken din for første gang? 🙂 Synes du den passer seg å bruke under gensere eller blir det for trangt?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Jeg har den i medium og synes den passer helt fint under genser som alene 🙂

 • Anette
  Glassene er fra Iittala(?), serien heter Essence? Har de selv og er kjempefornøyd! Designet er kjempefint og de tåler litt, er ikke så skjørt glass 🙂 Gleder meg til å se mer av leiligheten, ser veldig idyllisk ut!

  • Eirin Kristiansen
   Aha, bra du har kontroll 😀 Veldig fornøyd med dem!

 • Har jobbet i ti timer i dag, så planene for kvelden er ikke mange! 🙂 Kos deg masse med Cathrine 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Celine. Du er flink!

 • Malene
  Hei fine Eirin!

  Alt er så delikat og fint hos deg. 🙂
  Jeg lurer på hvor du har kjøpt den nydelige blå toppen du hadde så vidt på deg på Snapchat idag? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Malene! Den er fra Zara 🙂

 • Birgitte
  Anngående det med smaksløkende går det egentlig motsatt, vi får færre og færre smaksløker gjennom livet, så vi fødes med ca 10 000 og når vi er gamle har vi ca 2000 🙂 Så det betyr egentlig at vi smaker mye mer når vi er små og mindre etterhvert som vi vokser og smaksløkene utvikler seg ikke. Men det går ann og tilvenne seg til smaker ved å utsette smaksløken for noe vi ikke liker flere ganger slik at de venner seg til det og vi etterhvert liker det 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er ganske fascinerende.. 🙂

 • kristine
  Hei Eirin. Hva heter Tv´n din?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den heter Curved Ultra HD LED LCD TV, Samsung 🙂

   • kristine
    Takk for svar 😀 er du fornøyd? Hvor stor er TV? Tusen takk for svar!

    • Eirin Kristiansen
     Jeg elsker den! Anbefales virkelig 🙂

 • Maren
  Heiii jeg har kjøpt den sephora selvbruningen som du elsker. Men forstår ikke helt hvordan jeg skal påføre denne, har du noen tips?:)

  • Eirin Kristiansen
   Sprayes på ren og helst nyskrubbet hud, la den tørke helt før du kler på deg igjen 🙂

 • Maria
  Hei! Lurte på hvor den blå genseren (off-the-shoulder) som du hadde på deg på snap er fra? Den var superfin!! <3

  Ha en fin søndag i finværet!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria! Den er fra Zara 🙂

 • Anna
  2 spørsmål 🙂

  Hvor er dørhåndtakene du festet på dørene dina (snapchat) fra?

  Hva heter fonten du bruker i headeren din?

  • Eirin Kristiansen
   Heo Anna! De er fra Frost 🙂 Fonten er jeg dessverre usikker på..

 • Haldis
  Hei! Jeg har akkurat lest ut boken din, og herregud så inspirert jeg er! Tusen tusen takk, så fantastisk! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk selv, for herlig kommentar <3

 • Silje marie
  Neste gang du spiser reker anbefaler jeg virkelig avocado på bunn, samt bittesmå biter med rødløk samt alt det du har på + sitronpepper og fersk dill. Åååh så himmelsk ?

 • Smaken
  Grunnen til at du liker ting nå som du kanskje ikke likte så godt da du var yngre er fordi vi får færre smaksløker med alderen og derfor får du en annen smaksopplevelse av mat/drikke enn du hadde før:)

Comments are closed.