annonse
Hos frisøren

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

· Favorites from the big mid season sale ·

Da er det store mid season salget i gang, og det bugner nesten over av fine varer. Jeg har som alltid plukket ut mine personlige favoritter som inspirasjon til dere! Når jeg handler på salg har jeg et alltid en strategi. Denne står det blant annet litt om i boken min – men jeg kan vel si såpass at jeg spør meg selv spørsmålet om jeg ville kjøpt plagget til ordinær pris. Yes? Buy! No? Leave it hanging.. Har du en strategi på salg?

The big mid season sale is on at it’s filled with a lot of cool pieces. I have as always picked out my favorites to inspiration for you guys. Hope you find something you like! When I shop on sale I always have an strategy so that I won’t buy something that I eventually end up not wearing. I always ask myself if I would buy the piece for full price! Yes? Buy! No? Leave it hanging.. Do you have a strategy when shopping on sale? Tell me about it!

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “· Sales favorites ·

 • Camilla
  Hei! Lurte på kordan boksigneringen funker på lørdag? Er det sånn at vi får boka gratis med signering, eller må vi betale før vi får den signert? Kordan kommer du til å gjøre det, og vil den koste penger den dagen, når du signerer den??☺️
  Liker veldig godt å lese bloggen din, og har veldig lyst på boka og?☺️

  • Eirin Kristiansen
   Hei Camilla! Du må nok kjøpe boken før du kan få den signert. Den koster 299,- 🙂 Etter at den er betalt kommer du bort til meg og får den signert + bilde om du vil 🙂 Klem

 • Susanne casandra
  Her var det mye fint 🙂 du er så flink til å sette sammen antrekk 🙂
  Min strategi er den samme som deg , ville jeg kjøpt det får ordinærpris 🙂
  I går fikk jeg Mail om at boken din blei send til meg så nå gleder jeg meg Ekstra mye 🙂
  Ha en fin torsdag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så gøy! Gleder meg masse til å få boken selv i dag. Det blir så stas 🙂

 • Maria
  Etter mange år med prøving og feiling så har jeg også utviklet en strategi. Jeg tenker bl.a. det samme som deg – ville jeg kjøpt plagget til ordinær pris? Hvis ikke, kjøper jeg det ikke uansett hvor billig det er.

  Jeg leste en gang et råd som er blitt mitt en av mine aller viktigste regler, og som jeg også forteller andre om: Kjøp KUN dersom plagget får karakter 10 på en skala fra 1 til 10. Dette gjelder også enkle basisplagg. Det skal passe deg perfekt, ha en farge du liker, (helst) være av god kvalitet og ha bruksverdi. Alt annet lavere enn en tier skal rett og slett ikke inn i garderoben din!! På denne måten er du sikret en kvalitetsgarderobe som kun inneholder plagg som du virkelig elsker og BRUKER. 🙂

 • Leila
  Jeg kan ikke finde link til jumpsuitet?

Comments are closed.