· Eirin tipser ·

An old must-have in my home

Denne uken vil jeg dra frem en liten sak jeg alltid må ha i hjemmet, og som jeg tipper dere alle har vært borti eller i hvert fall har sett i butikkhyllen tidligere.. Vademecum! Jeg er kjent med denne lille klassikeren fordi mormoren min alltid dryppet noen dråper i gapet mitt da jeg var liten og kjente på en forkjølelse eller vond hals. Det er svært desinfiserende, så om du kjenner at du holder på å bli syk og heller noen dråper i halsen umiddelbart, kan du faktisk snike deg unna det verste. Det funker som bare det! Og om du først har  blitt syk – drypp noen dråper på tannbørsten din for å ta knekken på bakteriene slik at du ikke smitter deg selv igjen. Andre bruksområder: påfør litt på en bomullspad og dra over urenheter eller kviser i ansiktet. Og skulle du være så uheldig å få et insektbitt? Då fungerer det ypperlig til det også! Ellers er Vademecum kjent for å ta knekken på dårlig ånde eller vond smak, om det blandes i et glass vann. Du får glassflasken i både stor og liten størrelse, som er perfekt å ha med på reise. I love it!

· Eirin tipser ·

This week I want to tip you guys about an old little classic that I always have in my home. Vademecum! I have known about this multi-product since I was a child, because my grandmother always poured some drops in my throat when I started to feel sick. It is really disinfectant, so if you starting to feel sick just pour some drops in your throat and you will most likely avoid the worst cold or illness. It works! And hey, if you’re already sick just have som drops on your toothbrush so that you won’t aggravate the situation. If you have bad skin or acne, just swipe a cotton pad with Vademecum over it. Bad breath? Stirr som drops with a glass of water. The glass bottle comes in both large an small size, which is perfect for travels. I love it! 

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • susannecasandra
  Dette var et bra Tips Eirin 🙂 dette må jeg prøve:) er plaga med å blir fort syk så vis dette kan hjelpe så må jeg prøve 🙂
  min sembler plages med kviser så denne skal han også få lov til å prøve ! <3
  foresten blir boken send i dag til de som har forhåndsbestilt den ?
  gleder meg sån til å begynne å lese 🙂
  håper du får en fin tirsdags kveld 🙂

 • Vademecum er en reddende engel i dette huset også. Spesielt mot vond hals og urenheter i huden- det funker så utrolig bra!
  Håper du får en super tirsdag videre, fine du 🙂

 • Funker også på munnskold! Dynk en q-tips i vademecum, rull/sveip over såret i munnen til det er borte 🙂

 • susanne
  Hei!

  Savner når du skrev ideer til fullkropps program å andre øvelser. Prøvd å finne igjen det av fullkropp styrke i eldre innlegg men fant det ikke 🙁
  Har lite motivasjon og trenger no nytt! Så lute på om du har noen ideer om hvilken øvelser som er lurt å ha med til et fullkropp program 😀

 • Kristinavo
  Hvor kan man kjøpe det? <3

  • Eirin Kristiansen
   De fleste dagligvarer og apoteket 🙂 Koster rundt 45,- flasken.

 • Så herlig! Jeg elsker at du klarer å skrape frem tips og triks av ting ingen andre ville ha tenkt på! Blogger- inspirasjon til tusen 🙂 God klem!

 • Henriette
  Denne er gull verdt! Vet du, jeg har omtrent kjøpt inn alle tingene du tipser om i «Eirin tipser» og absolutt alt har falt i smak! Det sier litt om troverdigheten bak alle anbefalingene du kommer med, annonse eller ei. Tusen takk for at du daglig sprer glede og inspirasjon! Og vet du? Etter du tipset om Konjac Sponge og ansiktpleieserien fra Kiehl’s har huden min vært så fin! Jeg har brukt det i 3 uker ca, og huden har aldri sett bedre ut. TUSEN TAKK! <3 God klem

  • Eirin Kristiansen
   Det er virkelig gøy å høre at favorittene mine blir til andre sine 😀 Sant den er god?? Jeg elsker den! Klem <3

 • Elisabeth
  *An old… Ikke and old… Jaja☺️ Kjempefine tips uansett❤️

  • Eirin Kristiansen
   Herregud, liitt trøtt og vimsete kan man si. Takk :*

 • Sverger til denne eg og, alltid på badehylla!! 🙂

  Ønsker deg og Billy ein herlig dag!!

 • Kristin
  Kjøpt inn og prøvd ikveld. Men fy som det svir på huden:-p håpe det funker på kvisene mine:)

Comments are closed.