10 ting jeg vil gjøre i April

W e l c o m e  A p r i l

Dette blir en måned med mye fart, spenning, utfordringer og moro tenker jeg! Boklanseringen smeller av allerede kommende uken, og deretter blir det fullt kjør. Herrefred som jeg gleder meg! Og det er ikke til å stikke under stol at jeg er veldig glad i April måned generelt. Våren begynner å vise sine tegn, blomstene springer ut, dagene blir lysere, fregnene titter frem, og humøret blir rett og slett bedre. Kjære April, du er hjertelig velkommen!

10 ting jeg vil gjøre i April

· Her er 10 ting jeg ønsker å gjøre i April ·

1. Det første målet mitt for April er selvfølgelig å jobbe beinhardt med og få ut boken min i verden og alt som hører med. Om 2 dager (!!) er den ferdig i trykk. Jeg gleder meg som et lite barn, og jeg er så stolt. Til nå har jeg bare fått en dummie av coveret slik at jeg kunne vise dere den, men jeg har enda ikke fått den ordentlige utgaven i hendene med innhold og alt. Det blir helt sykt og vil nok føles helt uvirkelig! Håper og tror den vil falle i smak, for den er virkelig unik. Dette er ikke en bok du legger ifra deg når du er ferdig – denne kan du alltid ta frem igjen når du føler for inspirasjon. At den skulle bli bestseller å slå alle salgsrekorder over natten før den var ferdig i trykk hadde jeg aldri forestilt meg. Tusen takk! Jeg er helt ordløs.

2. Jeg ønsker å bli flinkere til og trene styrke igjen. Jeg har nærmest ikke en muskel på kroppen nå, føler jeg! I morgen begynner jeg på nytt treningsstudio, og det kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til. Da har jeg satt meg som mål å gjennomføre minimum 3 styrkeøkter i uken.

3. Oppussingsprosjekt HER INNE! Et mål for April som jeg tror mange av dere vil bli happy for – jeg skal innen måneden er omme sørge for at bloggen er flyttet over på ny server. Det vil si at den kommer til å gå raskere, og at den vil tåle mer trafikk. Jeg vet det er mange som har litt tekniske problemer, og det ønsker jeg å få slutt på. Designet er jeg også lei, og et nytt er allerede in the making as we speak. Det skal bli så fint atte!

4. Jeg elsker Bikram Yoga, og det har klisjé nok forandret meg mye til sinns. Jeg har blitt mye roligere og mindre stresset – samtidig som at det fysiske har fått sine forbedringer, spesielt huden. Mykere har jeg også blitt! Så minimum 3 ganger i uken er et mål jeg ønsker å opprettholde.

5. På mandag får jeg nøklene til det fine kontoret mitt, og jeg har som mål å komme meg ordentlig til rette denne måneden. Både med tanke på inventar og interiør, men også når det kommer til arbeidstider og rutiner. Det skal bli så deilig at dere aner ikke!

6. Innflytning. Målet er å flytte ut fra leiligheten og inn i min nye denne måneden! Må bare alt gå som det skal. Jeg er så lei av alle forsinkelser. Skulle vært inne for et halvt år siden, jeg! Blir helt trist av å tenke på det. Nå vil jeg bare inn å bli ferdig med det. Blah!

7. Denne måneden har jeg lyst til å lage meg en ny «spring» bakgrunn som jeg kan pynte MacBooken min med. Blir den fin deler jeg den gjerne!

8. Nå som det blir mye pendling til og fra byn har jeg bestemt meg for å undersøke mulighetene for EL-bil. Jeg trodde aldri jeg skulle gjøre det, men nå har jeg faktisk blitt overbevist. Hjelpes! Porschen er stor, og egner seg lite for bykjøring. Men den er ypperlig for alt annet – så jeg må finne på noe lurt her. Yes to both?! Neida.. Jo. Nei. Vet ikke. Vi får se.

9. Jeg har som mål at jeg skal drikke minst 4 flasker vann for dagen, og uansett hvor hektisk måneden blir – minimum 7 timer på puten er førsteprioritet. No sleep no workey! For at alt annet skal gå rundt, er det viktig med en solid base – at jeg er hydrert og uthvilt til enhver tid.

10. Jeg er veldig A4 på kjøkkenet, og holder meg til de få rettene jeg liker. Jeg er veldig glad i mat og elsker å prøve ut nye ting – jeg bare unnskylder det med at jeg ikke har tid. Vel, make time! Nå skal jeg prøve meg på nye matretter, og har laget en challenge for meg selv – hopp gjerne på om dere vil. 8 retter jeg ikke før har laget på 4 uker! Altså, to i uken i en måned. Faller det i smak deler jeg selvfølgelig oppskriftene med dere.

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i April

 • El-bil er sikkert veldig greit. Jeg bor selv rett ved Drotningsvik og det er forholdsvis lange felt som EL-bilene kan kjøre i når det er kø ut til Sotra (som du sikkert vet at det ofte er). Dessuten slipper du bompengene, det er jo et stort pluss! Spesielt nå når det er rushtidsavgifter høye som bare det. Dessuten kan du parkere på bystasjonen til 600 kr i måneden tror jeg, det er en del billigere enn å ha månedskort på bussen faktisk… Vi har også lyst på EL-bil, som du kanskje skjønner 😉

  • Eirin Kristiansen
   Det er akkurat det, jeg er virkelig inne på tanken kjenner jeg!

 • Oda
  Hva slags bil har du? Har alltid trodd du har hatt en typ Fiat 500 eller noe haha

 • Emira
  Hei Eirin! Kjempe fin blogg, lurer bare på når kommer boken ut i butikkene? Sitter veldig spent i min stol haha 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Boken vil være ferdig i trykk 5. April, og da blir den sendt ut til bokforhandlere og alle som har bestilt 🙂 Klem

 • Stine
  Har vært så heldig å få boken din i bursdagsgave av mamma og pappa! Gleder meg sånn til å lese den, ble et lite jubelhyl her hjemme da jeg leste om det første gang! Blir også så inspirert av NY bildene dine, har så lyst til å dra til selv!! Lykke til meg innflytting og alt fremover med boken! Stå på! <3

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, nå ble jeg glad 😀 Godt å høre at du gleder deg til den!! Tusen takk, Stine <3

 • såå mange fine og spennende ting foran deg i april <3 håper det blir en bra måned for deg !

 • Susanne casandra
  Så mange bra ting Eirin 🙂 gleder meg til å få boka de å gleder meg til å se kontore å leiligheten diin 🙂

 • Hannah
  Hei! Er interessert i å prøve Bikram yoga selv 😀 hvilket sted anbefaler du i Bergen?

 • Kjenner meg igjen i punkt 10.. er så lite kreativ selvom jeg elsker å lage mat og finne nye spennende oppskrifter!

 • Sarah
  I think a VW eUp is so adorable and perfect for driving around the city. That way you could probably keep your Porsche as well seeing as it is a lotbigger 🙂

  • Eirin Kristiansen
   I think so too! Not a bad idea 🙂

 • M
  Det er selvfølgelig opp til en selv hvor mye vann man ønsker å drikke i løpet av en dag, men dette kan likevel være verdt å lese: http://forskning.no/forebyggende-helse-mat-menneskekroppen-samfunnsmedisin/2011/07/atte-glass-vann-om-dagen-er-tull. Det er ingen forskning som tilsier at det er helsefremmende, du må bare gå mer på do.. Kroppen sier fra selv når den trenger væske.

Comments are closed.