Getting ready for NYCGetting ready for NYCGetting ready for NYCGetting ready for NYCGetting ready for NYCGetting ready for NYC

· Ready for a week away in my favorite city ·

Morgentimene i går morges fløy forbi, i et resultat av nærmere en time lengre enn planlagt på puten. Likevel hadde jeg litt tid til overs til å senke skuldrene og hive meg over juicemaskinen for å fylle på med litt næring før den lange reisen. Med tanke på at jeg skal være borte en uke ville jeg ikke kaste alle grønnsakene og eplene i kjøleskapet, så jeg tenkte det var et lurt påfunn. Jeg kuttet opp alt fra selleri, ingefær, grønne epler og sitron, samt en full pose med spinat. Til min fortvilelse gikk ikke juicemaskinen på, og jeg aner ikke hva som har skjedd. Men etter 3 år med flittig bruk er jeg villig til å la den gå. Jeg kastet alle ingrediensene over i blenderen istedenfor, og kjørte den på full guffe med rikelig kokosvann og en liten neve isbiter. Alt jeg har å si er – so long juicemaskin! I det øyeblikket jeg tok første og andre sipp innså jeg at jeg faktisk ikke trenger den. Dette var jo knallgodt + at man får i seg fiberet og alt det gode fra frukten og grønnsakene! Kjører man alt lenge nok, blir det som juice uansett. Jeg slukte hele greien, og tok resten med meg i en tomflaske på vei til flyplassen. Yums! I dag våknet jeg opp i New York, og det kribler i hele kroppen. Etter en god natts søvn og en lang dusj er jeg nå klar for første dag! Gleder meg til å oppdatere dere med mange fine bilder herifra. God helg og nyt påsken!

The morning hours yesterday past so fast, in a result of me sleeping an hour extra than planned. Oups! Still I luckily had some time left to just relax and attack the juice machine to get some really good nutrition before the long trip. Since I’m staying in New York for a whole week, I wouldn’t throw away all the greens and fruits in my fridge. I chopped everything from celery to spinach, ginger, green apples and lemon. To my disappointment the juicer wouldn’t turn on, so I had to throw everything into the blender instead. I blended everything with a whole lot of coconut water, and omg – it tasted amazing! What do I need a juicer for?? By doing this instead I also get all the good fiber from the greens and fruit as well. I drank the whole think, and brought the rest with me to the airport in an empty water bottle. Yums! Today I woke up in New York, and it tickles in my whole body. After a good night of rest and a long shower I’m super ready for the first day! Can’t wait to update you guys with a lot of nice pictures. Happy weekend!

Previous Post
Next Post

28 thoughts on “Getting ready for NYC

 • Susanne casandra
  Så deilig med juice:)
  Ha en kjempe første dag i NY 🙂
  Gleder meg til å se bilder 🙂

 • Jeanette
  Kos deg masse i NYC!! Hvilken størrelse er marmor bordet ditt fra Bolia? Medium? 🙂 Skal kjøpe selv, litt usikker på størrelsen.

 • Nei men herlighet den juicen der såg så frisk og god ut! Åhh den der ville jeg likt å smakt! Kos deg i NYC og god tur fineste deg Eirin 🙂 Du er som sagt før den beste bloggeren i Norge 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Du burde prøve! Så godt 🙂 Tusen takk snilleste du, det var koselig å høre <3

 • Sandra
  Elsker reideguidene du har skrevet tidligere, og skulle ønske boken din ble lansert tidligere, hehe. Jeg skal nemlig til New York om under en uke, og synes det er skikkelig vanskelig å pakke. Yr.no melder regn og 6 grader, men også sol og 18 grader. Hva har du pakket med deg. Setter stor pris på svar!

  • Eirin Kristiansen
   Hehe, du får smøre deg med tålmodighet! 😀 Pakkingen er umulig her! I går var det varmt, i dag var det kaldt. Pakk med joggesko, en varm jakke, en lettere jakke, skjerf og hansker. Vinden er iiiskald når den først slår til! Da er du stort sett safe når det kommer til det praktiske 🙂 Klem!

 • Inga
  Elsker bloggen din, den er veldig inspirerende! Gleder meg til å lese boken din 🙂
  Hvor har du kjøpt Celine solbrillene forresten? :))
  Ha en fin dag, og fin tid i new York <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Inga <3 De er kjøpt på Saks 5th Ave 🙂

 • Victoria
  Hei! Vet du hva din vekt og høyde er? 🙂
  Du stråler!

 • Iselin
  Hvilke modell er adidas skoene dine?

 • Kjersti
  Kos deg i NYC! Ser fram til å få bildeoppdatering fra deg 😀 Fortsatt god påske <3
  Hvor er Billy når du er ute å reiser (hundepensjonat, venner eller familie)? Venter valp i slutten av april, og tar til meg alt av tips og erfaringer jeg kan få på min vei fram til da 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kjersti! Han er hos familie 🙂 Gled deg til valp! Klem

 • åh, nyyyt New York! Jeg kom hjem i dag etter en uke i den fine byen – og savner det allerede!

 • Har netop postet mit bedste NYC tip på bloggen Idag, du bør tjekke det ud nu du er der??

 • Den juicen hørtes utrolig god ut! Gleder meg masse til å se bilder fra NY 🙂

 • Tc
  Eirin ☺☺☺
  Jg har akkurat flyttet ed hit, og lurte på om du kanskje vil ta en kaffe eller shoppe md mg eller noe mens du er her? 😀 har ikke blitt kjent med altfor mange enda, syns d er litt vanskelig å komme inn på folk i denne byen, men ja,hadde satt pris på selskapet ☺

 • Tc
  Eirin ☺☺☺
  Jg har akkurat flyttet ed hit, og lurte på om du kanskje vil ta en kaffe eller shoppe md mg eller noe mens du er her? 😀 har ikke blitt kjent med altfor mange enda, syns d er litt vanskelig å komme inn på folk i denne byen, men ja,hadde satt pris på selskapet ☺☺

 • Såå mye fint, jeg gleder meg til å se antrekkposter fra NY! Kooos deg, søta 😀

 • Sofia Josefine
  Hei vakre deg!

  Lurte på om du i nærmest fremtid kommer til å selge vekkeklokken din fra Åhlens? Er veldig interessert da jeg ikke lengre får tak i den og har siklet på den i evigheter.

  Håper du får en fantastisk fin tur til NY, kos deg masse. 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sofia! Nei, det kommer jeg dessverre ikke til å gjøre enda i hvert fall 🙁 Tusen takk! Klem

 • Ahh, kos deg masse!! Gleder meg til å se bilder! klem

 • madelen
  woah kos deg!! hva heter malene birger vesken? hvilken modell/størrelse er det? klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Madelen! Hvilken av de tenker du på, den lille eller shopperen? Eller trillekofferten? Klem

Comments are closed.