fbpx

This weeks favorite..

· This weeks favorite recipe ·

I dag slår jeg til med en litt annen variant av en oppskrift, og det er “7 tips to make a great week”. Denne er perfekt å gå tilbake til hver eneste mandag, om man ønsker å få mer ut av ukene. Jeg er spesielt glad i punktet om å identifisere roller, som lyder slik: “Identifiser roller; kjæreste, bestevenn, datter, barnebarn, ansatt, hundeeier.. Med dette mener jeg at du for eksempel tenker ut 2 ting du vil gjennomføre innen hver rolle i løpet av en uke. Gjør en morsom aktivitet med bestevenninnen din, ring besteforeldrene dine litt oftere, overrask kjæresten med en date-night, jobb ekstra hardt og gjør sjefen fornøyd, send en liten glad-i-deg melding til mamma, som en påminnelse om hvor mye hun betyr for deg, lær hunden din et nytt triks, ta han med på en fjelltur! Dette er bare eksempler. Skriv gjerne ned målene svart på hvitt, da blir det plutselig mer gjennomførbare.”

· This weeks favorite picture ·

This weeks favorite..

· This weeks favorite song ·

Er det egentlig et spørsmål for dere som følger meg på Snapchat? Jeg elsker at Zayn kommer med sitt helt eget album, og jeg har lyttet flittig til “Like I Would” hele uken, hver eneste dag. Ukene før var det Pillowtalk! Jeg kjører sangen opp på full guffe i bilen og traller med, det ser sikkert ikke riktig klokt ut fra utsiden – but who cares! Dette er også den optimale treningslåten, så vel som hverdags og partylåt. All in one!

· This weeks favorite outfit ·

Her nølte jeg ikke mange sekundene. Det må være dette antrekket med sneakers, skinnbukse, hvit skjorte og min nye veske. Da følte jeg meg rett og slett fin, på en enda finere dag! Et lite tips; jeg elsker skinnbukser som er litt loose i modellen, og synes det er SÅ kult! Men problemet er at jeg aldri finner den perfekte. Nå har jeg kjøpt meg en slim fit skinnbukse fra Zara i størrelse L, og den blir akkurat passe løs. Et lite tips fra meg til deg!

This weeks favorite..

· This weeks highlight ·

Høydepunktet for hele uken kan være så mangt, men aller mest har jeg gledet meg over det knallfine været vi har hatt. Det har plassert et stort smil om munnen min stort sett gjennom hele uken! Skjerfet og hanskene har blitt lagt på hyllen, jeg har lunsjet utendørs med bestevenninnen min, kjøpt meg meg smoothie fra SmoothieXchange som jeg har kost meg med i solsteiken mellom ærend, jeg har tatt med meg Billy på fjelltur (og egentlig overalt, han var også med på Pop-Up i går, og det gikk over all forventning foruten at han tisset på klærne til Cath og jukket på en bloggleser, hehe – unnskyld for det..) Vel, i sin helhet har jeg rett og slett bare storkost meg denne uken. Krysser fingrene for flere soldager fremover! Ser heldigvis at det er meldt knallvær i New York neste uke, så det gleeder jeg meg til. Kan ikke tro at jeg reiser tilbake allerede på torsdag. Jippii!

· This weeks favorite thing ·

Leppeskrubb og Rosebudsalve. Denne kombinasjonen er “crème de la crème” spør du meg. Følelsen etter å ha skrubbet leppene og påført litt Rosebudsalve er ren og behagelig. Jeg elsker å gjøre dette et par ganger i uken! Leppene blir glatte, døde hudceller fjernes, leppestiften holder bedre, og man får et lite rosa plump som jeg er synes er sumperfint. Også er begge produktene veldig gode, da! Begge har vært favoritter i årevis.

This weeks favorite..

· This weeks downturn ·

Denne ukens nedtur må være at leiligheten enda ligger etter skjema, og at det fremdeles går i sneglefart der ute. Bahh! Jeg skjønner ikke hvordan den skal kunne overleveres på estimert dato, men mirakler kan vel skje! En annen nedtur i en opptur er at det har vært så hektisk denne uken at jeg ikke har løftet en finger på hjemmefronten. Jeg føler jeg lever i et rottehull, som er dødsskittent! Eww.. Om ting blir gjort litt effektivt i dag så MÅ jeg få tatt en real shinings. Men det er jo så kjedelig. Haha! Men noen ganger må man gjøre ting som ikke er gøy også. Med en ren leilighet er det mye deiligere å våkne opp mandags morgen til lukten av grønnsåpe og orden! A clean place makes a happy space, ikke sant?

· The favorite day of the week ·

Er det et spørsmål? Lørdagen, selvfølgelig! Hadde jeg hatt nok ting og tang å selge kunne jeg hatt Pop-Up Shop hver eneste helg!.. Okei, nesten i hvert fall.. Det var bare SÅ gøy, ikke bare å få henge med mine fine bloggkollegaer og hjelpere hele dagen, men og henge med dere blogglesere også selvfølgelig. Venner og familie tok også turen innom, Billy var der og alt var bare fint. Jeg storkoste meg fra start til slutt!

This weeks favorite..

Enjoy your sunday!


7 Responses to This weeks favorite..

  1. Åh, Eirin! Den siste uken har bloggen din virkelig nådd nye høyder. Du skriver friere, og mer personlig, og jeg kan ikke gjøre annet enn å elske det! Du har vært min favorittblogger i flere år nå, og jeg har ikke behov for å lese andre enn din. Her får jeg masse inspirasjon når det kommer til trening, kosthold, livet generelt, mote, interiør – ja alt! Du fortjener så mye skryt for arbeidet du legger ned i bloggen din, hver eneste dag, flere ganger om dagen. Jeg håper du oppnår alle drømmene du har, for det fortjener du virkelig! Ha en strålende søndag, skjønneste Eirin <3

  2. Allerede før jeg kom meg inn på bloggen din, visste jeg at jeg ville skrive en kommentar. Den siste tiden har det vært sååå flott å klikke seg inn her. Før var det knall, nå enda bedre! Virker som du har det fint, og med været i gode Bergen er det umulig å ikke smile. Og så har du såå mye å se fram til (som jeg gleder meg like mye til å følge med på). Ååh, håper NY blir bra, og at ting faller på plass med leiligheten. Ha en fantastisk søndag, fine! Stoooor klem fra meg

  3. Hallo kjære du. Har noe anbefalinger til flyselskap og hotell til New York? Har aldri vært der før, og tenkte å bestille en liten tur om ikke så altfor lenge!! 😀 Helt ikke så veldig dyrt!

Follow @ Instagram