For all dog owners out there

Jeg har dilla på eBay når det kommer til mye, men spesielt når det kommer til ting til Billy. Her har jeg kjøpt alt fra den stilige regndressen hans, til bilbelte og leker. De har SÅ mye gøy, og det er også vennlig for lommeboken i motsetning til hva du gjerne kjøper ting og tang for i den lokale dyrebutikken. Jeg har en regndress til 650,- og en til 38,-. Den siste er favoritten! Dessuten har eBay vanvittig mye kult, som for eksempel flotte design på alt av plagg. Regndressen hans er i camo, og er helt rå! Og så mye som han skitner seg til er det like greit at det ikke koster skjorten.

I have a little obsession when it comes to eBay, especially when it comes to dog stuff for Billy. Here I have bought everything from his fancy raincoat to seat belt and toys. They have so much fun stuff, and the best part? It’s super cheap for the wallet compared to what the same things would cost at the local pet shop. I’ve bought one raincoat for $78 and another one for $5. The last one from eBay is our favorite! And what I love the most is that they have so many cool designs on stuff, like for example his raincoat. It’s camo baby! I believe it’s super cool. Haha!

For all dog owners out there

 

· Get the pet chew mustache here ·

 

For all dog owners out there

Billy er svært kresen på leker, men han har to som han virkelig har favorisert. Den ene er en utslitt liten kanin fra leketøysbutikken som han bærer med seg i rundt i munnen overalt. Når vi for eksempel har vært på bilturer til Voss har han hatt denne med seg, og han slipper den ikke ut av syne. Det er litt søtt da! Dette var faktisk den første bamsen han fikk da jeg hentet han hjem til Bergen for første gang, og det er så koselig.. Den andre er denne nye pandaleken fra eBay som lager pipelyder når han tygger på den. Dere har sikkert sett det på Snapchat? He loves it! Også er den jo veldig søt, da. Kanskje ikke fullt så søt når han gnir den i ansiktet mitt hver gang jeg jobber, men.. Han har også en blå donut som han har sansen for i perioder. Den er min personlige favoritt, muligens fordi jeg er over gjennomsnittet glad i donuts. Yum! I morgen er det lørdag, just sayin’ ♥

Billy is really picky when it comes to toys, but I has two things that he have taken under his wings for good. The first one is a little stuffed rabbit that he carries everywhere. And I mean EVERYWHERE! I bought it at a toy store and it was actually his first toy. He just won’t let it out of sight! The other one is his new Panda from eBay that makes these really cute squeaky sounds. Maybe you saw it on Snapchat yesterday? He loves to play with it! He also have this blue donut toy too, which he plays with in periods. Personally it’s my favorite, but that’s just because I love donuts. Who doesn’t?! Yum!

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “For all dog owners out there

 • Mariah
  Har du noen bøker du anbefaler å kjøpe for Maltipoo Valp? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Nei, dessverre :/ Jeg vet ikke om noen!

 • Mette Dahl
  Så fin han er.. Vi har å handlet endel fra ebay, bl.a nettopp dette søte huset som vi ikke har fått ennå så kan ikke garantere kvaliteten he he…
  http://www.ebay.com/itm/111921429051?_trksid=p2057872.m2749.l2648&var=410875017589&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
  Ha en fin helg.

 • inga
  ÅÅ søte hunden!

  Jeg skal på ferie i New York om noen dager, og lurte på om du kunne gi meg noen tips til shopping, attraksjoner og andre spennende ting?
  Jeg skal reise med familien min, 3 jenter på 16, 19 og 21 år!

  Helst ikke så veldig høy prisklasse!

  Klem <3
  PS: Elsker bloggen din, du er veldig flink

 • bell
  Ha ha Ha! Den barten kledde han virkelig ? den var dritkul, elsker sånne rare, søte ting til kjæledyr og baby’er ? jeg har mye rart til min lille pusekatt og til min lille datter på 5 mnd, for eksempel en smokkesnor med bart i enden slik at det ser ut som baby’n har bart.. ? syns det er morsomt å tulle litt, ikke bare være seriøs ☝

 • Elsker å shoppe på ebay til min hund også 🙂

  Fikk puppia-seler i dag i posten, koster 1/3 av det det koster i norske butikker, så det var kupp!!
  Fikk også adidashettegenser til ho i dag 😉

  Spørs om eg må klikke heim den pandaleiken, den var så skjønn,
  takk for tips 😉

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, kult! Adidas hettegenseren har Billy også, den er så fin 😀 Pandaleken kommer også i en søt gris, gå for den til jente. Såå fin! Hehe <3

 • Julie
  Takk for tips! Hvilken str har du til din lille gutt? 🙂 Jeg har en (stor) pomeranianen , og sjanset på å bestille hjem en S

  • Eirin Kristiansen
   I regndressen tenkte du? Jeg har i M til Billy! Liten i størrelsen :O

 • Cecilie
  Hei 🙂 Jeg lurte på om du har et tips for å få bort det brune som drypper fra øynene på maltesere/bichon frise-hunder?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Ikke noe annet enn øyerens og potetmel 🙁 Det er veldig plagsomt!

 • Kristina
  Herlige bilder! 🙂 lurte forresten på om det kommer flere videoer av deg og Cath? Har dere en liten filmepause pga andre prosjekter? Var så gøy å se 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Ja nå har det dessverre vært så travelt :/ Forhåpentligvis blir det mer snart 🙂

 • Stina
  Hei Eirin! Elsker bloggen din og leser den daglig 😀

  Jeg reiser til Amsterdam med kjæresten på mandag – har du noen tips om hva vi må gjøre/se/spise der? 😀 Setter stor pris på tipsene dine!

  😀

  Klem <3

 • Emilie
  Heisann 😀

  Mener å huske at du var veldig glad i Fountain sin Super Green Molecule. Ville bare tipse deg om at den nå er mulig å få tak i på vita.no, så du slipper å bestille fra utlandet 🙂

Comments are closed.