Sponset opphold
Brand new day

God morgen! Da var det duket for siste dagen min her i Oslo, og nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem for en stund. Det har blitt mye reise de to siste ukene, og det tar mildt sagt virkelig på! Det er noe med det å ikke ha sine egne ting rundt seg, i tillegg til mat- og treningsmulighetene man gjerne er litt avhengig av ellers i hverdagen for å holde sinnet og energien oppe.. Det har veldig mye å si kjenner jeg nå!

Good morning! Well, it’s my last day here in Oslo and I can honestly say that I’m super ready to go home for a little while now. There has been a lot of traveling these two last weeks, and in the long haul it can be a bit exhausting not having your own routines and things around you every day. I especially miss the food and workout routines – that’s what’s usually keeps me going through those hectic days.

Brand new day

· My home office away from home ·

Brand new day

.. Men til tross for at jeg er på reise føler jeg meg ikke helt ute av rutiner. Hos Clarion Royal Christiania, som har vært mitt stamhotell i flere år, føler jeg meg alltid hjemme. Etter hektiske dager kan jeg trekke meg tilbake og bare finne roen. Omgivelsene og atmosfæren her er så avslappende, og passer meg spesielt godt når jeg skal ha litt «hjemmekontor». Se så fint kontorhjørne jeg har ordnet meg til her da! Koser meg jeg ♥

But even though I’m traveling I’m not totally thrown out of my routines. Clarion Royal Christiania has been my favorite place to stay in Oslo for years, and I always try to stay here. Here I can stress down and just relax after long days. The environments is so peaceful and I can even have my litte home office away from home here! Look how nice it is.. And hey, I even got my very own coffee machine. Can’t complain about that! Haha..

Brand new day

Jeg er så fornøyd med databrillene mine fra Céline. De er et smykke i seg selv, og for dere som har spurt: modellen heter CL 41379. Jeg kjøpte de hos Øyeoptikk Teigland i Strandgaten i Bergen. Nå skal jeg om en liten halvtime pakke sakene mine for denne gang, og deretter skal jeg dra bort til kontoret til Stylista. Vi skal deretter videre til en ny kunde som jeg personlig er veldig happy for at vi har fått noe til med. Wait and see! Ellers skrives vi senere i dag så fort jeg har kommet meg til flyplassen.. Nå er det snart helg dere, hang in there! Jeg gjør så godt jeg kan, haha.. Klem!

I’m so happy about my computer glasses from Céline. For you who wanted to know the model: it’s called CL 41379 and I bough them in Bergen at optics Teigland in Strandgaten. In half an hour I’m packing my stuff for this time, and before my trip home to Bergen I’m having a meeting with a new client that I’m really excited about. Wait and see! Talk to you later as soon as I arrive at the airport. Hang in there for the weekend lovelies! Xx


Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Brand new day

 • Utrolig lekre briller!

 • Clara
  nice post! But what client? What do you work? if you don’t mind me to ask 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Being Blogger is my main job 🙂 I work with different clients all the time.

 • susannecasandra
  så fint lite kontor 🙂 å brillene var kjempe fine, <3
  ha en god tur hjem, det skal bli godt med helg ja, 🙂
  kos deg <3

 • Cs
  Hei! Så du var innom favoritt merket mitt, Colmar i dag. Hva het modellen til den gule jakken? Må ha den!☺️☺️

  • Eirin Kristiansen
   Den kommer ikke i butikk før september, dessverre! Men det er bare å glede seg, for den var aldeles nydelig 🙂

 • Isabel
  Hvor redigerer du bildene dine og hvordan? Bildene dine er så fine og lyse 🙂

 • Monika
  Lovely photos of the details!
  Love,
  http://www.thestyleventure.com

 • Margrete
  Jeg lurer på om du har Canon Mark 3D eller 5D? Har du begge to? For av og til sier du at du bruker 3D og andre ganger 5D… Hvilket vil du i så fall anbefale?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har bare Canon mark 5D 🙂 Kan være jeg har skrevet feil i halvsvime, om du har sett det en plass!

   • Margrete
    Ja, du svarer alle at du har 3D, men i forrige videoblogg sa du at du hadde 5D, så da ble jeg forvirret – særlig siden du fortsatte å skrive 3D. Takk for svaret!

    • Eirin Kristiansen
     Beklager så mye for det. Jeg surrer litt her! Men det er altså Canon Mark 5d jeg bruker. Aner ikke hvor jeg har fått 3 fra! Haha 🙂

 • Hadde ikke hatt noe i mot å jobbe på et sånt sted nei! Håper du koser deg masse når du kommer hjem i kveld – det fortjener du etter så mye reiser og gjerne litt stress..! Stor klem <3

 • Ida
  Kunne jeg spurt hvor mye du kjøpte disse brillene for? har sett rundt på nettet, men er så mange nettbutikker som ikke virker helt trygge.. og prisen er helt forskjellig på alle. Håper du får en fin kveld <33

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Uff, jeg husker ikke.. Men det var ikke akkurat billig med glassene! Et sted mellom 5-7000 mener jeg.. 🙂

 • Elise
  Hei Eirin 🙂

  Hvorfor betaler du ikke for hotellopphold selv ? Du har økonomi til det. Skjønner ikke bloggere på det området her. Kanskje det er derfor dere har så mye penger ? For dere får sponset ganske mye. Til tross for det er dere ikke fornøyde. Slitsomt å reise. Hvorfor reiser du da? Ingen tvinger deg å reise i 2 uker. Tenk på de som ikke har mulighet til å reise. Vær takknemlig for det du har og sett pris på det.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elise. Synes det var en veldig lite reflektert kommentar fra deg. Først og fremst så har jeg et fast hotellsamarbeid med Royal fordi jeg reiser såpass ofte. Å betale hotell flere ganger i måneden blir veldig dyrt i lengden, og de får også reklame tilbake for spons. Vinn vinn for begge parter. Å si at jeg blir sliten av mye reise betyr ikke at jeg ikke er takknemlig for det jeg har. Hvordan får du det til å stemme? Det er som å si at en som kommer hjem fra arbeid og er sliten, ikke er takknemlig for jobben vedkommende har. Det er menneskelig å bli sliten, uansett hvor fantastisk jobb man har. Ikke fortell meg at jeg skal være takknemlig å sette pris på det jeg har – for er det noen som er flink til det, så er det nettopp meg. Nå er det natta, flere enn meg som trenger en god natt med søvn, hører jeg 🙂

 • Hei hei
  Hei hei!

  Så veldig deilig ut det der 😀

  Har du noe tips til hvordan man kan få sponset hotellopphold? Jeg har ganske mange følgere på instagram (vet ikke helt om det holder), men tenkte å sende en mail for å prøve meg. Litt usikker på hvordan jeg skal skrive den, og hvordan jeg skal gå frem med det, så har du noen tips?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Kontakt hotellet du ønsker å samarbeide med, og skriv litt om hvorfor du ønsker å samarbeide med dem + dine følgertall 🙂 Klem

 • ååå! Fysøren jeg kan ikke få sagt det nok hvor super duper flotte og klar bilder du tar her på bloggen! DE er virkelig unike, du er den bloggeren som tar de beste bildene ette mitt øye. ÅÅÅ jeg synes det er så dumt at du ikke er med på bloggerne, for jeg elske bloggen din, og digger hverdagene og hva du gjør på. Du er virkelig ei nydelig jente Eirin, stå på videre! Den beste bloggen i Norge og ikke minst den kjekkeste å lese!! Ha en super topp fredag herligeste deg! <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig, Marthe. For en snill og oppløftende kommentar 🙂 Dette gjorde kvelden min <3 God helg

Comments are closed.