· Eirin tipser ·

I always bring this kitty in my purse

Det var en del av dere som fikk øye på denne søte pusekatten på Snapchat storyen min her forleden, da jeg satt på flyet på vei hjem fra Amsterdam. Ikke akkurat overraskende, den er jo supersøt og skikkelig eye catching! Og det beste av alt er at den virkelig er nyttig, spesielt på reise hvor man gjerne farter lenge uten tilgang til lader. Når jeg reiser eller har lange dager ute på farten i form av ærender og slikt, sørger jeg alltid for å ha denne lille duppedingsen med meg i vesken. Da kan jeg lade telefonen akkurat når det passer meg, og den gir meg et ekstra stort smil om munnen når jeg drar den opp! Jeg kjøpte den på H&M da jeg var i New York i desember, og den kostet meg ikke mer enn rundt hundrelappen. Super cute!

Some of you saw this kitty on my Snapchat story when I was on the airplane heading home from Amsterdam last weekend. Well, I’m not surprised! It’s so cute and not to mention eye catching. And the best of all is that it’s really useful, especially when traveling or having a long day on the run without having a charger around. I always bring it with me in my purse so I can charge my phone anywhere  and whenever I want + it gives me a big smile on my face every time I look at it. It’s so cute! I bought it really cheap at H&M when I was in New York back in December. Good buy!

· Eirin tipser ·

Puurrr puuurrr


Previous Post
Next Post

4 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Susanne casandra
  Håper de får den til Norge 🙂 eller har du sett den på h&m i Norge ?

  • Charlotte
   Jeg så den på en i H&M her i Trondheim (den på Sirkus i tilfelle du er herifra), så de har sikkert andre steder også 🙂

 • Kjersti
  Såå søt! Sånne er virkelig livreddere på lange dager! Om jeg ikke husker feil hadde du en grønnlig Selected Femme kåpe? Har du isåfall tenkt å selge den på pop-up shopen? 🙂

 • It is really cute!! I have one of this things and is very useful, but is not so nice haha

  Have a nice day!

Comments are closed.