P e e k a b o o

P e e k a b o o

Wool sweater: Acne
Jacket: Fleischer Couture
Faux leather skirt: BikBok

Jeg elsker kåper og freshe antrekk, men noen ganger er rett og slett boblejakken litt uimotståelig. I går herjet været som vanlig, og da var det bare til å pakke seg inn i ull og stor boblejakke. I dag derimot ser det ut til å være hakket bedre, og jeg har planer om og bytte ut kosejakken med skinnjakken og ta jobben med meg ut på favorittbakeriet. Det er så deilig å slå seg ned på en café med en god kopp kaffe eller te når man har mye å gjøre! Det er noe helt spesielt ved å jobbe i pulserende omgivelser, og gjøre litt people-watching underveis.. Når jeg får kontoret mitt i byen fra april blir det mer av det! Det ligger tross alt et steinkast fra Wayne’s, så jeg gleder meg allerede til kaffepausene.. Ønsker dere en sprek og fin tirsdag, søte!

I love coats and stylish outfits, but some days the down jacket is more tempting. Yesterday the weather was crazy as usual, so I wrapped myself up as good as I could! Today on the other hand it looks like the weather has cleared up, so I’m leaving the cozy jacket and changing it to my leather jacket. I’m taking work with me to my favorite bakery in the city. I love to go there when I have a lot to do on my business agenda! Sipping on a large cup of coffee or tea while doing some people watching in between work is really inspiring to me. When I get my office in April It will be more of that! It’s right next to Wayne’s Coffee so I’m already looking forward to the coffee breaks.. Haha! Wish you a wonderful Tuesday. Have a good one!

P e e k a b o o

P e e k a b o o

Previous Post
Next Post

34 thoughts on “P e e k a b o o

 • Susanne casandra
  Så fint antrekk Eirin 🙂
  Ha en fin dag, gleder meg til å se kontore ditt 🙂

 • For en fin jakke <3

 • Monika
  I wish my office was next to Wayne’s coffee. I love their Chai lattes! Lovely jacket.

  Love,

  http://www.thestyleventure.com

 • Å, så fint skjørt!!
  Ikkje farlig med boblejakke når den er så fin!! 🙂

 • Therese
  Superfin jakke! ? Vet du om man tak i den nå, evt. hvor?

 • Så fine bilder! Kos deg masse på café 🙂

 • T
  Et lite innleggstips: X ting du ikke visste om meg!

  Hadde vært gøy å lese et slikt innlegg av deg!:-)

 • Utrolig å deilig å slenge på seg boblejakka noen ganger! 🙂

 • Marie D.
  Hei skjønneste Eirin,
  dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg lurer på om du har noen treningstights til løping å anbefale? Gjerne modell og størrelse:-) Føler jeg er på konstant jakt etter den perfekte tightsen som ikke har for mye stoff bak knærne, passe lang og passe høy i livet. Ut i fra bilder og det du har skrevet tidligere så er vi like høye og veldig like i størrelse og kroppsfasong. Lurer også på hvilken størrelse du har i Pierre Robert trenings bh-en, den ser veldig god ut, men med tanke på at det ikke er prøverom i matbutikker der man får kjøpt de, så er jeg veldig usikker på hvilken størrelse jeg skal gå for:-)
  klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marie! Jeg er veldig glad i 2XU sin løpetights (den nyeste som er høy i livet). Suupergod og sitter som et skudd 🙂 Både denne og sportsbhene vil jeg si er helt normale i størrelsen. Klem!

 • Vanja Lie
  Du er så fantastisk søt, Eirin <3 Elsker å følge med på bloggen din – det er en deilig avkobling i hverdagen! Takk for utrolig god inspirasjon og motivasjon!!

 • Elise
  Er det lenge siden skjørtet ble kjøpt? Perfekt! 🙂

 • Silje
  Er vanligvis ikke kjempefan av skinnskjørt, men dette var superfint! Er det lenge siden du har kjøpt det? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Silje! Det er kanskje rundt tre måneder siden jeg kjøpte det om jeg ikke tar feil 🙂 Liker det veldig godt!

 • Så herlige bilder Eirin!
  Jeg lurte på en ting, hvor i Bergen tar du vipper? 🙂

 • Henriette
  Elsker å lese bloggen din, den gir meg så mye inspirasjon og glede 🙂 Jeg har nylig begynt å sette av penger på en matkonto, slik du gjør. Og jeg forstod det slik at du handler hver mandag og lørdag? Hvor mye setter du av til mat i mnd? Da tenker jeg ikke på hvis du spiser ute, men kun til det du handler inn. Hvor mye bruker du hver uke? Hvor mye anbefaler du at man setter av i mnd til mat? Du er skikkelig inspirerende, og takket være deg sitter jeg med et smil om munnen når jeg egentlig har lyst å gråte. Bloggen din er mitt «fristed» og jeg blir alltid i godt humør. Klem

 • stina
  hei fine! Elsket antrekket <3 Hvilke type sko pleier du å ha til et slikt antrek med strømpebukse og stor jakke? Syntes det er vanskelig å finne noe passende selv, hehe så gøy med inspirasjon!
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stina! Her har jeg på meg Malene Birger sneakers 🙂 Deler resten av antrekket om ikke lenge! Klem

 • For en herlig jakke! Den var superfin 🙂 Jakken blir jo ikke mindre fin av det skjønne vesenet ditt heller da 🙂 Håper du har en superfin kveld <3

 • Marielle
  Jeg maser fryktelig angående de joggeskoene, er bare så ivrig på å skaffe meg de igjen! Hvis du ikke vil sende de (?) så hadde det vært supert hvis du kunne fått lagt de av så kan jeg få en jeg jobbet med før til å hente de 🙂 har du tenkt noe på pris eller?

 • Margrethe
  Hei! savner den gamle bloggen din (ikke frekt ment altså) men savner treningsinnleggene og matinspirasjonen. Vet du om det er mulig å få tilgang til din gamle blogg med treningsinnlegg og matoppskrifter igjen ? 🙂 Hilsen en veldig stor treningsentusiast 🙂

 • Kristine
  hvilken modell er jakken? Tenker å kjøpe den på nett, ser det er en jakke og en kåpe?

Comments are closed.