A breakfast favorite

One of my classics

En sunn start på dagen er viktig for meg, da dette setter grunnlaget for både energien, selvfølelsen og humøret for resten av dagen. En av mine favoritt frokostskåler nå om dagen er fylt med masse digg som gjør godt for kroppen og metter lenge. For ikke å glemme med en flaske vann på siden! Det gjør meg hydrert og mindre svak for eventuelt søtsug og sult som måtte dukke opp etter måltidet. Jeg har alltid to fylte vannflasker i kjøleskapet slik at jeg enkelt kan strekke meg etter noen forfriskende slurker innimellom. Gjerne frisket opp med agurk- og sitronskiver!

A healthy start to the day is very important to me. The breakfast really is the fundament for the rest of the day when it comes to energy, self-esteem and mood! One of my favorite breakfast bowls these days is filled with a lot of goodies for the body. And not to mention a big bottle of water on the side! It keeps you hydrated and prevents you from getting the classic sweet tooth or even more hungry after the meal. I always have two water bottles in the fridge so that I can easily go for a fresh sip or two when I feel like it. I love to fill them with lemon and/or cucumber slices!

A breakfast favorite

· I n g r e d i e n t s ·

Cottage Cheese
Mager Vaniljekesam
(↑ Light Vanilla Quark)

Chopped green apple
Chopped almonds
Banana slices

A breakfast favorite

Wake up, kickass, repeat!

Så fort denne skålen med godsaker er borte er jeg fit for fight for det dagen måtte bringe. Her er det full storm i dag, men jeg skal likevel prøve å kave meg frem til treningssenteret. Det er lenge siden gitt! Men plutselig kjente jeg at jeg savnet det litt, så da går turen dit. Vi skrives, skjønne!

As soon as this bowl is gone I am fit for fight for whatever the day might bring. Today it seems to be a crazy storm outside, but I’m still gonna manage to get through and hit the gym. It’s been a while because of the Yoga and Kicboksing, but I kind of miss it now! Wish you a lovely day sweeties!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “A breakfast favorite

Comments are closed.