· Eirin tipser ·

· Eirin tipser ·

· Eirin tipser ·

Nars #MAUI

I denne ukens spalte har jeg veldig lyst til å tipse dere om en artig liten sak som har blitt til et fast inventar i vesken min. Denne har jeg alltid med meg for en rask touch up når jeg føler for litt farge i ansiktet! Om det så er et hint av roser i kinnene, litt på leppene eller på øyelokkene. Nars sitt multiprodukt er kremete, og enkelt å påføre med fingrene da det så og si smelter inn i huden. Det gir ansiktet en sunn, varm og frisk glød!

In this weeks column I want to tip you guys about a handy little thing that I’m always bringing around in my purse. I use this product whenever I feel like I need a touch of color in my face! Like for example roses in my cheeks, color on my lips or on my eyelids. Nars The Multiple have a creamy forumla that makes it very easy to apply with your fingers. It kind of melts into the skin and give you this nice glowy looking skin!

· Eirin tipser ·

...

.. Ellers må jeg si at jeg synes det er veldig hyggelig med faste spalter. Nå har jeg jo nesten et halvt år drevet på med både «Eirin tipser» og «10 ting jeg vil gjøre i …» Om dere har noen hyggelige og kreative ideer til andre jeg kan gjøre så skyt ut! Jeg elsker når dere kommer med tips! Klem ♥

I’ll have to admit that I think it’s really fun to have regular columns on my blog. If you have any suggestions to others you would like me to to – hit me! I love to give you guys tips, but on the other hand it makes me really happy when you give some in return as well. Thank you! xx

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Alice
  Love your blog Eirin! I’d love to know how you push yourself to do things you find scary or don’t want to do- such as trying a new exercise class! I’m so lazy at exercising and I’m such a wimp when it comes to pushing myself but you seem to be a pro at it! Lots of love and keep up the good work ?

  • Eirin Kristiansen
   Thank’s Alice! I will keep your wish in mind when writing my columns :* xx

 • Mali
  Elsker de faste spaltene dine! Kan du tipse om en selvbruning du liker i «Eirin tipser»? Ellers så har jeg et tips om at du kan legge ut oppskrift på en matrett du liker veldig godt en gang i uka f.eks, eller ukens matplan? Fortsett med den gode bloggingen! Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mali! Jeg sverger til Sephora sin egen sevbruning. Den er veldig god 🙂 Matspalte er absolutt noe som stiller sterkt! Klem

 • Kari
  Hadde vært kjekt med «nye bloggere», «instagram kontoer», instagram relaterte ting e.g. hvordan du redigerer bilder, apps etc. Klem 🙂

 • Jeg setter veldig stor pris på spaltene dine! Jeg kunne gjerne tenke meg å se dine hverdagsminke produkter:-D
  Hvor kjøpte du denne herlige lille saken?

  • Eirin Kristiansen
   Så gøy at du liker dem, Sofie! Jeg kjøpte den på Sephora 🙂

 • «eirin’s mathjørnet» hadde vært gøy ! :))

  hvor ofte du hadde tipset om mat kunne jo variert, men foreksempel om en restaurant, sunt og godt, søtt eller middags tips. klem

  • Eirin Kristiansen
   Uuuh, denne likte jeg 😀 Takk for tips!

 • Jess
  Hey!!
  I was wondering what is your favourite foundation, concealer and perfume? ?
  I would love to see a lot more beauty related things on your blog.

  You are my favorite blogger of aaaaaall time and such an inspirational person. Keep it up girl! 🙂

  xx J

  • Eirin Kristiansen
   Aww, thanks Jess! That makes me so happy to hear 🙂 My favorite foundation is Lancome Miracle Cushion. Concealer/highlighter: Christian Dior Skinflash Radiance Booster Pen. Perfume: Armani Si. Xx!

 • May Lene
  Hadde vært gøy om du kunne kommet med litt tips til jenter som reiser alene! Husker du gjorde det selv før jul, og synes du er så tøff 🙂 Håper jeg tør det selv en vakker dag!

 • Viktoria
  Liker veldig denne type innlegg fra deg 🙂
  Jeg lurer på om du kunne kommet med noen foto tips? Hva du tenker på når du tar bilde (vinkler, lys, motiv, osv)?
  Syntes bildene dine alltid er så fine!

 • Linda
  Jeg er mye hjemme alene med to barn og prøver å ha litt fokus på me-time/ hjemmespa/ kose-meg-tid så tar gjerne imot tips i den retning. Blir super inspirert av andre som vet å kose seg litt i hverdagen 🙂 Kan jo være alt fra yogaøvelser til matretter, hjemmespa oppskrifter/ tips osv.

 • Vilde
  Hei Eirin! Hvilket kamera bruker du? Jeg leste på bloggen at du brute Olympus PEN EPL-7, bruker du dere fortsatt? <3 Jeg skal reise mye det neste året, og jeg vil gjerne ta mange fine bilder! Ha en fin tirsdag 🙂

 • Susanne
  Hei Eirin!
  Jeg lurte på om du har et bilde der du har på deg denne leppestiften?

  Du har en nydelig blogg, og jeg følger deg hver dag! Takk for fine tips og bilder 🙂

 • Guro
  Jeg ønsker å se mer av interiør på bloggen, synes du er så flink med det!

 • helle
  Når kommer spørsmålsrunden ut og kommer den på video? Lykke til med valg av møbler 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Søndag! Håper på video om jeg får det til 😀 Skal prøve meg!

 • Takk for tips! Denne må jeg sjekke ut:)

 • Caroline
  «Eiring tipser» er min favoritt! Jeg tror på deg, og det er viktig 🙂 Takk!

 • Christiane
  Kunne tenkt meg enda mer mote! Nyeste innkjøp og flere outfits! ??

 • Maren
  Ukens matplan ller ukens oppskrift 😀

Comments are closed.