P o n y t a i l

‘The ponytail is always flattering’

Dager hvor jeg springer fra sted til sted og fra møte til møte liker jeg å samle håret i en enkel hestehale. For ikke å glemme når jeg henger over datamaskinen en hel dag, eller er på en aldri så liten coffee run med en venninne! Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg lager hestehalen, og i dag tenkte jeg å dele mine avgjørende triks til hvordan man kan kan lage en bouncy hestehale som ser uanstrengt men likevel classy ut.

Hectic days where I run from place to place and meeting to meeting I love to wear my hair away from the face. Not to mention during long days hanging over the computer, or simply when I’m on a coffee run with my besties! You often question how I make my ponytail, so today I’m gonna share my best tips on how to make a bouncy, effortless and classy ponytail with you guys. Hope you like it and pick up a tip or two!

P o n y t a i l

· You’ll need ·

Flat iron
Salt water spray
Elastic hair ties (clear)
A good brush

Jeg starter alltid med å spraye saltvannsspray i håret slik at det får en røff tekstur som er enklere å jobbe med. Deretter tupperer jeg røttene forsiktig slik at jeg får mer volum! Når det kommer til strikk foretrekker jeg «Blax» som er elastiske gummistrikk som nesten ikke synes. De holder godt uten å skade håret. Så snart hestehalen er satt opp i ønsket høyde, skyver jeg håret på toppen litt ut fra strikken slik at jeg får mer volum. Til slutt bruker jeg en rettetang i hestehalen, og med denne lager jeg en enkel liten «vipp» innover mot nakken slik at hestehalen blir mer bouncy. Det er fint!

I always start with spraying salt water spray in my hair to get a ruff and nice texture that is easy to work with. The next step is to tease your hair from the roots and out to get more volume. When it comes to hair ties I prefer «Blax» which is clear elastic hair ties that look almost invincible and don’t damage your hair. As soon as the ponytail is up like I prefer, I gently drag the hair on the top out from the hair tie to get more volume. It makes the look not seem so «stiff». As a last finish I use my flat iron to make a little wave in the end on the ponytail. Why? It makes it more bouncy and cute!

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “P o n y t a i l

 • Stine
  Du er flott! Merker jeg er veldig spent på innlegget om må gjøre/mål for februar! gleder meg hver måned, sykt inspirerende 🙂

 • Veronika
  Jeg trodde aldri jeg skulle slutte å følge bloggen din og slutte å lese den. Men nå er dessverre tiden inne 🙁 En hestehale?? Hva i all verden skal inspirere med dette?
  Jeg var innom bloggen din «100» ganger om dagen før. Nå orker jeg ikke bla gjennom den lengre.. Uinspirerende og det føles ut som du ikke tar bloggen på alvor.

  • Eirin Kristiansen
   Det var veldig synd å høre, Veronica. Selv føler jeg at jeg aldri har jobbet hardere. Alle innlegg her inne kan ikke være top notch, men jeg gjør så godt jeg kan. I følge statistikken går det i hvert fall veldig bra. Takk likevel for at du ville følge meg så lenge til nå 🙂 Klem

   • Anne Marie Heide
    Vet du hva? Synd å lese en slik kommentar, spesielt mtp at du faktisk lytter til leserne dine. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har lest spørsmål på bloggen din/instagram om hvordan du lager hestehalen din, hvordan du får så mye volum etc. Synd at det skal bli tolket feil :/ Dette innlegget kom vel som et svar på alle spørsmålene angående håret ditt? Iallfall slik jeg tolket innlegget. Du gjør en SUPER jobb, Eirin! Veldig inspirerende blogg og jente <3 KLEM

    • Eirin Kristiansen
     Takk, Anne. Dette var godt å lese <3 Klem

 • Synne
  hva synes du om Isabel raad sin blogg? sraad.blogg.no

 • Karoline
  Hei! Håret ditt er bare helt nydelig! Har du prøvd undertøyet fra Calvin Klein? Tenker da spesielt på de «chille-bh´ene» og trusene, evt de vanlige bh´ene. Dersom du har prøvd det, hvordan er de i str? Er det like bra som alle skal ha det til? Vurderer å kjøpe meg, men vil gjerne høre med andre om hvordan det er i og med at prisen er relativ høy 🙂 Ha en strålende uke! Stor klem til deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Karoline! Ja, det har jeg. Elsker det! Så komfortabelt 🙂

 • Mathilde
  Hvor er genseren fra?:)

 • Lone
  Hei! Jeg tenker å kjøpe meg hvite sneakers da jeg ikke har dette fra før. Men jeg er usikker på om jeg skal kjøpe de hvite med noen få svarte striper fra Adidas, eller om jeg skal gå for noen som er helt plain (tenker da på reebok, Nike el). Hva ville du ha kjøpt?

 • Nika
  Good morning eirin 🙂

  Could you not maybe tell more about your hair-styles? And maybe make little videos to watch?

  Xx

 • Flotte tips! Skal teste de ut neste gang jeg setter opp håret i hestehale 🙂

 • Amalie
  Når får vi vite om prosjektet du har arbeidet med i et år? Er så spent… Er det en samarbeidskolleksjon?

 • Helene
  Hvor er genseren din fra? ?

 • Ida
  Hei Eirin. Håret ditt er så nydelig nå! Kan jeg spørre hvilken shampoo og balsam du bruker?

  • Eirin Kristiansen
   Takk Ida! Akkurat nå bruker jeg Moroccanoil. Liker å variere litt 🙂

Comments are closed.