· Eirin tipser ·

C o m f y n e s s

· Eirin tipser ·

· My travel must haves ·

God morgen fra luften! Håper alt er fint med dere og at starten på den nye uken har vært godt. I dag setter jeg kurs mot Oslo for en aldri så liten dagstur i forbindelse med jobb, og jeg må innrømme at det var godt å reise tilbake til hovedstaden igjen. Likevel reiser jeg alltid hjem igjen samme dag om det er mulighet for det, da jeg foretrekker å komme hjem til egen sofakrok og seng etter en intensiv dag på farten.

Med mye reiseerfaring har jeg med årene tilegnet meg noen must-haves som jeg bare må ha i vesken når jeg skal ut å fly, spesielt på lengre reiser. Med komfort i baktanke sørger alltid for å pakke med meg en god nakkepute slik at jeg kan få litt søvn på øyet uten at hodet ramler til alle sider, et stort skjerf som jeg kan bruke til teppe om det skulle bli kaldt i kabinen, facial mist og leppepomade da luften inne på flyet ofte er tørr, lesestoff for underholdningen sin skyld, vannflaske til hydrering (viktig!) og til sist men ikke minst; tannbørste slik at jeg kan freshe meg opp før landing eller etter et måltid. Det føles alltid godt! Jeg sørger også alltid for at vesken jeg har med meg på flyreisen er romslig og lett å ha med og gjøre ♥

· Eirin tipser ·

♥♥♥


Previous Post
Next Post

20 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Takk for de gode tipsene! 🙂

 • Fine tips 🙂 For meg er nakkepute, face mist, lesestoff og iPad essentials (laster alltid ned en film el to på viaplay før jeg drar). Jeg er må også ha fuktighetskrem til hendene, den fra body shop er favoritten 🙂 Ha en fin dag i Oslo 🙂

 • Kamilla
  Hvor mye koster facial misten?

 • Så fine tips! En nakkepute skal jeg absolutt skaffe meg neste gang jeg skal ut å fly – hvorfor har jeg ikke gjort det før liksom!? Jeg må bare spørre.. For en stund siden viste du en «krem» som du bruker for den fine gløden på huden din. Lurer på hva den heter? Trenger litt glød, haha!! 🙂

 • Linn
  Hei Eirin!

  Dette har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men jeg lurte på hvilken størrelse YSL vesken din er?
  Håper på svar, og riktig god tur til Oslo,

  Mvh Linn

 • Marie-Emilie
  Do you have fear for bed bugs when travelling ? As you are a blogger and travel often I always mind if this is something that you are afraid of !? Me I now worry so much about this problem.

  • Eirin Kristiansen
   No, not really.. :O I haven’t really thought of it!

 • Ann-Kristin
  Lurer på hvordan du har fått tak i The New York Times avisa?
  Veldige gode tips, som kommer godt med på min neste reise 😀

  • Eirin Kristiansen
   Disse bildene ble tatt i NY, og da fikk jeg avisen levert på døren hver morgen 🙂 Glad tipsene falt i smak!! Klem

 • Elise
  Tannbørste pleier jeg også å ha med for å kunne føle meg litt mer fresh før landing, men det er veldig lurt å bare pusse med vann fra egen vannflaske! Vannet i vasken på flyet er som regel veldig skittent og fullt i bakterier :S

 • Beate
  Heia!

  Hvor er facemisten din fra?:)

 • Line
  Disse tipsene har du kommet med før 🙂

 • Ellisiv
  Takk for gode tips:) Kunne du ha laget ett innlegg om reiseoutfit også? Alltid kjekt med inspirasjon til de lange flyturene 😉

 • Maren
  Hei! Hvilken veske bruker du til å reise med? Takk for gode tips 🙂 Klem

Comments are closed.