Innlegget inneholder adlink
Plum leather pantsPlum leather pantsPlum leather pantsPlum leather pantsPlum leather pantsPlum leather pantsPlum leather pantsPlum leather pants

Jakke: Mexx
Skjerf: Holzweiler
Veske & Solbriller: Céline
Sko: By Malene Birger
Skinnbukse: H&M
Genser: Acne

Skinnbuksene mine er klassikere som jeg ytterst sjelden rydder ut av garderoben. Denne nydelige i plommerød plukket jeg faktisk med meg for godt over et år siden, og jeg er enda minst like glad i den. Jeg synes det er så kult å kombinere dyp plommerød med svart – det gir plutselig antrekket et helt nytt uttrykk! Kombinert med en stor og fluffy jakke, messy bun i nakken og solbriller på nesen er jeg good to go. Og apropos good to go, det er jeg absolutt ikke nå – jeg skal nemlig møte mamma på café over en kaffe om en liten halvtime! I morges hadde Billy tidlig time hos veterinær for vaksinering, og siden vi kom hjem igjen har jeg vært helt stuck med dokumentarserien Making A Murderer. Herregud så spennende (og frustrerende!!).. Kjenner jeg gleder meg til å slenge meg på sofaen igjen etter kveldens kickboksing. Da blir det maraton! God mandag ♥


Previous Post
Next Post

30 thoughts on “Plum leather pants

 • Så fin du er! Elsker skinnbukser, det går jo til absolutt alt 🙂 Elsket dette antrekket!

 • Stine
  Du er så nydelig, fantastisk antrekk!?

 • Malin
  Kan du dele ukens treningsplan på bloggen? <3

 • Fine bukser! Er på leting etter de perfekte skinnbuksene selv, men har enda ikke funnet 🙂

 • Susanne casandra
  Fint antrekk?
  Kos deg på cafe med din mamma ?

 • Erika
  Hei! Har tenkt å starte å se den dokumentaren jeg også, i og med at jeg har hørt så mye bra om den! Kommenterte forresten akkurat innlegget ditt om Pierre Robert, i forhold til de produktene. Har bare et spm til? Har du vippextensions nå? Er det verdt pengene, og hva er dine erfaringer?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Erika! Jeg har vippeextensions, ja 🙂 Er superfornøyd, og synes det er verdt pengene da det sparer en for mye tid i hverdagen + at man alltid føler seg litt fresh. Jeg elsker det!

 • M
  Hei fine Eirín! Vet du om jakken du har på deg fortsatt selges et sted, og evt. hvor? Synes den er såå fin, og kunne virkelig tenkt meg en slik, men har ikke funnet den noe sted 🙁 Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Du det vet jeg dessverre ikke, denne er som sagt godt over et år gammel og der jeg kjøpte den hadde de bare tatt inn en i hver størrelse 🙁

 • Elsker bloggen din 🙂 Jeg har også Samsung NX1100, men har prøvd det kunn en gang. Jeg var veldig misfornøyd med det, men nå er jeg ikke så god med kamera, instillinger osv- kunne du fortalt meg hvilke instillinger du har på lukkertid osv? Hadde satt stor pris på det, for det har ligget i skuffet i ett år uten bruk, så ser jeg hvor fine dine bilder blir! noe må jeg gjøre feil, hehe. Og jeg så også anbefalingen din, men ingenting om instillingene på selve kamera.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Veronica! Samsung kameraet har jeg dessverre beveget meg bort fra for flere år siden. Etter at det gikk i gulvet og tusen knas hadde jeg blant annet Sony, deretter Olympus og nå Canon Mark 3. Sistnevnte er det beste jeg noen gang har testet ut og jeg er veldig fornøyd med det. Kan i grunn ikke sammenlignes med systemkameraene jeg har hatt tidligere!.. Klem <3

 • Du er så flott 🙂 Making a murderer er så vanvittig frustrerande og det blir ikkje noke bedre..

  • Eirin Kristiansen
   Nei nå har jeg sett alt ferdig, og kjenner jeg blir helt gal! :O Hjelpes meg så urettferdig og vanskelig.

 • Er skoene du har på deg gode å gå i? Vurderer å investere i et par hverdagssko da mine er en del utslitte, for å si det sånn… Anbefaler du dem for lengre gåturer, eller er de best egnet for korte turer? Takk på forhånd 🙂

  • Eirin Kristiansen
   De er fantastiske 🙂 Etter at man har «gått dem inn» funker de til det meste, både korte og lengre turer uten noen form for ubehag 🙂

 • Andrea
  Du er så nydelig skjønne deg! Jeg lurer på om du har mulighet for å lage en video/et innlegg om hvordan du sminker deg? Evt produktene du har på deg på disse bildene? Syns du har så fin glød <3 ha en fin kveld!

 • Ann-Kristin
  Blir alltid så fascinert av bildene dine, lurer bare på hvordan du får de så fine og klare, og samtidig litt mørke på mange av bildene? 🙂
  Utrolig inspirerende blogg Eirin!

  • Eirin Kristiansen
   Takk Ann-Kristin! Det er kjekt å høre 🙂 Det er for det meste manuelle instillinger før fotografering som er avgjørende her. Klem!

 • F
  Hei! Takk for en fantastisk blogg. Og du ser ut som en million, som alltid 😉 vet du hva den brillemodellen heter,m? Har veldig lyst på dem..!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for det <3 Jeg er usikker, jeg har bare hørt at de kalles Céline Wayfarer! Det er de minste jeg har 🙂 Klem

 • bell
  F.i.n.e deg <3

 • Så herlig! Du er nydelig som alltid!<3

 • Synne
  Hei!

  Jeg digger solbrillene dine. Jeg har ønsket meg solbriller fra Celine lenge, men jeg finner ikke en modell som passer meg. Har du New Audery eller Baby Audery? Svar mottas med stor takk!

  Ha en fin dag!

 • Aylin
  Hello my Dear,
  hope you are fine?! ….that you had a great xmas time and new years eve and now- wintertime 🙂
  It’s a great pity that you don`t wirte in English not anymore .. 🙁
  but i will follow your Blog even so.. 🙂

  Have a nice Week , regards from Hamburg
  Aylin

 • Martine
  For en fin farge på leppestiften!! Hvilken er det??:-D

Comments are closed.