· Eirin tipser ·

· Bamboo Anti-Breakage Thermal Protectant Spray ·

Jeg lovet dere at denne spalten skulle komme ut i går, og jeg beklager at den ikke kom før i dag. Dessverre kom noe annet og viktigere i veien som rett og slett måtte prioriteres. Sometimes life happens! Håper dere tilgir meg for det. Men over til en veldig stor favoritt av meg som har stilt sterkest på baderomshyllen i mange år – jeg tipset dere om produktet for to år siden, og synes nå at det var på tide med en aldri så liten påminnelse.

Med tanke på at det er vinter og kaldt i luften tipper jeg at det er mange som savner et våpen på baderomshyllen som har pakket i seg både en vanvittig god varmebeskytter, som samtidig gir håret den friske, sunne og myke følelsen. Og ikke bare med det – dette produktet eliminerer alt som heter frizzy og statisk hår om vinteren. Det er noe jeg sliter med, og det er så frustrerende til tider! Med 1-2 splash av denne i hånden som jeg deretter masserer inn i fuktig hår etter en dusj er problemet long gone. Dette produktet redder de dårlige hårdagene mine hver gang! Beste som finnes.

· Eirin tipser ·

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • H
  Jeg har lett etter et slikt produkt 😀 Hvor får man kjøpt det?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg vet at Nikita salonger selger Alterna produkter, ellers finner du det i ulike nettbutikker og Sephora. Jeg hamstrer også alltid på Ricky’s i New York 🙂

 • Elisabeth L
  Har hatt lyst til å prøve denne lenge, men vet du om den er oljebasert? 🙂 For jeg prøvde et par håroljer en stund tilbake, og problemet da er at håret mitt blir utrolig fort oljete istedenfor å gi det fin glans :-/

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er organisk kendi olje i denne, men det dominerer absolutt ikke. Produktet føles mer som en lett krem 🙂 Jeg skjønner hva du tenker på, men dette produktet gjør virkelig ikke håret oljete. Jeg kan ikke fordra det selv! Resultatet av denne er så naturlig at du ikke kan merke at du har hatt noen form for produkter i håret i det hele tatt. Klem!

   • Elisabeth L
    Takk for svar fine deg, da blir denne med hjem neste shoppingsrunde ?

 • Denne så super god ut, takk for tipset!:)

 • Hei fine deg! Kan jeg spørre hvor og hvordan du redigerer bildene dine? De er så lyse og fine 🙂

 • Susanne casandra
  Dette produkte skal jeg kjøpe når jeg får lønn har sett på den når jeg har vært hos frisøren men har lissom aldri fått kjøpt det men nå skal jeg kjøpe den ?

 • Hei Eirin 🙂 Jeg kjøpte denne, etter å ha lest om den på bloggen din før faktisk, og jeg er forelsket i den. Så tusen takk for tipset! Denne er nå fast interiør på badet/ i toalettmappen! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så gøy å høre! Mange som har sagt det faktisk, og det gjør meg glad at jeg kan hjelpe 😀 God helg!

Comments are closed.