Tips til lørdagskosen

.. Mmm

Når mørket senker seg på lørdagskvelden finner dere meg vanligvis krøllet opp i sofakroken med pysjamasen på og hånden i godteposen. Jeg skal innrømme at da jeg gikk inn i 100 dager uten sukker challengen gruet jeg meg mest til lørdagene, for de er vanligvis hellig her i huset. Da fråtser jeg i alt jeg har lyst på, helst smågodt av alle varianter. MEN! Heldigvis finnes det gode alternativer, og siden jeg nå etter 9 dager uten sukker vil si at jeg har kommet over knekken, så er fruktspyd minst like godt. Hvordan går det med dere egentlig? Kombinasjonen av banan og jordbær er uslåelig, spesielt med smeltet sjokolade over. Jeg personlig elsker Cloetta sin melkesjokolade helt uten tilsatt sukker. Dere finner den hos dagligvaren! Et annet alternativ er å smelte noen knekk 86% mørk sjokolade, eller litt honning om dere foretrekker det. Helt naturlig er også deilig!..

Tips til lørdagskosen

♥♥♥


Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Tips til lørdagskosen

 • Det så godt ut! Skal prøve ut det!??

 • Anna
  Hei Eirin! Så flink du er som klarer å holde deg unna godteposen, dette jobber jeg hardt med selv? Jeg har et spørsmål til deg! Jeg syntes den sorte lua di med pelsdotten er perfection og jeg blir gaaaaal av at jeg ikke finner ut hvor jeg får kjøpt den!! Kan du fortelle meg hvor den er fra?
  Stor klem til deg, verdens fineste Eirin!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anna!! Du den kjøpte jeg på Kvadrat i Stavanger for rundt et år siden. Husker ikke navnet på butikken i farten :O Beklager!! Stor klem tilbake og god helg <3

 • Sophie
  Det så nydelig ut! Her knaskes det i nøtter og druer, og den mørke sjokoladen fra sukkerfritt! ?? 91 days to go!
  Cloetta har jeg lett etter overalt, hva slags butikk kjøpte du den på??

  • Eirin Kristiansen
   Mmm.. Deilig! Dette klarer vi 😀 Jeg kjøper Cloetta på Rema1000! De har nesten alltid <3

 • Malin Roer
  På snapchat hadde du på en sort lue med pelsdusk, hvor har du kjøpt denne? såå fin <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malin! Denne kjøpte jeg på Kvadrat kjøpesenter for rundt et år siden 🙂

 • ser helt nydelig ut!

 • Susanne casandra
  Dette så kjempe godt ut:) dette skal jeg prøve neste lørdag ?

 • Malin
  Har du ikke lyst å lage et interiør post snart? Sånn inspo innlegg. Evt hvordan du kommer til å ha det i ny leilighet? 🙂 liker stilen din! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jo, det har jeg veldig lyst til 🙂 Takk for det!

 • Så deilig! Så mye bedre med frukt enn alt det unødvendige sukkeret 🙂 Er faktisk skikkelig mettet på alt som heter sukker etter juletiden – deilig! Kjekt med slike oppskrifter, gir litt ekstra motivasjon også. Ha en fin kveld!

 • M-u-m-s! Du bare måå prøve ut Dugg frozen yoghurt naturelle når du har lyst på noe søtt og godt, men uten sukker. Toppet med nøtter, friske bær og noen atkins sjokoladelinser er det den beste lørdagskosen jeg vet (når vi snakker sukkerfritt) <3 Ellers elsker jeg også Cloetta sin sukkerfri sjokolade, men ender alltid opp med mageknip av den! 🙁 Du er superflink som klarer å holde deg unna sukker. Jeg har funnet ut at sånne sukkerfri-avtaler (selv om det bare er mellom meg selv) fungerer ikke. En fin balanse mellom sunn mat og kos, den gyldne 80/20 regelen passer best for meg. Men vi er jo alle forskjellige 🙂 Stå på, fine du! Ha en fortsatt fin helg!

  • Eirin Kristiansen
   Ååå mmm.. Det høres helt himmelsk ut, Kristin 😀 Tusen takk for tips! Jeg må innrømme at det vanligvis ikke funker for meg heller, men hittil har det funket som gull og det er alltid gøy å utfordre seg selv litt 🙂 Nyt søndagen! Klem

 • Laura
  Hei, Eirin!
  Du kunne ikke tenkt deg å dele flere snacks tips til oss som er med deg i 100 dager uten sukker?:) Kjærestekvelder på helga blir liksom ikke det samme uten å ha noe å tygge på…

  • Eirin Kristiansen
   Jo, helt klart! Jeg er veldig enig… 🙂

 • Kristina
  Jeg kommenterte på et innlegg lenger nede, men skriver det bare her også, he he 🙂 jeg lurte på noe… Hvordan får du til at bildene på insta fortsatt er store/lange når du har hvit kant på siden? Jeg legger på hvit kant selv på instasize, men ønsker gjerne at bildene blir større og synligere. Når jeg legger bildet inn i insta så forsvinner justeringsknappen som velger om du vil ha firkantet format eller vanlig, når jeg bruker ramme på bildet, merkelig!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Du må zoome bildet ut før du poster det, da blir det langt og stort i feeden 🙂

 • Digger stilen. Delikate bilder! Så godt å høre at du føler deg bedre igjen!
  Psst, kan jeg få lov å legge til at jeg trenger stemmer her http://www.saleduck.no/awards/mom-dad da hadde jeg blitt så lykkelig 🙂

 • Fy søren så godt! 🙂

Comments are closed.