· Eirin tipser ·

· Eirin tipser ·

Hver gang jeg drar denne shakeren opp fra treningsbaggen slår det meg jeg at jeg må tipse dere om den, så da tok jeg den like så godt med i denne faste tirsdagsspalten. Flasken er helt genial, og gjør treningshverdagen litt enklere! Det er rett og slett en shaker som rommer fire beholdere hvor du kan ha for eksempel proteinpulver, vitaminer, nøtter eller andre kosttilskudd oppi. Som dere ser bruker jeg bare tre for øyeblikket, men alle kan skrus fra eller på hverandre etter behov. Og det som er så fint er at hele raden får plass oppi flasken også! Da har du alt du trenger til treningsøkten med deg i en enkel beholder, og du slipper at ting ligger strødd rundt i baggen. Jeg kjøpte min hos XXL og har brukt den fast siden. Love it!

· Eirin tipser ·

/ Every time I use this shaker at the gym I think about how I would love to tip you guys about it too. It’s genius! It has four containers that you can fill with protein powder, nuts, vitamins or other supplements that you like. As you can see I only use three of the containers, but you can attach dem all together as you prefer. All the containers fits perfectly in the shaker, so it basically makes the everyday life a little bit easier. I Love it!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “· Eirin tipser ·

  • Stine
    Hei Eirin! Jeg lurte på om du kan si ifra hvis du finner den perfekte rød neglelakken til jul! Er på jakt selv 🙂

  • Så smart! Denne må jeg sjekke ut 🙂

  • Så lurt! Har faktisk en litt utdatert shaker med to ekstra beholdere hvor man kan ha type nøtter, fruktbiter og pulver i, den hadde jeg glemt. Men denne var litt lekrere så kanskje jeg må sjekke den ut 🙂

  • Ida-Amalie
    hei, jeg finner den ikke på xxl sine nettisider! er det mulig du kan finne en link til meg??

Comments are closed.