· Sunday essentials ·

Ahhh.. Det er på dager som dette jeg kunne ønske jeg hadde et stort badekar på badet mitt. Det har jeg dessverre ikke, men jeg gjør det beste ut av det ved å bruke ekstra lang tid i dusjen til å skrubbe av meg helgens festligheter og smøre meg inn i deilige kremer. Det er helt herlig!

/ On days like this I wish I had a big tub in my bathroom. Unfortunately i don’t, but I do the best out of it by using some extra time in the shower scrubbing off the weekend’s festivities and gently massaging the skin with nourishing creams. It’s so lovely and relaxing to both body and mind!

· Sunday essentials ·

Blikket mitt hang seg opp i disse produktene som sto så fristende på hyllen hos H&M her forleden, og jeg bare måtte kjøpe dem med meg hjem. Ikke det at jeg trengte mer av kroppspleie, men «Cashmere Haze» ble for lokkende. «I could give up shopping but I’m not a quitter» Haha!..

/ I noticed these tempting body products at H&M the other day, and I just had to buy them home with me. Not that I needed more body care, but «Cashmere Haze» was too enticing to resist. As they say «I could give up shopping but I’m not a quitter» Haha..

· Sunday essentials ·

Det var en veldig vellykket kveld hos Cath i går, og vi storkoste oss til langt på natt med god mat og drikke samt latterlige morsomme spill. Jeg lo så mye at jeg kjenner det enda litt i magen! Vi koste oss nesten litt for mye og det merkes på kroppen og hode i dag for å si det mildt. Da er det fint med søndager, altså! Beina på bordet – nå skal jeg finne roen før uken smeller i gang igjen i morgen. Nyt resten av søndagen, dere ♥

/ It was a very successful girls night at Cath’s place yesterday, and we kept it going all night with delicious food (everyone brought one tapas dish each), drinks and extremely funny games. I laughed so much that I still can feel it in my stomach! I believe we almost had a little bit too fun.. But that’s what we have Sundays for, right? Haha! I’m just gonna relax and boost my energy levels this evening before monday is here again.. Xx!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “· Sunday essentials ·

 • stine
  Så koselig! Når kommer neste episode av nettserien deres? 🙂

 • De produktene til HM tar seg enda bedre ut nå etter de oppdaterte utsenett litt. Har selv kjøpt noen ting pga jeg synnes de ser så fine ut på hylla hehe.
  Men ha en fin søndag og første advent.

  • Eirin Kristiansen
   Hehe, det er lett for! Samme til deg, Josefine 🙂

 • Synne
  Hei!
  Jeg lurte på hva modellen på det sengetøyet du har fra Lexington heter?
  Ha en fin søndag videre:)

 • bea
  Hei Eirin! Vil si ifra om at det ikke går an å lese bloggen din i nettleser, og når man leser på mobilen kommer ikke bildene opp. Vet om venniner som opplever det samme. Veeeldig kjedelig

  • Eirin Kristiansen
   What! Det har jeg ikke opplevd selv – så utrolig merkelig.. Skal gi beskjed til teknisk 🙁

 • Maria
  Hei vakre deg. Jeg lurte på hvor mye du måtte betale for å få installert tredemølle hjemme? 🙂

  Ha en fin kveld videre. 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg mener det var rundt tusenlappen for levering og montering.. 🙂 Takk det samme, Maria!

 • Frida
  Hvor er det fine håndkleet fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er fra Høyer. Fikk det i gave av snille Cath 🙂

 • Kristine Westberg
  Heo, jeg lurte på når neste episode av nettsiden til deg og Cath kommer ut? <33

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det vet jeg ikke enda, dessverre. Forhåpentligvis om ikke lenge 🙂 <3

 • Åh den skrubben såg veldig forlokkande ut, trur eg må innom HM til veka 🙂

 • June
  Så fint! Selv savner jeg litt mer personlige innlegg, liker deg så godt som person ogsånt derfor!

  • Eirin Kristiansen
   Takk June! Med tanke på mer personlig, har du noen konkrete ønsker til hvordan du ønsker det? Synes det er så vanskelig med det skillet. Jeg skriver at jeg er ute og spiser med venner, hjemme med familien, på jentekveld.. Det er jo personlige ting, og hvor mye dypere jeg vil gå enn det vet jeg ikke helt.. Tricky! Klem

 • Mia
  Igjen finner jeg bloggen din som en jungel av inspirasjon!! Lurer på om disse produktene var gode, til å anbefale? Isåfall må jeg innom H&M imorgen 😀

Comments are closed.