· Eirin tipser ·· Eirin tipser · · Eirin tipser · · Eirin tipser ·

· Eirin tipser ·

God morgen! Denne tirsdagens tips er litt annerledes, men jeg kunne ikke dy meg. Det er det som er så gøy med denne spalten, her kan nemlig alt skje! Jeg ramlet tilfeldigvis over bloggen til Elena Morelli her forleden, og det tok ikke mange sekundene før jeg var obsessed med bildene hennes. Hun kaprer de fineste landskapene jeg noen gang har sett i et enkelt foto, og man drømmer seg rett og slett litt bort! Bildene over gav meg en deilig følelse av vinter og juleferie – typ “driving home for christmas”, og jeg lover dere at hun har mye mer å by på. Det er såå verdt å klikke seg inn og ta en titt! Nå sitter jeg for øyeblikket i morgenkåpen og sipper på morgenens første, glovarme kaffekopp og skal slå ihjel litt arbeid før jeg skal kave meg avgårde kåre i et møte gjennom stormen. Brrrr!.. Ønsker dere en riktig fin tirsdag, pakk dere godt inn så dere ikke blir syke! Det er lett for.. ♥

· Eirin tipser ·

Good morning! Today’s Tip-Tuesday is a little different but I just couldn’t help myself. That’s really what I love the most about this column, you never know what to expect! The other day I accidentally fell over the blog of Elena Morelli  and it didn’t take long before I was obsessed with her photos. She captures the finest landscapes I’ve ever seen in a single photo, and I always get dreamy by just starring at them. The pictures above gave me a warm feeling of winter and reminded me of the song “driving home for christmas” (love that song!!) I promise you are not gonna regret visiting her blog! At this very moment I’m relaxing in my cozy robe and sipping today’s first cup of coffee. It’s still early and my plan for the morning is to get some work done before today’s first meeting. Not looking forward to go out though – it’s so cold outside! Brrr… Promise you’ll wrap yourself up in warm clothes so you don’t get sick. Unfortunately it’s extremely easy to catch a cold these days and none of us want that right?! Wish you all a great day!.. Xx

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • bea

  Hei, fine Eirin!
  Vil bare tipse deg om at bloggen din ikke er tilgjengelig i nettleser enda, kun på mobil. Sånn var det i hele går også. Veldig irriterende, men vet at det ikke er din feil 🙂 tenkte bare å si ifra!
  Håper du får en fin dag 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei Bea! Virker den nå? Om ikke, prøv å slett nettleserdata i nettleseren din. Det funket på meg 🙂

   • bea

    Hei igjen! Har sletta all nettleserdata, men bloggen din funker ikke enda!! Veldig kjedelig 🙁

    • Eirin Kristiansen

     Har du prøvd en annen nettleser? Chrome, Safari? Beklager, men da skjønner jeg ikke årsaken 🙁 Uffda..

 • Margrethe

  Hei Eirin!

  Jeg har et lite spørsmål. Jeg ble så betatt av det nye sofabordet ditt fra Bolia, og har bestemt meg for å kjøpe et selv til min nye leilighet! Men så lurte jeg på, hvilken høyde er ditt? Low eller medium?

  Ellers må jeg bare få si at du har en super blogg 🙂 Jeg har vært fast leser helt siden du startet!

  • Eirin Kristiansen

   Hei på deg! Det jeg har er medium 🙂 Perfekt høyde til sofabord! Tusen takk for det <3 Alltid koselig å høre!

 • De bildene var helt nydelige! Var så fine at jeg kunne hatt dem på veggen hjemme! <3

 • Pernille

  Hei, du har så fine tøfler fra UGGS og jeg lurer på hvilken modell det er? 🙂 HA EN STRÅELENDE DAG

 • Thanks for sharing this blog, love it also! 🙂
  I wish we will have snow in Estonia soon too, this rain and foggy weather makes me just so sleepy and tired all the time.

  http://www.dodolce.com

Comments are closed.

Translate