· Bloggen fyller 3 år ·· Bloggen fyller 3 år ·· Bloggen fyller 3 år ·

Hurra hurra hurra!

 

· Bloggen fyller 3 år ·

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “· Bloggen fyller 3 år ·

 • åh, gratulerer! bloggen din er min absolutte favoritt, jeg fylles med så mye inspirasjon etter å ha klikket meg inn her ♥ Jeg håper du nyter fredagskvelden, nydelige deg!

 • Irene
  Gratulerer så mye, fineste Eirin❤️ Gleder meg til å følge deg flere år videre! Håper jeg:)

  Lurte samtidig på hvor de fine hjerte ballongene dine er fra?

 • Du er utrolig inspirerende og flink Eirin! Jeg har lest bloggen din opptil flere ganger om dagen helt siden du startet! Jeg unner deg alt du har fått til med bloggen din, for du virker som en tvers gjennom god og snill jente! <3 I tillegg har du liksom bare "noe" som ingen andre bloggere har, jeg kan ikke helt sette fingeren på hva det er, men du har liksom det lille ekstra. Bloggen din er så "feel-good" som du får det, det er som mitt yndlingsblad! <3 Takk for at du hele tiden leverer, du engasjerer og inspirerer! Håper bloggen din består i mange, mange år fremover! Og by the way, jeg gleder meg sykt til du skal overta leiligheten, og til å følge med på hvordan du skaper ditt første egne hjem <3 Ha en herlig helg fine, vakre du 🙂 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Skjønne, gode! For en koselig melding å lese på denne dagen. Den traff meg rett i hjertet 🙂 Det betyr mye for meg å høre det fra deg som har fulgt meg så lenge. Tusen takk <3 Klem tilbake og god helg til deg og dine, Kristin!

 • R
  Kan du lage et innlegg om de tre årene du har blogget, med bilder eller høydepunkter? 😀 hadde vært så gøy å sett!

  Forresten, kunne du endret oppsettet til arkivet ditt? Tar 100 år og bla tilbake bare noen mnd, da man må trykke en og en mnd tilbake.. 🙁

  KLEM

  • Lurte på om det samme, det er vanskelig å bla seg bak i arkivet. Det hadde vært fint om det var lettere, siden jeg er ganske ny leser og ønsker å lese de gamle innleggene dine (liker bloggen din veldig godt!). Og oppsummering av de siste tre årene hadde vært veldig gøy, enig!

 • Karoline
  Hei! Utrolig fine bilder, hvor er glitterlenkene fra? God helg! Klem

 • Gratulerer så mye ! Elsker bloggen din <3 🙂

 • Andrea
  Gratulerer <3 Håper du fortsetter for alltid 😀

 • maren
  Gratulerer med 3 år 😀 Håper du fortsetter i mange år til, setter sånn pris på å gå inn her og lese bloggen din. Man blir så glad av å lese de fine og inspirerende innleggene dine 🙂 Du er en kreativ og flink blogger! klem

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det Maren, det er alltid koselig å høre fra dere lesere. God helg <3 Klem

 • Kristin
  Gratulerer til bloggen ? jeg er fast leser og har vært det lenge! Bloggen din er inspirerende, veldig fin og jeg blir alltid glad når det er nytt innlegg når jeg titter innom ? unner deg virkelig alt du oppnår med bloggen, forstår at det er mye jobb bak og du er utrolig flink ☺️ har et lite spørsmål angående pulsklokka di, jeg har den samme og lurer på om du har prøvd foot pod’en? Står ikke at den er kompatibel med Ambit3 Sport, så tørr ikke bestille den :/

 • Jeg har bare lest bloggen din i et par måneder men den har allerede rukket å bli en av mine aller største favoritter. Den er så ren og stilfull, og gir meg masse godfølelse når jeg titter inn der! Du virker også som en veldig snill og fin jente og jeg unner deg alt godt i forbindelse meg bloggen og ellers! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Alva <3 Det var koselig å høre 🙂

 • Stine
  Gratulerer så mye!!❤️❤️ elsker bloggen din!
  Forresten hvor er dekorasjonene fra?

  • Eirin Kristiansen
   Takk Stine! Dekorasjoner fra Kremmerhuset og ballonger.no 🙂

 • Gratulerer 😀

 • Har fulgt bloggen din alle disse tre årene nå! Må si at du er en av mine favorittbloggere! Lykke til videre 🙂

 • Anne
  Hei! Spørsmålet mitt passer ikke helt under dette innlegget, men jeg lurer på en ting! For en liten stund siden husker jeg at du la ut bilder av en oppskriftsbok hvor du skrev dine egne oppskrifter i, og lurer på hvor den er fra? Har tenkt mye på den i ettertid og har veldig lyst til å bestille meg en selv! Veldig glad i bloggen din, du er skjønn 🙂

 • Woho! Jeg elsker bloggen din og håper du deler inspirerende bilder noen år til 🙂

 • Ingvild
  Gratulerer så mye! <3
  Et spørsmål: hvordan får du sånn hvit, tynn ramme rundt bildene dine på insta? Pluss at du beholder størrelsen! Får det bare til hvis jeg gjør bildet kvadratisk først, men syns det er så fint å beholde den rekltangulære størrelsen!

  • Eirin Kristiansen
   Takk Ingvild! Jeg legger på 30% ramme i afterlight 🙂

 • Gratulerer med en flott blogg over 3 år. Har fulgt deg i rundt et år nå og synes du klarer å være en positiv blogger uten kroppspress, men heller fokus på sunnhet og livsglede. Stå på videre 🙂 kan jeg forresten spørre hvordan du fikk følgere til bloggen? Jeg har postet en liten stund nå på min blogg, men vet ikke helt hvordan jeg skal vise den frem.

Comments are closed.