Take me back

.. To the city

Det går ikke en eneste dag uten at jeg lengter tilbake. Faktisk så kunne jeg virkelig tenkt meg å flytte tilbake til verdensmetropolen, men det er liksom ikke «bare-bare» når man har forpliktelser. Jeg kommer forhåpentligvis til å gjøre det en vakker dag, om det så bare er for en periode eller over år – men akkurat nå nøyer jeg meg med reiser så ofte jeg kan. Er det en ting jeg må oppleve hvert år, så er det jul i New York. Det er noe av det koseligste som finnes og stemningen er bare så deilig og fin. Det går ikke an å komme hjem uten at man bruser over av julestemning og et varmt hjerte.

Take me backTake me back

Crossing fingers for christmas shopping in New York

Jeg drømmer om å vandre nedover gatene mens snøen daler, og når fingrene er kalde tar jeg turen innom gamle stam cafeen Little Cupcake Bakeshop og kjøper noe jeg mener kan omtales som verdens beste Chai Latte. Jeg har roser i kinnene, og lyden av bjeller og julemusikk forfølger meg overalt. Når kvelden kommer hopper jeg i hotellsengen og ser Hjemme Alene før det er god natt. Neste morgen tar jeg gjerne turen innom Macy’s og titter på den alltid så vakre juleutstillingen, og kjøper med meg en julekule til treet mitt fra den magiske butikken Christmas In Little Italy. Det har visst blitt til en fast tradisjon. Før hjemreise tar jeg turen innom Papyrus i Spring St. og kjøper med meg julekort til familie og venner. Denne butikken er så koselig, og de har såå mye fint. Husker godt dagen før jeg flyttet hjem, da kjøpte jeg med meg en hel haug.

Take me back

jeg jo faktisk bare bestille billetter.
New York I’m coming for you!..


Previous Post
Next Post

29 thoughts on “Take me back

 • Åh! Elsker virkelig NY! MÅ dra til selv snart igjen. Alltid trist å dra hjem derfra..

 • pia
  hei flotte Eirin! Lurte på ett par ting:
  – Du bruker bare minerals Foundation, men hvilken farge? Selv har jeg medium beige matt i pudder og lurer på hvilken farge jeg skal kjøpe i Foundation.
  – Hvilke hudprodukter bruker du akkurat nå?

  Ellers ha en finfin dag!!! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Pia! Jeg bruker medium tan 🙂 Akkurat nå driver jeg og tester ut No7 early defence serien. Kommer til å skrive et lite review av den! Klem

 • Margrete
  For et fint innlegg! Nå fikk jeg også veldig lyst til å dra til New York før jul. Det er forresten veldig gøy å følge deg på snapchat! For en nydelig kattunge du hadde på besøk 🙂 Hvor har du kjøpt genseren du hadde på deg i dag? Den så veldig varm og god ut!

 • Selv skal jeg studere i New York til nyåret og jeg gleder meg masse! Endelig får jeg oppleve drømmen 😀

 • Lene
  Ååh, fikk skikkelig julestemning av å lese dette inlegget! Vil også til NY!!! 😀

 • Kamilla
  Bruker du fortsatt Bareskin? Testet ut den etter mye god omtal fra deg, men syntes ikke den var god i det heletatt! Den fester seg ikke til huden og det ser «kornete» ut hvis man titter nærme. Har du noe tips til hvordan man kan unngå det?

  • Må bare svare her! Jeg har også brukt den siden Eirin skrev om den på bloggen, og jeg ELSKER den 🙂 Bruk en primer under, da sitter den mye bedre! Ellers liker jeg å bruke BareMinerals sin dagkrem med farge under i stede for eller i tillegg til primer 🙂

 • Marthe
  Hei Eirin!

  Litt out of topic, men hvordan laget du den «videoen» her? (Smoothie maskinen: https://eirinkristiansen.no/2015/10/17/bringebaer-og-kokossmoothie/#comments)

  Ha en flott dag 🙂

 • Å, den beste byen i hele vide verden!

 • Har vært der sommerstid og høsttid, da gjenstår bare vinterstid og vårtid 😀 Drømmer også om jul i NYC!!

 • Kristine
  Hei Eirin!
  Nydelig blogg du har! 🙂 Jeg har et spm ang New York, da jeg skal dit for første gang i november 😀
  Hvordan er temp og været der da?

  Tusen takk for svar <3

 • Vårild
  Heia! Jeg vet ikke helt om du helt skjønner dette spørsmålet, men: Jeg har fått Windows nå, og da kan man «feste» nettsider på startsiden, så dette gjorde jeg selvfølgelig med din, for her er jeg innpå hele tiden! Det som er, er at «vinduet ditt» er så kjedelig… bare grått med en «G» i midten, så jeg lurte på om du/de som jobber med nettsiden din, kan lage denne knappen like søt og fin som du og nettsiden din er? Da blir jo startsiden min så mye finere! Håper du forstår litt… vet at du har mac, så dette er kanskje ikke noe du bryr deg så mye om, men jeg hadde blitt UTROLIG glad!
  Håper du får en kjempe fin dag i dag også!
  – Vårild

 • Hei Eirin!
  Du er bare såå kul!
  Jeg skal reise til New York i juleferien og jeg lurte på om du kunne lage en liten guide om ting jeg må se/oppleve i NY i juletider
  Stor klem fra meg<3

 • Å, nå drømte jeg meg bort en liten stund! Jeg har aldri vært i NY, men har en stoor drøm om å resie dit. Ikke bare-bare å få til når man er tobarnsmor og ungene er så små, og de gangene vi har vært på kjærestetur synes jeg det er greit å ikke være så altfor langt unna, og så lenge borte. Det er jo litt langt å reise dit, så da føler jeg at jeg vil ha litt tid når jeg først drar. Neste år tenker vi faktisk å ta turen dit, på våren. Ser for meg å jogge rundt i central park i frisk vårluft, stoppe innom whole foods å kjøpe lunsj å nyte i parken. For ikke å snakke om alt jeg vil se og oppleve der. Og shoppingen. Sukk, haha 😉 Jeg pleier faktisk av og til å bla tilbake i arkivet ditt når du bodde der og drømme meg bort. 🙂 Håper kvelden din blir fin 🙂 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Ahh, det høres magisk ut. Deilig å «flykte» dit på ferie 🙂 God helg til deg, Kristin <3

 • terese hagen
  Åh, har aldri vært i New York! Har så lyst dit <3 Hvilken skrifttype har du forresten? hehe

  • Eirin Kristiansen
   Hei Terese! Jeg er usikker, men prøv å lime den inn i word å se om du får opp navn på den 🙂

 • Tone
  Hei Eirin. Jeg følger deg på snapchat og lurer sånn på hvor du har kjøpt det store svarte speilet i leiligheten din. Det er så himla fint ?

 • Bettina
  Har du sett denne videoen https://www.youtube.com/watch?v=P9cEeWF16C4&list=WL&index=2 , du og Cath er i den.

 • Ina-Andrea
  Jeg og kjæresten fant billige billetter til new york i desember, og var såå klare for å dra. Men da vi startet å se på hoteller – wow.. Kanskje du har noen tips til greie hoteller på «riktig» plass i new york? ikke noe problem å ta subwayen heller, det er jo bare litt av sjarmen <3
  Håper du har noen tips, har såå lyst å oppleve ikke bare new york, men ordentlig juletid!

 • Helene
  Hei,
  Jeg lurer på hvilket hotel du foretrekker i NY?

Comments are closed.