Søtt og salt med fylte dadlerSøtt og salt med fylte dadlerSøtt og salt med fylte dadlerSøtt og salt med fylte dadler

Filled with creamy peanut butter

Mmmm.. Om du er fysen på noe søtt kan jeg anbefale fylte dadler på det varmeste! Dette er en klassiker hos meg på kveldstid om søtsuget skulle sette inn. Det er så godt, og det er ikke mange som skal til før man er tilfreds. Jeg lagde forresten hjemmelaget mandelsmør for en stund tilbake, og det var også veldig godt å fylle dadlene med. Andre favorittkombinasjoner? Druer rullet inn i Norvegia ost, jordbær med mørk sjokolade eller eple med syltetøy på (eller bare kanel).. Da er kveldskosen reddet! Har du noen litt rare kombinasjoner du vil dele med meg/oss? Klem ♥

Previous Post
Next Post

36 thoughts on “Søtt og salt med fylte dadler

 • Elise
  Eple med brunost ?

 • Vårild
  Det ser kjempe godt ut! Jeg elsker eple og peanøttsmør(dette er vel egentlig «vanlig») men like fantastisk hver gang!

 • Benedicte
  Her blir det en skje eller to med peanøttsmør, rosiner og litt honning:) Elsker søtt og salt kombinasjonen!

 • Trine
  prøv eple med peanøtt smør på!!!!! ?

 • Malin
  Har du prøvd banan og peanøtt smør? (Ganske vanlig, men himla godt!) Take care Eirin 🙂

 • Naam, dette så utrolig godt ut! Selv er jeg veldig glad i stekte osteskiver, cottage cheese og syltetøy eller dadler med nøtter inni 🙂 Ha en fin kveld!

 • Jeanette
  åh,dette så herlig ut!

 • silje
  For en inspirerende blogg!! må ærlig innrømme jeg elsket bildene dine, så store, skarpe, lyse og fine. Kan jeg spørre hvilket program du bruker for å redigere dem og evt. hvilken linse du bruker? 🙂 flink du er 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Silje <3 Jeg redigerer dem ikke så mye, gjør det meste på kamera. Jeg bruker Canon Mark 3 med både 35, 50 og 85 mm linse for tiden 🙂 Klem!

 • Anette
  Mmm like those tips!

 • emilie
  jeg blander som regel bare vaniljekesamn med frosne bær og nøtter, blir som en tykk sorbet! eller milkshake av melk, frossen banan, sjokoladeproteinpulver og gjerne litt stevia sjokolade og isbiter! tilsetter litt kaffe om jeg drikker den på morgenen:D

 • emilie
  jeg blander som regel bare vaniljekesamn med frosne bær og nøtter, blir som en tykk sorbet! eller milkshake av melk, frossen banan, sjokoladeproteinpulver og gjerne litt stevia sjokolade og isbiter! tilsetter litt kaffe om jeg drikker den på morgenen:D

 • June
  Hei fine! Fryste druer anbefales virkelig, kjempe godt! Klem

 • så godt ut 🙂

  Bruker du olympus pen nå? I såfall, hva objektiv har du til? 🙂

 • Mona
  Hei Eirin. Jeg synes du har en veldig fin blogg spes med tanke på lay out. Du tar super freshe bilder og bloggen din ser gjennført ut. Men jeg kan ikke noe for at jeg synes at innleggene dine til tider er kjedelige- du kan liksom skrive et innlegg som egentlig handler om ingenting. Jeg har forstått at du ikke liker å dele noe som helst personlig og heller ikke noe spesielt om hva som egentlig foregår i livet ditt. Fine- ikke alle blogger om seg selv. Men du har liksom ikke så mye annet spennende ( i mine øyne) å blogge om heller. Dette er kun ment som litt konstruktiv for jeg liker bloggen din og synes du virker som en skjønn jente. Men det er mange av innleggene dine jeg ikke en gang leser, det er så tomt! Jeg skjønner at alle ikke deler av seg selv aka Fotballfrue som deler både barn, alt hun gjøre , rompe 😉 men jeg tror at om du av og til bare hadde turt å by litt mer på deg selv ville du garantert fått flere lesere til den fine bloggen din- men hva vet vel jeg? Kanskje du er superhappy med bloggen og lesertall som den er. Klem fra meg

  • Eirin Kristiansen
   Takk for konstruktiv kritikk, Mona. Det skal jeg ta til meg 🙂 Klem

 • Prøv blodpølse med litt sirup på. Kan sikkert også ha alternativ i forhold til sirupen. Om du ikke har smakt, så ikke bli redd av navnet, hehe. Det er kjempegodt!! 🙂

  Inspirerende blogg!
  Klem fra fast leser 🙂

 • Oi det var noken spennande kombinasjona, gleda meg til å teste ut 🙂 Du tar så flotte bilder, Eirìn! 🙂

 • Mmm, må prøves!! 🙂

 • Selleri med peanøttsmør, don’t knock it til you try it 😀

 • Sanela
  Prøv svisker og valnøtter sammen, helt utrolig kombinasjon! NAAAAAM 🙂
  Bedre enn sjokolade noen ganger, og det kommer fra en sjokolade elsker…. 🙂

 • jeg oppdaget faktisk tilfeldigvis hvor nydelig kombinasjonen med dadler og nøttesmør er! åh, har helt hekta <3 en annen favoritt er gresk yoghurt naturell med kanel, honning og banan!

 • Ida
  Hei! De tipsen hørtes veldig gode ut:) Jeg personlig syntes din blogg er den beste å lese, du har alltid noe nytt å komme med og jeg syntes du inspirerer veldig. Jeg kan si meg enig at det kanskje ikke kommer noe nytt og spennende i hvert innlegg, men å ha et så innholdsrikt liv er vel ikke så veldig menneskelig heller;) Klem fra en som blir like inspirert på hvert innlegg <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Ida. Veldig motiverende å høre 🙂 Klem til deg <3

 • Hei! Kan du vær så snill å lage et innlegg om hvordan du redigerer bildene dine i lightroom?

 • ÅÅ dette hørtes jo ut som himmelen! Jeg elsker kombinasjonen av søtt og salt, så dette skal jeg definitivt prøve meg på, hihi. Klem!

 • Martina
  Dadler med bacon surret rundt er noe av det beste som finnes, prøv det!

 • Maren
  Du har den fineste og beste bloggen, Eirin!!! Kommenterer sjelden, men du må få høre det og ta det til deg. Det er ingen annen blogg jeg gleder meg så mye til oppdatering fra, som din! Du er så inspirerende og skjønn!

  Må bare spørre hvor du får kjøpt sånne store pakker med dadler? elsker det!

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Maren! Kommentarer som dette gir meg så mye inspirasjon til å gjøre mitt beste. Takk for det 🙂 Dadlene kjøpte jeg hos Rema. Klem og god helg <3

 • HVOR fant du dadler? Jeg lette i tre butikker i går, og er på evig cravingsjakt etter ovnstekte dadler med bacon! <3

 • Nå så jeg selvsagt at du skrev Rema da… men jeg lover, jeg var der og lette også! Mihi 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Merkelig, jeg føler alle har! Spurte du? Løsvekt dadlene ligger ved frukten 🙂

Comments are closed.