Kale bowl with eggKale bowl with eggKale bowl with eggKale bowl with egg

Today’s delicious breakfast bowl

Det ble en sen jentekveld i går kveld, og jeg var ikke i seng før nærmere 03:00 om morgenen. Jeg la hode på puten noe kvalm etter kveldens utskjeiinger, og jeg gledet meg allerede da til å våkne og få denne skålen med godsaker i magen. Oppskriften fikk jeg øye på i Stella på flyet hjem fra New York, så jeg har med andre ord gledet meg til å prøve den. Hva kan jeg si? Mmm! Det var rett og slett latterlig godt, og denne oppskriften kommer definitivt til å bli en gjenganger på kjøkkenet. Slik gjør du: vask grønnkålblader og fjern alt av stilker. Fres bladene i en panne med olje (jeg brukte litt cocosa chilli olje også, det ble knallgodt) og dryss over litt havsalt og pepper. Klekk over to egg, og sett lokk på pannen slik at de får godgjort seg til ønsket resultat. Ha deretter over tørkede tomater, quinoa og litt revet ost. Finito! Passer like godt til frokost som til lunsj. Enjoy!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Kale bowl with egg

 • Marte
  Sunt og godt! Men, det kan ikke kalles for posjert egg hvis det er stekt i pannen, posjering er en egen teknikk som skjer under varmt vann i gryte! Bare en heads up!

  • Eirin Kristiansen
   Da lærte vi noe nytt i dag og 🙂 Jeg holdt meg bare etter oppskriften og der sto det at det var det. Takk for heads up!

 • Hey Eirin, I gotta say this salad looks soo delicious! I love using kale in pretty much everything from salads to smoothies – it’s of such great nutritional value.

  Love from Helsinki! ps. The big photos you have in your posts are beautiful. xx

  http://arcticvanilla.com/

 • Nam, det så utrolig godt ut!

 • Denne så utrolig god ut! Skulle ønske jeg var like flink med hungovermat, her går det stort sett i brødskive og knekkebrød dagen derpå fordi jeg ikke orker å lage annet og er for stolt til å spise Mc’rn til middag

 • Tea
  Hvor er det fine bestikket fra? Takk for oppskriften, det så skikkelig godt ut.

 • Hanne
  Hei Eirin!

  Jeg lurte på om du kan fortelle litt om brødvanene dine på bloggen? 🙂 Jeg kunne trengt litt inspirasjon til sunnere alternativer når det gjelder brødmat og jeg synes du er så flink!

 • Lisa
  Såg kjempe godt ut!
  Hvor er bordet ditt fra ??

 • Lisa
  Åå det såg veldig godt ut, må testes ut :-)!

  Hvor er bordet ditt fra forresten, skikkelig fint:D

  • Eirin Kristiansen
   Det er en betongbenk, hjemmelaget fra Finn.no 🙂

 • Ååh, det så utrolig godt ut! Aldri tenkt på å ha litt ost på egg, men det må jeg prøve 🙂

Comments are closed.