Today’s delicious breakfast bowl
Det ble en sen jentekveld i går kveld, og jeg var ikke i seng før nærmere 03:00 om morgenen. Jeg la hode på puten noe kvalm etter kveldens utskjeiinger, og jeg gledet meg allerede da til å våkne og få denne skålen med godsaker i magen. Oppskriften fikk jeg øye på i Stella på flyet hjem fra New York, så jeg har med andre ord gledet meg til å prøve den. Hva kan jeg si? Mmm! Det var rett og slett latterlig godt, og denne oppskriften kommer definitivt til å bli en gjenganger på kjøkkenet. Slik gjør du: vask grønnkålblader og fjern alt av stilker. Fres bladene i en panne med olje (jeg brukte litt cocosa chilli olje også, det ble knallgodt) og dryss over litt havsalt og pepper. Klekk over to egg, og sett lokk på pannen slik at de får godgjort seg til ønsket resultat. Ha deretter over tørkede tomater, quinoa og litt revet ost. Finito! Passer like godt til frokost som til lunsj. Enjoy!
Hvor er bordet ditt fra ??