Good morning New York

The hotel bed cured my jet lag

09:13 am · Zzzzz… God morgen fra hotellsengen! Det var så deilig å våkne uthvilt etter i overkant av åtte timer på puten. Det er helt utrolig hvor mye en god seng har å si, og som vanlig skuffer ikke en fluffy hotellseng. Vi bor på The Evelyn Hotel rett ved Union Square, og endelig kan jeg si at jeg har funnet et hotell som virkelig svarer til forventningene. Det er vanskelig å finne i New York synes jeg, og jeg har alltid ønsket meg et stam-hotell som jeg kan komme tilbake til. This is definitely it! I skrivende øyeblikk sitter jeg og oppdaterer dere mens Marie gjør seg klar for dagen. Om litt tenker vi å traske ned til en liten og søt café som vi spottet i går, å plukke med oss dagens første coffee to go før vi spaserer ned til Soho, favorittområdet mitt på hele Manhattan. Ønsker dere en riktig god mandag, og lykke til med første skoledag til dere flinkiser det gjelder. Stor klem fra meg!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Good morning New York

 • Anne
  Kom over dette dekselet, og tenkte på deg umiddelbart!

  Ultra Thin Crystal Waterprinting White/Black Marble Pattern Hard Case Cover for iPhone 5/5S/6/6 Plus
  http://www.aliexpress.com/item/Ultra-Thin-Crystal-Waterprinting-White-Black-Marble-Pattern-Hard-Case-Cover-for-iPhone-5-5S-6/32400332237.html

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, så typisk min smak. Du er søt 😀

 • Emma
  Anbefaler virkelig hotellet NoMo (Mondrian) Soho, vakkert hotell:))

 • Silje
  Hei Eirin! Må først å fremst si at jeg elsker bloggen din og du er rett og slett forbildet mitt. Men jeg har et par spørsmål om det året du gikk på skole i NYC for et par år siden. Hvem reiste du med? Reiste du privat eller med en organisasjon? Kan du fortelle litt om skolen, hvor den lå og slikt? Klem!

 • Marita Fanny
  heei 🙂

  Jeg og ei venninne reiser til New York på lørdag, og har reservert haugevis av hotell da vi ikke greier og bestemme oss for hvilket vi skal gå for. Lurer litt på hvilken type rom dere har? utrulig fint rom, til en fin pris!

  Kos deg videre, klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Martia! Vi har Standard dobbeltrom 🙂 Takk, og kose dere i NY! Klem

 • Marita Fanny
  heei vakre deg!! håper du koser deg masse i verdens vakreste by! Skal reise tilbake til new york nå på lørdag med en venninne, og vi har ennå ikke greid å bestemme oss for hvilket hotell vi skal gå for, så har reservert haugevis av hotell. Dette har jeg sett på før, og synes prisen er fin. Hvilken type hotellrom er det dere har?

  klem!

Comments are closed.