I samarbeid med Aquaderma

Min erfaring med Aquaderma

Nå har jeg brukt Aquaderma produktene i noen uker, og totalt brutt ut av min vanlige hudpleierutine. Jeg lovet dere en tilbakemelding av min erfaring med produktene, og det tenkte jeg å ta for meg i dag. Jeg har daglig brukt dagkremen, ansiktsrensen og facial wipes. I bunn og grunn tror jeg huden min hadde veldig godt av å bryte ut av den faste rutinen og bli introdusert for noe nytt. Det virker faktisk som om den suger til seg mer pleie og fukt enn vanlig. Aquaderma er den reneste serien jeg har brukt, og det er nettopp den følelsen jeg sitter igjen med – renhet og masse fuktighet. Jeg merker ikke så store forandringer annet enn at huden min føles mye mer fuktet, og det merkes på både glød og elastitet i huden. Jeg har utgjort meg en favoritt i hele serien, og det er dagkremen. Denne er utrolig lett, men gir vanvittig mye fukt. For min del utgjør den en perfekt base under hverdagssminken, og er et produkt jeg kommer til å bruke videre. Det eneste jeg savner er solfaktor, da det er noe jeg foretrekker i dagkremen min.

Min erfaring med Aquaderma

Jeg liker at alle produktene er fri for parabener, alkohol, silikoner, mineralolje og fargestoffer. Helt ærlig har jeg alltid hatt en forestilling om at rimeligere produkter gir deg det du betaler for. Aquaderma etter min erfaring føles eksklusivt når det kommer til kvalitet, men likevel er serien rimelig og tilgjengelig for alle. Og det mener jeg virkelig med hånden på hjertet. For min unge hud kunne jeg dog ønsket meg en fetere nattkrem i serien, spesielt nå som vi går mot en kaldere årstid. Men å blande inn litt nypefrøolje i dagkremen og bruke den som nattkrem fungerer også fint.

Min erfaring med Aquaderma

En liten påminnelse – ikke glem at du fremdeles har mulighet til å delta i konkurransen om å vinne en spaweekend for to og et AquaDerma kit til en verdi av til sammen 10 000 kr. Det blir også trukket tre vinnere av AquaDerma kits. Alt du trenger å gjøre er å dele et bilde på instagram under taggen #aquadermawipes og vise hvordan du bruker AquaDerma i sommer. Du kan dele ditt eget bilde eller AquaDerma-bildet som jeg har lagt ut.

Min erfaring med Aquaderma

Previous Post
Next Post

38 thoughts on “Min erfaring med Aquaderma

 • Line
  Hei,Eirin! Jeg lurte på om du gjør noe for å ha så ren hud?<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line! Jeg har nok gode gener å takke. Ellers er det det kjedelige men sanne svaret – nok væske, regelmessig trening og et kosthold med lite raffinert sukker. Klem!

 • Birgitte
  Hei søte Eirin!
  Kan jeg spørre hvilken type øyekrem du bruker, har du en du anbefaler? 😉

  Stor klem til deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Birgitte! Creamy Eye Treatment with Avocado – Kiehl’s er favoritten 🙂 Klem til deg <3

 • Birgitta
  Hei Eirin 🙂
  Helt enig med det du skriver. Fikk selv en prøvepakke av dagkremen, og var veldig fornøyd. Men sier meg enig med at jeg gjerne skulle hatt solfaktor.

  Og en ting til; lagde en slags smoothie til frokost, som ble overraskende god og mettende. Tenkte jeg kunne dele med deg 🙂
  – sjokoladeproteinpulver
  – gresk/tyrkisk youghurt
  – spinat
  – frosne bringebær
  – litt havregryn for kostfiber og metthetsfølelse
  – evt litt peanøttsmør for litt crunch
  – evt litt melk og banan for konsistensens

  Håper den faller i smak 🙂
  Ha en fin dag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Birgitta! Så snilt av deg å dele oppskriften med meg. Tusen takk 🙂 Klem!

 • Ck
  Hei 🙂 hvor har du kjøpt kokkosterninger ? Så på bilde du la opp på ig

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De er i Coco-Loco blandingen som står med nøttene på dagligvare 🙂

 • malin
  Hei:) har sett at hovedindgrediensen til produktene er vann.. Vil ikke huden tørke fortere ut etter en stund da?

 • Looking lovely hunny.
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Anne
  Hei kjære vakre Eirin! Du er min yndlingsblogger, har vært og vil alltid være. Hverdagen min er ikke det samme uten en titt innom din blogg. Jeg følger deg både her og på snap og jeg synes du har vært så hemlighetsfull i det siste. Er det en ny/gammel flørt på gang?
  Ha en fin dag fiine du

 • Solvor
  Hei Eirin vil bare si at bloggen din er en stor inspirasjon!! Vet du hvor skjorten er fra? Den virker som en perfekt oversized blå skjorte!
  Klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Solvor! Skjorten er fra H&M. Den er perfekt 🙂 Klem tilbake

 • Marthe Emilie
  Hei, Eirin! Vet ikke om du allerede har gjort det, men kunne du ha skrevet litt mer detaljert om hvordan du går fram når du bruker disse produktene, i forhold til rekkefølge osv? Har veldig lyst til å prøve serien selv, bruker allerede Aquaderma facial wipes, og er veldig fornøyd med dem! Slenger på enda et til spørsmål, hehe. Bruker du noen spesiell kroppsskrubb når du skrubber/peeler kroppen? Du stråler som alltid!
  Stor klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marthe! Om morgenen: skyller ansiktet i lunkent vann og påfører dagkrem. Venter litt til den har trukket inn, og legger deretter makeup. Om kvelden: Først fjerner jeg sminke med reneserviettene (de er også grei å ha i treningsbaggen), og går deretter over til skummoussen med lunkent vann. Til slutt avslutter jeg med dagkremen som jeg blander litt nypefrøolje i. Når det kommer til kroppsskrubb er 1000 Grain Body Exfoliator fra Decleor favoritten. Lukter himmelsk! Tusen takk 🙂 Klem <3

 • eline
  hvor er skjorten fra?<3

 • Ida
  Elsker at du ikke bare skryter uhemmet av produkten du annonserer! Mange bloggere gjør det, og det blir så lite troverdig.

 • Maria
  Så fint innlegg! Jeg lurte på om hvor man kan kjøpe Aquaderma serviettene? Kan ikke huske å ha sett de i butikkhyllene..

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria! AquaDerma kan kjøpes hos apoteket og de aller fleste dagligvarer 🙂

 • Ida
  Hei Eirin! Jeg lurer på om du spiser speltlomper? Eventuelt hva mener du sannheten rundt disse? Jeg spiser en pakke om dagen ?

 • Mali
  Hei! Ville du anbefalt å kjøpe Aqua Derma, framfor å kjøpe dyrere hudpleieprodukter? Hvilke produkter brukte du før du begynte med Aqua Derma? Stor klem til deg! <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mali! Det ville jeg faktisk. Men ville også investert i en nattkrem utenom, eller en nypefrøolje som du kan blande i dagkremen om natten. Vær også obs på at dagkremen ikke inneholder solfaktor om det er noe du er opptatt av 🙂 Klem

 • Astrids
  syns du denne er bedre enn emma s?

  • Eirin Kristiansen
   Arh, den klarer jeg faktisk ikke avgjøre 🙁

 • Lea
  Hvor kjøpte du de store sølvballongene du hadde på bursdagen din? De tallballongene som stod 21 på??

 • Emily
  Hei Eirin! Jeg lurte på et veldig random spørsmål. Jeg har sett etter en god parfyme i lang tid nå, har du noe å anbefale? Hva bruker du? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Emily! Giorgio Armani SI er favoritten min om dagen 🙂

   • Emily
    Tusen takk for svar Eirin! Skal ta en titt på den 🙂

    Stor klem.

 • Margrete
  Hei søte Eirin <3
  Du begynner kanskje å kjenne igjen navnet.. hehe
  Men over til det jeg skulle; jeg lurte på hvor de øreringene du har i øret er fra?
  Jeg leter etter nemlig de perfekte øreringene!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Margrete! Du de kjøpte jeg hos Bjørklund her forleden 🙂 Synes de er såå fine! Klem

 • Lea
  Hvor har du kjøpt de store sølvballongene du hadde på bursdagen din?
  De tallballongene som stod 21 på?

 • Maria
  Får du kjøpt disse produktene på vita? eller apoteket? 🙂 Klem<3

  • Eirin Kristiansen
   Apoteket og de aller fleste dagligvare butikkene 🙂 <3

Comments are closed.