Stockholm ✈

Ready for a weekend away

God morgen, hjerter. Spontaniteten tok overhånd, for nå er jeg straks klar for avreise til Stockholm. For å være helt ærlig så har jeg faktisk bare besøkt byen en gang, og det var i forbindelse med en fotoshoot hvor alt jeg fikk se av byen var gjennom taxi-vinduet til og fra lokalet hvor jobben fant sted, før det bar rett tilbake til flyplassen. Nå er jeg med andre ord veldig nysgjerrig, ikke minst klar for fire dager med sightseeing og kosetur!

Stockholm ✈

Jeg tar veldig gjerne i mot reisetips om dere har noen på lur. Takk på forhånd! Noen ganger er det så fantastisk med en reise til et helt nytt sted for å fylle på med inspirasjon. Rett og slett bare slenge kameraet rundt halsen og utforske nye omgivelser. Jeg gleder meg masse! Hotellet som er booket ligger midt i hjertet av Stockholm, og til og med bikinien er pakket da jeg hører rykter om at det har et rooftop pool. Sounds lovely to me!

Previous Post
Next Post

36 thoughts on “Stockholm ✈

 • Hege
  Hvem reiser du sammen med? God tur 🙂 har også lyst til å dra dit en gang!

 • Martine
  hvem reiste du med til Stockholm?

 • Summer
  Du må spise Skagen toast på Riche, verdt å dra til byen bare for det. Samt ta noen drinker på Noch & Chow .Kult sted 🙂

 • Amal.
  Kjærestetur med Laurent? <3

 • Vårild
  Så heldig du er! Stockholm er en veldig fin by! Jeg var der når jeg var liten, så kan ikke si jeg husker mye av den, men det er det mamma sier 😀 Uansett, håper du får en kjempe fin tur og koser deg massemasse!
  Drar du alene?
  – Vårild

 • Elisa
  Hei! Du virker som du er glad i natur og fine omgivelser, så du burde dra en tur til Djurgårdsterrassen. En restaurant som ligger omtrent 5-10 minutter til venstre etter du krysser Djurgårdsbron midt i sentrum. Den er kjempekoselig, med utendørsbar og utendørsgill de lager maten på (ikke ta feil og stopp for tidlig for de andre restaurantene som ligger på veien dit – det er Djurgårdsterrassen som er den virkelige perlen).
  Restauranten ligger på baksiden av bjørneburet til Skansen, så mens du sitter der er det faktisk ganske vanlig at man ser bjørnene leke. Anbefales!

  • Eirin Kristiansen
   Takk for tips, Elisa! Djurgårdsterrassen står på to-do listen nå 🙂 Klem!

 • Linda
  Du måste besöka gamla stan när du är i Stockholm! 🙂 Gamla stan är så vackert med gamla hus och fina restauranger och gammal historia.
  Gör också ett stopp vid slottet och titta på den fina arkitekturen!
  Att gå och fika vid Stureplan är heller inte fel:)
  Hade jag varit du hade jag också tagit en båttur runt i Stockholms skärgård:D biljetter kan man köpa i hamnen:)

 • Ingrid
  masse god tur! Stockholm er nydelig! Du/dere bør absolutt leie bysykkel, den kan man sette fra seg på mange stasjoner rundt om i byen, så du slipper å drasse den med tilbake igjen der du hentet den om du ikke vil. Dessuten er en segway-tur en veldig morsom måte å se byen på! Djurgården er et koselig must, fint å sykle ut dit. Ellers er det veldig mange søte, små sidegater i byen som er verdt å se.
  Reiser du forresten alene eller med noen? 🙂 klem!

  • Eirin Kristiansen
   Takker for Tips, Ingrid! Tror vi må leie en sykkel i dag 🙂 Klem fra meg!

 • Kos deg masse i Stockholm! Jeg prøvde meg forresten på muffinsene du la ut forleden dag, de var nydelige, og en stor favoritt i familien 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så gøy å høre at de falt i smak! Supert 😀

 • Bell
  Stockholm er fantastisk! Har bare vært der en gang selv, men da fikk jeg sett og opplevd mye. Skal absolutt tilbake igjen! Nyt langhelgen <3

 • Karoline
  Hei! Jeg bor i Stockholm og anbefaler restaurantene nosh and chow, sangria(tapas), berns, koh phangan, east, thaibåten, le rouge eller italienskt i gamla stan. Finns jo så mye mer også, men disse har jeg testet og likte godt 😉 Gå rundt på kungsholmen, fra norrmalmstorg via strandbryggan til djurgården(her finner du gröna lund), gamla stan ofc, men ta også turen til söder og besøk mossebacke, magisk utsikt over hele byen?? kos deg!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for supre tips, Karoline! Disse kommer godt med 🙂 Klem!

 • Julie S
  God tur:) kos deg masse! Kan du ikke lage ett innlegg senere om ulike plasser en burde besøk i Stockholm?:)

 • Karin
  God tur! Hvor er genser du hadde på deg på snap fra? 🙂

 • Gyro
  Dere burde prøve å komme dere på omvisning på slottet!! Det er et utrolig fint slott❤️❤️❤️❤️❤️

 • Jeanette
  åh,stockholm er en så fin by! Er det lov å spørre hva den nydelige YSL vesken din koster? og går det kun an å kjøpe via nettet? Synes den er helt vanvittig fin og klassisk!

 • Julie K
  Hei du! Jeg har reist mye, men Stockholm er en av mine favoritter! Var der sist for et par uker siden, og bodde da på Stureplan. Du burde sjekke ut Riche’s og Sturehof. Anbefaler å reservere bord noen dager i forveien, veldig populære plasser! Eller ligger det en italiensk Jamie Olivers restaurant på Stureplan, de har kjempegod mat for en billig penge! I gamla stan har de og mange koselige butikker og restauranter – anbefales!
  Shopping: NK og Åhlens er et must, ellers ville jeg tatt turen til Biblioteksgatan, der ligger de fleste eksklusive butikkene – men sjekk også ut en butikk som heter & other stories. De har såååå mye fint! Acnebutikken som ligger mellom denne gaten og på vei til NK er også super! For sightseeing ville jeg tatt sånn hop on hop off (grønn rute), da får du sett alt som et verd å se etter min mening, og du kan ta både buss og båt! Enkelt og greit(du kjøper billett på bussen) 🙂 De hadde MYE salg da jeg var der – håper for din del at det er like mye nå! Jeg foretrekker bydelen Østermalm, der er det så koselig å bare rusle en tur også, spesielt rundt Stureplan). Veldig trygg by ikke minst. Kos deg masse – jeg må en tur tilbake selv før jul! Håper noe av dette er til hjelp! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Tuuusen tuen takk for mange gode tips, Julie! Nå ble jeg kjempeglad. Stor klem fra meg 🙂

 • Camilla
  Hei søte Eirin!
  Jeg så nettopp snappen din på mystoryen og lurte bare på hvor genseren din var fra? 🙂 Den va såå kul 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Camilla! Du den er fra BikBok 🙂

 • Mathilde
  hei, jeg lurer på hvor skjerfet i kofferten din er ifra? 🙂

 • Så gøy, stockholm er en fantastisk by! Gamlebyen burde du traske igjennom, og spise på noen av de uberkoselige restaurantene her 🙂

 • Marianne
  Jeg er I Stockholm med kjæresten nå, og så du gikk forbi restauranten vi satt og spiste på 😀
  Var nyttig for meg også å lese kommentarene på dette innlegget, ettersom vi heller ikke er noe kjent i byen. Hva er planene deres i morgen da? <3

 • Malin
  Når skal du introdusere oss for den nye kjæresten din?:))

 • Vet ikke mye om stockholm, men god tur!

 • Ingvild
  Hei,
  Spørsmålet mitt har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men jeg lurte på hvordan du gikk frem da du fant leilighet i New York? Jeg flytter dit 1.september å har enda ikke funnet noe sted å bo. Jeg ønsker gjerne å bo sammen med noen, men hvis ikke kan jeg også bo alene. Håper på å finne noe som ikke ruinerer meg helt heller, men har jo insett at det er ganske dyrt å bo på Manhattan.

  Ha en fin tur 🙂

 • Linn
  Så deg i stad midt i byn! Du er så vakker!! Kos dere!

 • Gøy at du skal til Stockholm! Favoritten min <3 Jeg bodde faktisk et år i byen, og tok siste året på vgs der. Traff blandt annet kjæresten min der 😉 Du burde ta turen til Gamla stan, romantisk og flott. Lunsj på Blå porten, og shopping på NK. Liker du makroner, har de Laduree på Stureplan. Jeg skal selv være i Stockholm et par uker i sommer, og dette er ting jeg alltid gjør <3 Kos deg!

 • A
  Ingvild: Hei, leste spørsmålet ditt og tenkte jeg kunne komme med et tips ettersom jeg selv studerte med Gateway i vår:) Vi leide gjennom sublet.com, altså privat, og for oss gikk dette helt fint, men vi var veldig nøye med alt fra kontrakt til kontaktpersoner osv, ettersom man aldri vet hvem man ender opp med. Ellers kan du jo spørre om hjelp fra de du evt. reiser med? Hvis du feks reiser med Gateway hjelper de med leiligheter!

Comments are closed.