Just another fringed jacket

And it’s perfect!

Just another fringed jacket

Helt siden min svarte frynsejakke i semsket skinn dumpet ned i postkassen min har jeg nærmest flyttet inn i den. Jeg har også siklet etter en i brun, og endelig har jeg funnet den perfekte! Jeg fant den her hos Missguided. Kvaliteten er ikke helt på topp – man får det man betaler for. Men likevel, jeg elsker den! Synes frynser er så fint til våren, spesielt over en lett sommerkjole eller til blå jeans med en enkel t-shirt. Både denne og min svarte skatt blir definitivt med til Roma i slutten av måneden. Det blir bare SÅ bra ♥

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Just another fringed jacket

 • Silje
  Hei!

  Hvor er blomsterjakken du hadde på deg på mystory fra? Kjempe fin 😀

 • Mathilde
  Hvor var blomsterjakken fra snapchat fra? Og husker du når du kjøpte den og hva den kostet?

 • Ida Martine
  Hei Eirin!
  Har du en mail jeg kan nå deg på? Vil gjerne sende deg en liten «takke mail» med noen hyggelig ord! Vil helst slippe å publisere meldingen via kommentarfeltet ♡
  -xx

 • Sara
  Hvis du regner med å kunne bruke denne typen jakker i Roma på denne tiden av året så kommer du til å gå på en skikkelig klespakkebom! Var der selv sist i påskeferien, og måtte gå med kortermet hele dagen (+en tynn strikk på kvelden) så vær obs! 🙂 Er forresten en utrolig flott by, så kos deg masse!

  • Eirin Kristiansen
   Tror ikke det skal bli noe problem over en lett kjole. Den er veldig tynn! Lide litt for skjønnheten må til, haha 😀 Tusen takk!

 • Karoline
  Lurer på det samme! Blomsterjakken var nydelig:) hvor er den fra?

 • Rå lekker! Ønsker deg en fin lørdag!

 • Hei Eirin! 🙂

  Etter inspirasjon fra deg har jeg nå opprettet en Tictail konto for å selge masse klær og diverse som jeg ikke bruker.

  Lurte på hvordan du gjorde med betaling? Hvordan gjorde du med «stripe»? Måtte du skrive in IBAN nummer?
  Opplevde du det som trygt? Fikk du pengene raskt?

  Ble en del spørsmål, men blir veldig takknemmelig for svar! 🙂

  Ha en fin dag! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anette! Opplevde Tictail som veldig trygt. Pengene får du også raskt utbetalt, ca en uke etter at transaksjonen er gjort. Jeg tok betaling med stripe (vanlog kort transaksjon) og da må man skrive inn iban nr. Det finner du i nettbanken 🙂

 • Stine
  Hei! Hvor er blomsterjakken som er på mystory fra? 🙂

 • Silje
  Kjempefin! Jeg har en som er veldig lik, så hadde elsket å se hvordan du velger å style den 🙂

 • Elsker den! åh, give me!

 • Linn
  For en frisk og fin blogg!:) Men jeg har litt problemer når jeg leser den på smart tlf. Det kommer til stadighet opp feilmelding om at «noe gikk galt – siden har krasjet». Og dette har jeg ikke opplevd på andre blogger

  • Eirin Kristiansen
   Hei Linn! Håper det er ordnet nå? Har hatt noen tekniske skurrer de siste dagene 🙁

 • Kine strøm
  Hei Eirin 🙂 jeg hadde et spørsmål som ikke angår dette innlegget men håper det går bra 😀 jeg lurer altså på om din Mini countryman bil hvilken årsmodell er den og er du fornøyd? Jeg synes den er så fin ???

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kine! Veldig fornøyd med bilen 🙂 Min er 2013 modell. Klem!

 • Mina
  Hei Eirin!Lurte på om du kunne ha en månedens favoritter igjen snart? Likte så godt de du har hatt 🙂

 • Maria
  Hei Eirin! 🙂 Jeg tenker å selge denne jakken og lurte derfor på om jeg kunne bruke disse bildene i annonsen?

Comments are closed.