God søndag, fine ✨Denne helgen har gått FORT! Eller hva?! Jeg hadde forberedt meg på at den skulle gå saakte ettersom jeg er ‘left by myself’ i Marbella. Men neida, jeg har kost meg jeg! Gjett hva jeg har gjort i dag da? Blant annet bestilt flybilletter hjem til jul (jeg skal være hjemme heele desember å varte opp med julestemning her inne, mihi) samt pakket opp klær til høstgarderoben! I samarbeid med NA-KD fikk jeg nemlig velge meg ut noen pieces, og det passet perfekt nå som budsjettet er noe stramt etter interiør-splurge og huskjøp. Her kommer en liten dose inspirasjon til høstgarderoben som lovet!

Contrast Bonded Aviator Jacket
Basic sweater in color #mauve
Hairy Doubled breasted coat

Resin Ring Earrings
Polka Dot Hair Scarf

Wide Belted Blazer
Wide Leg Tailored Pants
Balloon Sleeve Blouse

Jeg elsker fargepaletten, og et par statement øredobber og et fint skjerf i halsen gjør mye med et antrekk! Resten av kvelden går til tacorester og avkobling før uken kicker i gang i morgen. Jeg skulle egentlig fly hjem til Bergen allerede torsdag for noen dager, men jeg fikk ikke plass til Billy på flyet. Trist 😭Men men. Da blir jeg her, og heldigvis har jeg en snill mamma som er i leiligheten min i Bergen nå for å sende ned det jeg ikke fikk med meg i flyttelasset 🙏🏼

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Personal style│Fall lookbook

  • Lisa
    Hei
    Digger bloggen din, keep up the good work!

    Lurte på en ting. Kanskje rart å spørre ,men er du sjalu? I forhold. Hvordan takler du om du er det? Synes det er veldig vanskelig.

  • Frøydis
    Heii! Såå fint😍 hvilken størrelse har du i den sorte kåpen?

  • Ida
    Hva gjør du for å holde huden din så brun og fin hele året? 🙂

  • Emeline
    Hei. Kan jeg få spørre om hvordan drømme brudekjolen og bryllupet ditt ser ut? 🙂

  • Astrid
    Åh, så fin du er! Og for en inspirasjon 🌸💛 Lurer på hvilken str du har i den korte jakken? Tror jeg må kapre meg den altså!

  • Herreguuuud, du er sååå fin <3 <3

  • Sigrid
    Hei! Beautiful images as always! Can you please tell, where is your rug from?

Comments are closed.