Smykke: Høyer
Genser: Mango

Jeans: BikBok

God kveld fine fine dere! Beklager at det ikke ble noen oppdatering fra meg i går. Vi er nå midt oppi ‘flyttingen’ fra lille Bjorøy til store Marbella! Det har vært et fullstendig kaos, og mye å få unnagjort før avreise. Alt fra pakking, til siste veterinærbesøk for Billy, samt praktiske ting som måtte ordnes før avreise. Jeg håper dere kan tilgi meg! Det har rett og slett bare gått i ett bankende kjør. MEN, nå er vi endelig på vei og ting er endelig under kontroll! Noenlunde..

I dag har vi tilbragt hele dagen i bilen, og akkurat nå befinner vi oss i Aalborg, Danmark! I morgen tidlig går turen til Belgia, og vi regner med å være fremme i Marbella søndag kveld. Jeg er så sliten at jeg har lyst til å grine, men samtidig er jeg SÅ spent og det kribler i hele kroppen. Jeg håper dere kan holde ut med meg denne uken, og jeg lover at jeg skal gjøre så godt jeg kan med å opprettholde oppdateringene her inne til tross for at vi er på ‘bilferie‘. Haha!

Nå har jeg akkurat tatt meg et avslappende bad på hotellrommet, og jeg klarer nesten ikke vente med å legge hodet på den fluffy hotellputen. Jeg gleder meg forresten SÅNN til å inkludere dere i vårt lille eventyr fremover! Det blir så moro. Setter veldig stor pris på dere alle sammen – vit det! Sweet dreams 🌙

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Roadtrippin’ to Marbella

Comments are closed.