fbpx

Hjemmekontoret mitt har fått en ny duppedings i hyllen, og ikke bare er den fin å se på – men den produserer mye fint! Alt fra klare og pene bilder til takkekort og dokumenter. Scanne og skrive ut kan den også, trådløst via app på mobilen. Si hei til min nye HP Envy Printer fra Elkjøp! Vi skal tilbringe mange koselige kvelder sammen fremover, og akkurat nå har vi startet på vårt første prosjekt – nemlig lage album av alle reisene M og jeg har vært på!

· I’ll thank myself in the future ·
•  •    •    •  •  •    •    

Noe av det hyggeligste jeg vet når jeg drar på besøk hos besteforeldrene mine, mamma eller mormoren til M, er å kikke i gamle album. Kall meg gjerne gammeldags, men å ha fine bilder på kamerarullen på mobilen slår aldri et fysisk fotoalbum som man kan bla i! Bildene blir plutselig mye mer spesielle.

I går dro jeg og kjøpte meg et nydelig fotoalbum i hvitt skinn, og dette skal jeg fylle med alle feriebildene våre siden vi møttes (i rekkefølge med små notater til). Tenk så fint å se tilbake på når vi blir gammel og grå. Ikke minst for barna våre en gang i fremtiden! Når vi en dag kaprer drømmehuset, skal jeg kjøpe meg en stor bokhylle og fylle den med både fotoalbum og gode bøker. Dette er ypperlig for å gjøre hjemmet mer personlig, «varmt» og koselig.

.. Noen bilder fortjener mer, og jeg er så glad for at jeg fikk samarbeide med Elkjøp på denne kampanjen! HP Envy printeren er det hyggeligste jeg har fått hjem til meg på lenge. Nå gleder jeg meg til å tenne lys på kvelden, hoppe i joggisen, mimre litt, og skrive ut bilder fra printeren til fotoalbumet. Skikkelig, skikkelig koselig å gjøre sammen! Og ikke bare nå i selve album-prosessen, men i mange år frem i tid. Jeg utfordrer dere til å gjøre det samme! TENK alle de fine bildene vi tar, som «forsvinner» og blir glemt på telefonene våre med årene. Fotoalbum derimot? Det foreviger minnene for alltid! 🙏🏼✨

47 Responses to Just like the old days

 1. Hvor kjøpte du fotoalbumet? 😌 Og kan du pliis lage et innlegg om hvordan du redigerer bildene dine? Du tar såå fine bilder!

 2. Åh så koselig! Driver å lager album selv, men jeg tror jaggu jeg må kjøpe meg en slik skriver! Har en liten polarid skriver, men synes det er så dårlig kvalitet…
  Ha en fiiin søndag videre <3

 3. Hei! Vet du om det går an å gjøre hele prosessen omvendt? Altså scanne inn gamle bilder til en digital bildefil på en enkel måte? (For scanner du bilder på en vanlig scanner så blir bildet en liten del av et A4-ark hvis du skjønner?)

  • Hei Eva 😀 Skriveren har scanner, så om man scanner et bilde blir det lastet opp på for eksempel datamaskinen 🙂 Jeg vet ikke om det går at det ikke blir en del av en a4 størrelse – men da kan man eventuelt croppe det etterpå? Men tror faktisk det skal gå 🤔 At man velger utsnittet på forhånd.

 4. Så morro ! Tror jeg skal kjøpe en slik selv. Er bildene du skriver ut tatt med kanera eller mobil ? Har du redigert de i lighroom først på tlf? Blir det klare bileer da? Opplever ofte at redigerre bilder på tlf blir skurrete når de fremkalles.

  Ha en fin dag

  • Hei Anne! Bildene som er skrevet ut er fra både mobil og kamera. Så lenge man redigerer i Lightroom blir ikke kvaliteten dårligere da man kan lagre dem etterpå i full størrelse 🙂 Klem!

 5. Så du la ut på instastory at du hadde brukt hot rollers og syns det ble sååå fint resultat!! Hvilke ruller er det du har brukt?❤️

 6. Så veldig hyggelig ut å gjøre sammen, men hvor mye regner du med at det koster å typisk skrive ut 10 bilder?

 7. For en utrolig god idé! Blir nok utrolig koselig å kunne bla gjennom med både venner, familie og fremtidige barn <3 Er noe spesielt med fotoalbum!

 8. Hei.
  Ble veldig nysgjerrig på denne printeren, virker helt supert å kunne printe ut fra telefonen 😉 Er det en printer som er mendt for å printe ut bilder, tenker på selve kvaliteten på bildet? En må vel bruke bilde papir for at det skal bli bra? Skriver den ut på kun A4 ark, som du må klippe ut selv? 🙂

  • Ja, dette er en fotoprinter 😀 Kvaliteten blir kjempefin! Akkurat som å hente de i fotobutikk 😉 Printeren har en egen skuff for fotopapir, så den skriver ut bildene akkurat slik som de er på bildene. Klem!!

 9. Nå må jeg bare spørre, begynner du å bli lei bloggen? Jeg syns du blogger sjeldnere enn før og generelt at bloggen kanskje har tapt seg litt. Du virker lite motivert for tiden…

  • Absolutt ikke – jeg bare liker å blogge når jeg føler jeg har noe jeg genuint vil dele (med kvalitet), fremfor å masseprodusere halvveis innlegg bare for å blogge 🙂

Follow @ Instagram