fbpx

15 Responses to Gratulerer med dagen ??

  1. Du er helt nydelig, Eirin 🙂 stråler som aldri før! Fikk skjørtet ditt i posten i dag, helt spesielt og annerledes i designet enn andre denimskjørt, falt for det med en gang. Du fortjener alt det fine livet gir deg, hard works pays off! Håper du hadde en herlig fridag på årets fineste dag. Stor klem fra Oslo!

  2. Eirin!! Jeg har så lyst på det denim skjørtet fra kolleksjonen din, men jeg er litt usikker på hvordan jeg kan style det. Har du lyst til å gi oss litt inspirasjon til hvordan vi kan bruke kolleksjonen din? <3 Nydelige bilder!!

    • Hei Katharina! Jeg kommer til å style det masse nå mot sommeren 😀 Elsker denimskjørtet sammen med denimjakken og den hvite t-skjorten! Eller med en kul sweatshirt. Helst med sneakers! <3

Follow @ Instagram