fbpx

Set: By Malene Birger
Bag: Cult Gaia

F o r  t o n i g h t ‘ s  b i r t h d a y  p a r t y
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Dette fine, glitrende settet har jeg spart til en spesiell anledning. I og med at det blir bursdagsfeiring i kveld, tenkte jeg at NÅ kan jeg endelig bruke det! Jeg elsker sett, og synes det er så fint! Da jeg spurte M om hva han synes fikk jeg bare i retur ‘joda, det er jo din stil’. Hva mener du med det..? ‘nei, du har jo litt sånn pysjamas-stil’. Haha! Dagens kommentar. Enten kan jeg tolke det som at jeg går ofte i sett, ellers må jeg kanskje begynne å gå litt inn i meg selv. Kanskje jeg må slutte å gå i panda-pysjamasen hver bidige kveld… Men men, anyways! Håper dagen deres har vært fin så langt. Tenk at i morgen er det helg allerede! Bare jeg som synes denne uken har vært helt merkelig med tanke på fridagen rett etter helgen? Nå må jeg så å komme meg avgårde.. Snakkes babes! ✨

10 Responses to Miss sparkly pants

  1. Kan du vise solbrillekolleksjonen din eller hvilke solbriller du går for denne sesongen? Du har såå mange fine, så vil gjerne se hvilke du går for i sommer 🙂

  2. Superfint sett! Det er på min ønskeliste også <3 Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i settet? Jeg synes den toppen jeg fant på nett så litt stor ut..

  3. Dør av M sine komentarer ?? elsker når du deler slike ting! Elsket buksa! Pyjamas stil er fint haha ???

  4. Hahaha ler av kommentarene til M!
    Setter var nyyyydelig, gosh! Håper du får en fiin helg <3 klem!

Follow @ Instagram