fbpx

.. Så fort været tillater det elsker jeg å fyre i gang grillen! I fjor sommer grillet jeg (eller, vi) omtrent hver eneste middag. Ja, selv når det var overskyet! Enkelt og greit fordi smakene kommer så mye bedre frem, og i tillegg er det en helt egen kos over det. Her kommer et lite tips til hvordan man kan grille sunt, men likevel utrolig godt i hverdagen. Til og med desserten lages på grillen! Den ser kanskje litt ‘funky’ ut, men tro meg – den er faktisk latterlig god.

.. Grillingen blir ekstra koselig med denne nydelige utsikten!

· H o v e d r e t t  ·
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg synes grillet laks er utrolig godt, men da må marinaden være alfa og omega. Jeg marinerer laksen i litt olivenolje, sitronsaft, hvitløksfedd, finhakket chili, salt og sitronpepper i ca. 20 minutter. I mellomtiden lager jeg en frisk mango og avokadosalat! Denne består av rødløk, finhakket chili, koriander, mango og avokado. Jeg er også veldig glad i potet til laks. Disse smaker ekstra godt med litt olivenolje og chiliflakes på toppen! Maiskolber er også et must.

· D e s s e r t ·
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

.. Dette er uten tvil min favorittdessert på grillen! Snitt bananer på langs, og legg oppi sjokoladebiter! Den sukkerfrie sjokoladen fra Rema1000 synes jeg er syykt god, spesielt smeltet. Rull bananen i sølvfolie, og legg den på grillen noen minutter til sjokoladen har smeltet. Nytes varm, og spises med skje! For litt friskt på siden, er grillet ananas utrolig godt og saftig. Som sagt, banandesserten ser kanskje litt spesiell ut – men gi den en sjanse. Du vil bli overrasket!

.. Håper det smaker! ☀️

8 Responses to Slik griller vi sunt (men godt!)

  1. Hei!
    I fjor hadde du et sort plastteppe på verandaen din som var syyykt fint.
    Jeg leter etter et sånt nå, og lurer veldig på hvor du har kjøpt ditt?

  2. Hei 🙂 Jeg lurte på om du kunne fortelle noe om hvor du kjøpte Billy? Har veldig lyst på maltipoo slev, men blir så usikker på hvilke hundeoppdrettere som er seriøse, da det er så mye svindel ute å går… Hadde satt stor pris på svar. Gjerne på mail.

    • Hei Sophie! Jeg kjøpte ikke Billy fra oppdretter, men en privat familie. Du burde derimot melde deg inn i Norske Maltepoo gruppen på Facebook om du er interessert. De er seriøse <3

Follow @ Instagram