fbpx

Planen var å oppdatere dere i går, men dagen gikk så fort! Jeg har jo egentlig ‘fri’ lørdager, men da får det bli et unntak denne helgen. Det første vi gjorde da vi våknet i går var å pakke sekken og kjøre til fjells så fort vi kunne – deretter ventet en hel dag i solen med ski på beina og store smil! Og litt tårer, da.. Jeg falt og falt og falt og falt da det var så glatt og hardt føre. Til slutt spente jeg av meg skiene og kastet dem ned en skråning i frustrasjon! Lite pinlig når jeg fikk samlet meg og måtte klatre ned å hente dem igjen, hehh…. Vel, det tok ikke lang tid før smilet var på plass igjen, heldigvis. Herregud så idyllisk tur! ?

/ The plan was to update you guys yesterday, but the day went so fast! Saturdays are my ‘»day off» but since I didn’t blog yesterday today will be an exception. The first thing we did when we woke up yesterday was to pack our backpack and drive to the mountains – we had a whole day in the sun skiing and playing around! And a little tears, of course… I fell and fell and fell. In the end, I threw the skis down a slope in frustration! A little embarrassing when I had to climb down to pick them up again, hehh …. Well, it did not take long before the smile was in place again. What an idyllic day!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

.. Skal si man blir trøtt på en helt unik og deilig måte etter en hel dag ute i snøen og aktivitet! Da vi kom hjem igjen på kveldstid tok jeg meg varm dusj og hoppet i joggisen. M lagde pasta til oss mens jeg nippet på et glass etterlengtet vin under teppet! Beste Langfredagen så langt, ingen tvil om det.

/ .. After an active day outside in the snow you really get tired in a unique way! When we returned home in the evening, I took a hot shower and jumped into my comfy home wear. M made us pasta while I sipped on a glass of wine in the sofa under the rug! Best Holy Friday so far, no doubt about that.

Og ja, vi pakket selvfølgelig tursekken godt! Niste, sjokolade, appelsiner, skyr, bananer, kaffe, påske-quiz, sitteunderlag, ekstra hansker og kamera. Vel, når vi parkerer etter halvannen time kjøring spør M «hvor la du sekken?». Og jeg i retur noe hysterisk «hvor la DU sekken???». Den sto igjen hjemme i gangen – begge hadde vel bare regnet med at den andre tok den. Haha, er det mulig! Derfor ble det snapshots fra mobilen denne gangen. Pytt pytt ?

/ And yes, of course we packed the backpack for the trip well! Lunch, chocolate, oranges, yoghurt, bananas, coffee, Easter-quiz, seatings, extra gloves and camera. You name it! Well, when we parked the car after a one and a half hour drive, M asked me «where did you leave the backpack?». And I in return, I said quite hysterical «where did YOU leave the backpack???» Hahah (not so funny then, but). It was left at home in the hallway – both had just figured that the other one took it. Oh my, is it possible! In that case, only snapshots from the phone this time. Oh well, haha. At least we had a great day!

27 Responses to P å s k e l i v e t

Follow @ Instagram