Ullgenser, et gammelt par Levi’s og røde lepper..!

Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men hjemme-påske er fantastisk deilig!

Myke plagg som klemmer kroppen og et gammelt par Levi’s er favorittantrekket om dagen. Da kan jeg slappe av hjemme uten å føle meg helt ‘blah’ til tross for at det er late dager! For å føle meg litt ekstra fresh hvis jeg skal ut i påskesolen, drar jeg på med røde lepper. Påsken handler om glade farger!

Spillkvelder, kaffe ute på terrassen i påskesolen, turer i skogen med Billy, senke skuldrene, nyte stillheten, baking (i dag holder jeg på å bake kringle med appelsin og kvikklunsj til familiebesøk. Veldig spent på om den blir god!).. Alt dette summerer greit opp påsken så langt og jeg eeelsker det!

.. I morgen skal vi kjøre til fjells, pakke tursekken med masse godt, og stå på langrenn. Det blir kos! Håper dere har det fint ☀️

21 Responses to My kind of easter look

  1. Hei Eirin. ☀️ Har leta over alt på nett etter gensern😀 syns den var sååååå fin! Har du en link hvor man kan kjøpe den på nett?😀 Ha en god påske videre🧡

  2. Wow du ser helt fantastisk ut! Håper du har en deilig og rolig påskehelg med familien som sikkert ble veldig glad for kringle❤️ Du er flott både innvendig og utvendig du❤️

Leave a reply

Follow @ Instagram