ANNONSE: bestikket er mitt eget design

En søt, luftig og frisk dessert til påsken ?
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Skal du ha gjester i påsken, kan du enkelt imponere med en gul, frisk og nydelig påskeinspirert dessert som denne sitronfromasjen! Denne oppskriften har jeg vokst opp med, og den slår aldri feil. Passe søt, frisk og syrlig! Du kan også bytte ut sitron med appelsin og pynte med kvikklunsj, om du vil! Bare ett tips..

6 store egg
5 dl kremfløte
2 dl freskpresset sitronsaft
2 ts revet sitronskall
8 gelatinplater
200 g sukker

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5-7 minutter.
2. Smelt gelatinen i vannbad, og tilsett sitronsaft + revet sitronskall.
3. Pisk eggedosis av egg og sukker. Vend deretter inn gelatin- og sitronsaften.
4. Pisk kremfløte, og vend til slutt dette inn i eggedosisen..!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

.. Hell fromasjonen over i en fin skål eller glass, og la den stivne i kjøleskapet. Serveres kald! Nyyyyt.. ?

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Sitronfromasj til påsken

Comments are closed.