fbpx

ANNONSE: bestikket er mitt eget design

En søt, luftig og frisk dessert til påsken ?
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Skal du ha gjester i påsken, kan du enkelt imponere med en gul, frisk og nydelig påskeinspirert dessert som denne sitronfromasjen! Denne oppskriften har jeg vokst opp med, og den slår aldri feil. Passe søt, frisk og syrlig! Du kan også bytte ut sitron med appelsin og pynte med kvikklunsj, om du vil! Bare ett tips..

6 store egg
5 dl kremfløte
2 dl freskpresset sitronsaft
2 ts revet sitronskall
8 gelatinplater
200 g sukker

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5-7 minutter.
2. Smelt gelatinen i vannbad, og tilsett sitronsaft + revet sitronskall.
3. Pisk eggedosis av egg og sukker. Vend deretter inn gelatin- og sitronsaften.
4. Pisk kremfløte, og vend til slutt dette inn i eggedosisen..!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

.. Hell fromasjonen over i en fin skål eller glass, og la den stivne i kjøleskapet. Serveres kald! Nyyyyt.. ?

8 Responses to Sitronfromasj til påsken

  1. Hei Eirin 😀 Du, jeg har et lite ønske: Kan du ikke begynne å skrive hvor klærne du har på deg er fra, tenker da spesielt på instagram (A) Du har jo sååå mye fint tøy, og jeg titter stadig innom instagramprofilen din for å få inspirasjon, men ikke alltid like lett å finne ut hvor jakker/gensere/bukser osv er fra :/ Bare et lite ønske herfra 😀 Ønsker deg en super påske!

  2. hei. trur du det er mulig å lage kjeksbunn også lage denne fromasjen på toppen? slik at det blir som en ostekake?

  3. Hei! Hvor er de teskjeene fra? Lange gullskjeer står høyt oppe på ønskelisten min for øyeblikket, og de var super fine. 🙂 God påske!

Follow @ Instagram