fbpx

#1

#2

#3

#4

#5

.. Or #6 ?

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Nå har vi ankommet London, og vi storkoser oss allerede! Bare det å forflytte seg fra minus åtte grader til ti plussgrader gjør mye med inspirasjonen. Spesielt når det kommer til å kle seg og dele flere antrekksbilder uten at man må pakke seg inn i ull og tjukke jakker hele tiden! Jeg gleder meg til våren viser sine tegn hjemme, slik at jeg kan dele mer inspirasjon på motefronten. I den sammenheng har jeg plukket ut mine 6 siste antrekk – hvilket er din favoritt? ♥

/ We have finally arrived in London, and we’re already having a blast! Just going from minus eight degrees to ten plus degrees makes me inspired. Especially when it comes to dressing and sharing more outfits without having to hide behind wool and thick jackets all the time! I’m looking forward to spring at home, so I can share more inspiration when it comes to fashion with you guys. I’ve picked out my last 6 outfits – which is your favorite? ♥

32 Responses to Which look is your favorite?

 1. Hei søte! Skal til London i påsken, har aldri vært der før og jeg har fått ansvar for hva vi skal se/gjøre! Vi har bestilt billetter til The lion king musikalen, men vet ikke hva mer vi kan gjøre. Kanskje du kunne ha en London guide innlegg?

  ELSKER forresten antrekk nr. 2!

 2. Mine favoritter er antrekk 6 og 1, men synes du generelt har en så utrolig fin og gjennomført stil. Liker alle veldig godt. Kos deg masse i London!

 3. Hei ! Jeg lurte på om du ikke kunne skrive et innlegg om meditasjon , yoga og krystallene(!) dine ?
  Synes det er så interessant og har lyst å lære mer om dette:-)
  Ha en fin helg i London!

 4. #6

  Jeg likte den svarte genseren med teksturer og fargen på skjørtet kombinert med svart strømpebukse.

  Etterfulgt av #3 #4

  #3

  Her har du business woman look i tillegg er det noe med den bakgrunnen og lyset som gjør at kåpen blir mer fremhevet. Tenker det er Cath som har tatt bildet 😉

  #4

  Det er noe universalt jeg liker med den kjolen fra Gina Tricot eller Vero Moda om jeg ikke husker feil? Synes du kler den godt 😛

  Ha en fin helg! Eirin 🙂

 5. #1 og #5 er mine favoritter 🙂 Håper du koste deg masse i London. Utrolig bust men koselig og travel by!

Follow @ Instagram