fbpx

· G i r l s  N i g h t ·

Forrige fredag inviterte jeg Cath og Amalie hjem til meg på slumberparty, og gjett om vi koste oss! Druknet i silkepysjamaser, fluffy tøfler, god mat, snacks, reality-tv med den eksklusive streamingtjenesten hayu, og deilige produkter holdt vi kvelden gående til langt over midnatt. En skikkelig jentekveld!

Jeg tipper mange av dere allerede er kjent med hayu. De har absolutt alt av de beste reallity-seriene! Faktisk over 150 forskjellige. Det beste av alt er at alle nye episoder blir tilgjengelig samme dag som de slippes i USA. Etter en lang dag på farten (eller en rolig søndag forsåvidt) elsker jeg å sige ned i sofakroken og se på serie. Det er min me-time! Mine favorittserier fra hayu er Revenge Body with Khloé Kardashian (blir alltid så motivert til å trene og spise sunt når jeg ser på dette, haha), Million Dollar Listing, Keeping Up With The Kardashian, Life of Kylie, Vanderpump Rules og selvfølgelig The Real Housewives.. ♥

Da vi kom hjem disket vi opp taco sammen, og deretter hoppet vi i pysjen og beveget oss opp i kosestuen! Her ble vi værende resten av kvelden, og vi rundet vel nesten en hel sesong med Keeping Up With The Kardashians. Haha! Det er vår guilty pleasure, såvel som en hel del andre reality programmer..!

· G i v e a w a y ·

Te fra Black Cat
Krem og parfyme fra Escada
Myk pysjamas og deilige tøfler fra Cubus 
Koreansk Sheetmask og hårband fra skinsecret.no
Spa of The World body cream fra The Body Shop
Natural lip perfector og minimascara fra Clarins
hayu promokode (6 mnd. gratis prøveperiode)
hayu USB høytaler, kopp, sjokolade, popcorn
Beautyblender fra Beautyblender
Brynsgelé og lipgloss fra NYX

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg har fått lov til å gi bort en stooor slumberkit til en av dere, og innholdet i denne kitten ser dere i listen over! Her har man alt man trenger for en koselig slumbernight. For å være med i konkurransen må dere bekrefte i kommentarfeltet at dere har registrert dere for 30 dagers gratis prøveperiode på hayu.com. (Ordinært 49,- i måneden) Innen en uke kommer jeg til å trekke en heldig vinner fra kommentarfeltet! Masse lykke tiiil ♥

81 Responses to Slumberparty with hayu

 1. For en fin idé å invitere venninner til slumberparty <3 Jeg har registrert meg, og gleder meg til å se KUWTK med roomien min!

 2. Done <3 Genialt at man kan se de sesongene jeg før har lett meg gal etter på usikre nettsider!

 3. Så utrolig hyggelig kveld! Så ut som dere storkoste dere 🙂
  Da har jeg registert meg og krysser fingrene for vinnerlykken! Hihi.

  Ha en flott start på uken!

 4. Påmeldt og registrert 😀 Gleder meg til mange jentekvelder med dette og forhåpentligvis med denne premien også 😀

 5. Kjøpte tv2 sumo for å kunne conecte med Hayu 🙂 spennende! Elsker alle programmene de har der som man ellers ikke finner i norske kanaler !!

 6. Hei! Vet ikke hvor bra det er for masteren og jobb og alt annet jeg egentlig «burde» gjøre, men har laget meg konto på Hayu. Man må jo huske på å kose seg i livet også (;

 7. Da var jeg registrert! Håper på å vinne:-) Til den tid kommer, skal jeg kose meg med litt Revenge Body, haha<3

 8. Så hyggelig! En slik kveld er gull verdt i snøværet vi har om dagen, haha 🙂 Har registrert meg nu!

 9. Jeg er registrert bruker på hayu:) Det er min egentid. Hayu, øretelefoner, ansiktmasker og dyne oppi sofaen. 🙂

 10. Har registrert meg! ☺️? gleder meg masse til å streame serier i denne perioden ????⌛️ Er høygravid og det blir mye tid foran tv’en, så dette komme godt med ????

 11. Jeg har registrert meg. Hadde vært glimrende å vinne.Meg tiden min tilbringer jeg også med favoritt-serier 🙂 This Is Us, er favoritten for øyeblikket, anbefales! <3

 12. Da har jeg registrert meg! Blir det Revenge Body med Khloe på meg i dag ? Også krysser jeg fingrene for at jeg kanskje er den heldige ??‍♀️

Follow @ Instagram