fbpx

Fine, snille dere! Jeg blir så glad av kommentarene deres, ikke minst at dere engasjerer dere sånn når jeg skriver om den O’ store boligjakten! I dag var det duket for budrunde (min aller første!), og før vi kjørte i gang hadde vi blitt enig om hvor terskelen lå. Rettere sagt hva vi skulle sette som maksgrense, slik at vi ikke hadde endt opp med noe vi ville følt at vi hadde betalt for mye for. Det var vel mest for min del, da jeg har en tendens til å bli revet med uten og tenke rasjonelt… Dette tror jeg var veldig lurt, hvis ikke kunne det fort blitt dyrt. Her har dere nemlig meg «HUNDRÆ TIL DRIT I PLANEN!!» Og her har dere Magnus. «Uaktuelt.» Det hjalp ikke akkurat med Cath på telefonen som skriver ‘SELG TO VESKER SÅ ØKER DERE BUDET» Haha, elsker henne!

Sweater: H&M
Teddy jacket: Acne
Sunglasses: Céline
Jeans: Levis

Da vi lå inn vårt siste og endelige bud etter å ha vært med syv runder, trodde vi faktisk at vi hadde vunnet. Det ble stille. Tiden gikk og ingen andre bud. Men neida, to minutter før budet vårt falt ble boligen snappet rett foran nesen på oss! Det var like før kaffekoppen min fløy gjennom hele Espresso House…

. . .

Jeg har som sagt aldri vært med på budrunde før, men nå kan jeg herved skrive under på at det seriøst er det mest nervepirrende jeg noensinne har vært med på. Haha! Da vi så hva det endelige budet ble, var vi likevel lettet for at det ikke ble oss til den summen. Det var tross alt et renoveringsprosjekt som i senere tid hadde krevd ekstremt mye tid, penger og arbeid. Puuh! Jeg kan i hvert fall meddele at jeg gikk rundt med hodepine og kvalme resten av dagen, fordi kroppen hadde fått seg en sånn heftig påkjenning med nerver. Jeg må bare le av meg selv! Jakten fortsetter, men vi har is i magen. Dette er spennende!

25 Responses to You win some you lose some

 1. Det var dumt! Men kanskje ikke så dumt likevel, om du skjønner? Da var det ikke meningen, rett og slett. Husker selv budrunden vi hadde på leiligheten. Jeg satt på skolen (første skoledag), og fikk meldinger så det holdt etter. Den budrunden varte seriøst i en hel dag, føltes det ut som.. Vi hadde 20.000 igjen å gå på da vi fikk den – altså, jeg var dårlig i magen i mange dager, hahah. En dag finner dere det riktige for dere også <3 Stoor klem!

  • Jaa, jeg skjønner veldig godt hva du mener! Jeg tror på skjebnen, og dette var nok ikke meningen for oss. Men herregud! Så utrolig gøy for dere at dere fikk den så nært maksbudet deres. Det må være den beste følelsen i verden 😀 GOD KLEM <3

 2. Åhhh deltok selv i min første budrunde i høst, og det er det sykeste jeg har vært med på? Så utrolig rar å spennende stemning har jeg aldri følt på!
  Men når det ikke ble den for dere, så kommer det til å dukke opp noe bedre! Det gjorde det for oss? Lykke til videre❤️

  • Så deilig å høre at jeg ikke er alene om den følelsen ? Føles som å dra på tivoli og ta koppene 10 ganger på rad, etterfulgt av spøkelseshuset og 10 softis. Altså… HAHA! Men ja, det det har du så rett i ❤️ Takk!

 3. Så veldig dumt at huset ikke ble deres, men har en følelse på at dere blir å finne et enda bedre et <3 hvor er beltet ifra?

  Klem

 4. Åååå, jeg føler så med deg Eirin! Må nesten le litt selv, for det var slik jeg og kjæresten holdt på for 2,5 år siden. Om noen få år vil vi nok også flytte til et større sted. Så heier på dere! jeg er sikker på at dere finner drømme huset om ikke lenge! stor klem og god kveld / morgen<3

 5. Kjipt at huset ikke blei deres men du/ dere finner sikkert noe mye finere 🙂 lykke til videre <3

 6. Åå kjenner følelsen! Var nettopp i to budrunder og vant den siste for et par uker siden. Så nervepirrende, og var sliten hele dagen etterpå. Det blir nok snart deres tur også, det er som du sier lurt å holde seg innenfor grensen man har satt på forhånd! Det er uansett spennende å følge prosessen!

  • Det tar virkelig på, når man er så stresset! Gratulerer med nytt hjem, det må være den beste følelsen å vinne en budrunde 😀 Gleder meg til det blir vår tur! Klem <3

 7. Herregud kjenner følelsen!
  Jeg var også i budrunde i går, det var to lange timer.. jeg var så kvalm, nervøs, spent og hadde puls på 180. Trodde jeg skulle besvime!
  Hadde en maksgrense på forhånd og vant budrunden med mitt maksbud.
  Hele leiligheten skal pusses opp, så det blir et stort prosjekt fremover. Gleder meg, og håper på mye inspirasjon fra deg på interiørfronten ☺️
  Skal ta før og etterbilder så jeg husker hvordan det var før oppussing, hehe.

  • Ååå, så GØY at du vant budrunden! Det må være den beste følelsen etter alt det stresset. Jeg holdt seriøst på å besvime ? KOS deg med oppussing, det er så gøy <3

 8. haha her i hus er det gubben som må holde på med budrunder når vi skule prøve og kjøpe. Jeg blir så fort rivet med og blir så stressa.
  Men lykke til med neste runde. Dere finner nokk noe snart. Det er sikkert en grunn til at dere ikke skulle ha denne.

Follow @ Instagram