fbpx

Coat: Joseph
Sweater: Pull & Bear
Bag & sunnies: Céline
Boots: Strafford
Jeans: Levi´s

Uken er allerede godt i gang, og det fine været gjør meg på en eller annen underlig måte ekstra giret og produktiv! I dag møtte jeg fine Cath i byen på formiddagen for et lite ærend, og jeg tok med kaffe vi kunne varme oss på i den bitende kulden. Til tross for at solen skinner finere enn noensinne, er det biiiitende kaldt når minusgradene blåser på. Brrrrr! Da satt jeg pris på min fine, gamle, klassiker av en ullkåpe. Denne kjøpte jeg for snart tre år siden og den er fremdeles favoritten! Jeg elsker når man finner ordentlige, gode plagg som varer (forhåptentligvis) livet ut. P.S. Oppdatering på boligfronten: vi har funnet en bolig vi har SÅ lyst på, og jeg får nesten ikke sove om nettene. Får vi den så får vi den, hvis ikke er det ikke meningen. Heldigvis har jeg alltid vært flink til å tenke sånn, og da går ikke nederlaget som eventuelt måtte komme for hardt innpå meg. Nå venter uansett budrunde og det kan bli spennende.. Hjeelp! ♥

Tuesday already! Soon over the hump… The nice weather makes me extra productive and driven! Today, I met Cath in the city for a little errand, and I brought coffee to keep us warm in the biting cold. Despite the fact that the sun is shining more than ever, it is frrrreezing cold outside. We’re talking minus degrees blowing in our faces! On days like these I really appreciate my fine, old classic woolen coat. I bought this one almost three years ago and it is still my favorite! I love when you find decent, good garments that lasts (hopefully) for a lifetime. P.S. Update on the house hunting: We’ve found a house that we want so badly, and I barely can’t sleep at night. If we get it we’ll get it, if not, it’s not meant to be. Fortunately, I’ve always been good at thinking like that, and then the possible defeat doesn’t get too hard on me. Next up – bidding round. It’s gonna be so exciting (and frightening haha).. Heeelp! ♥

48 Responses to Today’s on-the-go look

 1. Fine bilder 🙂 kunne du linka til buksa?
  Å masse lykke til i budrunde krysser alt jeg har får at dere får huset 🙂

 2. Jeg elsker at du endelig deler antrekksbilder igjen <3 Masse lykke til på budrunden, jeg krysser fingrene!

 3. Hei Eirin! Bare lurer på hvilken størrelse du har i denne? Jeg har lurt så lenge på å bestille den hjem.

 4. Lykke til i budrunden, spennende! Fantastisk for dere om dere får den, og gøy for oss å (forhåpentligvis) kunne følge deg på interiørfronten der også:) Hva ser du/dere etter i det nye huset med tanke på blant annet beliggenhet og stil på huset? 🙂

  • Tusen takk, det blir kjempespennende! Gleder meg til å dele veien videre med dere ? Vi er faktisk helt åpen for alt, og tar det litt som det kommer. Det vi ser på nå er et renoveringsprosjekt, så om vi gjør det om til et koselig bergenshus eller et mer moderne hus får vi rett og slett se an hvis vi skulle å få det. Kommer selvfølgelig an på kostnader også 😀 Klem!!

 5. Jeg elsker disse bildene, du har en skikkelig glød om dagen! Og håret ditt er råfint nå, du kler den lengden veldig godt. Ulikt meg å kommentere bare for å gi komplimenter, hehe, men du ser virkelig superfresh ut om dagen <3 Masse lykke til med budrunden! Stor klem

  • Så utrolig hyggelig å høre at du synes det, og jeg blir så glad for at du tar deg tid til å legge igjen kommentar! Føler ELixir produktene har forvandlet huden min ? Får så mye glød av dem! Anbefales ?? Og tusen takk for det, blir spennende ?

 6. Herregud så nydelig du er altså!❤️
  SÅ spent på å høre mer om den nye (forhåpentligvis) boligen! Krysser alt jeg har for at dere får den? Skal faktisk på visning på torsdag selv. Spennende?❤️

 7. Nydelig kåpe!!
  Håper du blir aktiv på bloggen i flytteprosessen og deler mest mulig-det er så gøy?

 8. Du ser helt smashing ut! Lykke til med budrunden <3 Hvilken modell fra Levi's er dette? Satt som et skudd 🙂

  • Tuusen takk! God du er! Vi er veldig spente 😀 Mile High Super Skinny heter jeansen og den er virkelig FANTASTISK! Har vært på jakt etter den perfekte svarte jeansen i alle år, og endelig har jeg funnet den ❤️

Follow @ Instagram