fbpx

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

· I  u s e d  t h i s  r e c i p e ·

‘Buns’ virker å være tema på bloggen om dagen, men i dag tenker jeg ikke på hårfrisyren. Pizza buuuns for the win! Jeg elsker å bake, og hver gang jeg finner tid til det etter en lang dag med jobb hiver jeg på meg bakeforkleet. Jeg setter håret opp, skrur på musikk og koser meg skikkelig! Det er som terapi for meg. Disse pizzasnurrene ble en stor suksess – saftige, myke, store og luftige. De beste jeg noensinne har laget! Jeg brukte denne oppskriften, men byttet ut tomatpuré med pizzasaus og det anbefales på det varmeste. Resultatet ble 12 store snurrer og halvparten gikk i frysen. Perfekt å tine når sulten melder seg!

/ ‘Buns’ seem to be the theme of the blog these days, but today I’m not thinking about the hairdo kind of bun. Pizza buns for the wiiiiin! I love to bake and every time I find time for it after a long day of work, I get on my baking apron. I put my hair up in a bun, turn on music and enjoy myself! It’s like therapy for me. These pizza buns were a big success – juicy, soft, big and airy. The best I’ve ever made, I swear! I used this recipe, but exchanged tomato puree with pizza sauce and I can highly recommend it. The result was 12 big buns and half of them went into the freezer. Perfect to thaw when the hunger hits!

12 Responses to Yummii pizza buns

  1. Har spurt om dette før, men fikk ikke svar da.. Jeg lurer på hvordan du resonnerer angående kjøttspising nå for tiden? For en stund siden skrev du en del på bloggen om at du hadde insett at du ikke trenger det, både for helsen, miljøet og dyrenes skyld. Nå virker det derimot (utifra det du deler på bloggen) som at rødt kjøtt er en vanlig del av kosten din, så jeg undrer hva som har gjort at du har endret mening? 🙂

  2. Hei!
    Ser i bakgrunnen på bildene at du har boken «Syrinpikene», har du lest den? Er den bra?
    Lest ulike anmeldelser, men ikke hørt fra noen som (ikke er anmeldere) har lest den.. 🙂

Follow @ Instagram