•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg har alltid hatt sansen for innlegg som dette – tips til hvordan man kan style ett plagg eller tilbehør på flere måter! Spaltens første stylingtips blir Gucci beltet som er å se over alt om dagen (ja dette blir en ny spalte fremover!) Jeg har brukt beltet mitt såå mye siden jeg kjøpte det for 2 år siden i LA, men har ikke alltid tenkt over at jeg kan bruke det som midjebelte på kjole eller over en fin kåpe eller jakke før nå! Det må nevnes at det sikkert er superlekkert over en hvit, oversized skjorte stylet med et par jeans også. Et lite tips: kjøp beltet litt stort, og be om ekstra hull. Da kan du både bruke det over hoftene og i midjen!

/ I’ve always loved post like these – tips on how to style a special piece or accessories in several ways! The column’s first styling tip will be the popular Gucci belt you see everywhere (and yes, this will be a new column in the future!) I’ve used my belt so much since I bought it 2 years ago in LA, but I haven’t thought about wearing it like a waist belt on a dress or over a nice coat or jacket before now! It’s probably super nice over a white oversized shirt styled with a pair of jeans as well. A little tip: buy the belt a little big and ask for extra holes. Then you can use it over your hips and as a waist belt!

18 Responses to 3 ways to style the Gucci belt

  1. Hei! Elsker slike spalter og bloggen din! Vet du har flere Gucci produkter, og lurer derfor på om du har hatt noen problemer med at double G merket mister gullfargen? Jeg kjøpe veske for ca et halvt år siden, og fargen er begynt å fade og bli sølv… Skikkelig kjipt når man bruker så mye penger på noe..

  2. Hei!
    Kan jeg få spørre hvilken kodelås du har til ytterdøren? Pris?
    Hvordan føler du det er ift sikkerhet, og er du fornøyd med den?😊 Har veldig lyst å investere i en slik lås, men skulle gjerne hørt flere anbefalinger først, før jeg tar steget.

    Ellers håper jeg du har en fin lillelørdag fine du 😘

    • Hei Anita! Jeg har Yale Doorman og er ekstremt fornøyd. Det er koblet opp til alarmsystemet og jeg har alltid full kontroll 🙂 Kan aldri bytte tilbake til vanlig lås! Ha en nydelig dag <3

Leave a reply

Follow @ Instagram