fbpx

ANNONSE: SPONSET JAKKE

R u n n i n g  e r r a n d s  c o m f o r t a b l y

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Wiihi! I dag tar jeg et sidespark som Fredrik Eklund i Million Dollar Listing. Jeg har jobbet med inspirerende innhold for dere siden jeg sperret opp øynene i morges til nå – gleder meg til å dele! En av tingene er en video mange av dere har etterspurt de to siste årene.. Kan noen gjette seg frem til hva den handler om? I hvert fall – nå har jeg hoppet i joggisen, slengt meg på sofaen under dynen, tent lys, og resten av kvelden skal det jobbes med redigering. Min fineste Cath knipset disse bildene av meg i morges, og jeg elsker dette antrekket! Ønsker man å være komfortabel på farten, men likevel fin og fresh, er strømpebukser og skjørt et fantastisk alternativ. Kombiner favorittskjørtet med en myk strikk og du er all set! Ha en nydelig kveld! Skrives i morgen. ILY ♥

Wiihi! Today I’m doing a sidekick like Fredrik Eklund in Million Dollar Listing. (If you haven’t watched that show you should!) I’ve been working on creating inspiring content for you since I woke up this morning and I’m so excited to share! One of the things is a video many of you have wanted for a loong time. Can anyone guess what it is? In that case – I just changed to my cozy outfit, dragged the duvet into the couch and buried myself under it with candles everywhere. I’m gonna edit the rest of the night! Btw, my sweetest Cath shot this outfit for me this morning. If you want to be comfortable yet fresh and chic on the run, stockings and a pretty skirt is a perfect alternative! Style it with your favorite knit and you’re all set. See you tomorrow! Xx

Shoes: Strafford
Knit & skirt: H&M
Jacket: Billie & Me
Bag: Céline

16 Responses to Today’s look

  1. Jatakk til fler outfits!! Men var det ikke kaldt uten jakke? Vil gjerne se mer av ytterklærne du går for i vinter

  2. Tror du har laget en video der du avslører det siste prosjekte ditt 🙂 gleder meg til video uannsett 🙂 kunne du linka til skjørte ?:)
    Så fine bilder 🙂

  3. Så fint antrekk! Hvor er ringen fra? Er på utkikk etter en ring til jeg skal pynte meg litt både til hverdag og fest. Har du noen å anbefale? Har sett litt på Caroline Svedbom, men usikker på om det er for pent eller ikke …

  4. Så fin du er Eirin ❤️.
    Har du link til klærne?
    Og den stripete buksen du hadde på sist med denne genseren ? ??

Follow @ Instagram