fbpx

Helgen har vært idyllisk, fylt med så mange fine, gode øyeblikk! Alt fra lange frokoster til frisk luft og lave skuldre.
/ My weekend was magically filled with beautiful moments! Everything from a long breakfast to fresh air and relaxation.

Husmann knekkebrød med smøreost, tomat og maldonsalt er noe av det beste jeg vet. Det hadde jeg til frokost i går før en forfriskende søndagstur opp til Fløyen med Magnus og Billy! På toppen koste vi oss med skillingsbolle og kakao i solen en time før vi gikk ned igjen. Slike dager lever jeg lenge på!

/ Crispbread with cream cheese, tomato and Maldon salt is one of the best things I know for breakfast. This turned out to be yesterday’s breakfast before I went on a refreshing hike to Fløyen with Magnus and Billy! When we reached the top we had buns and hot chocolate. Oh, days like these!

Søndagsmorgen skimtet jeg noe litt magisk i taket fra første etasje, da jeg kom opp møtte dette glitrende synet meg!
/ Sunday morning, I saw something magically in the ceiling from the 1st floor. When I came up this sparkling sight met me!

.. Solen reflekterte ikke bare noe vakkert i paljettputen, meg også i humøret og energien min! Ønsker meg flere soldager, takk.
/ The sun did not only reflect something beautiful in the sequin cushion but also in my mood and energy! More sunny days please.

H o w  w a s  y o u r  w e e k e n d ?

20 Responses to S u n s h i n e

 1. Hei, Eirin! Takk for daglig inspirasjon og livsglede <3 du stråler som aldri før – det er hyggelig å se 🙂

  Jeg har det samme bordet som deg (hvis det er fra Oq Denmarq), og vet du ikke har hatt det veeeldig lenge, men har du noen tips til rens/vasking av ren marmor? Mitt har stått i 1,5 år nå, og vasker det jevnlig, men er usikker på om jeg gjør det riktig – og kunne tenkt meg å rense det skikkelig (blir ganske fort "flekker"). Har du noen tips? Vil jo gjerne ta vare på de fine materialene..

  Ha en herlig uke!
  Klem fra Linn

 2. Fantastiske refleksjoner fra paljettputen! Magisk 🙂 Jeg lurer på hva som skjedde med den store overraskelsen som du egentlig skulle fortelle om i midten av desember, og som deretter ble flyttet til rett over nyttår? Har fortsatt ikke fått med meg hva det var, dersom du har delt. Jeg er spent 🙂

 3. Fine bilder, det spisebordet ditt er bare så lekkert! Høres ut som du hadde en fin dag, ingenting som slår en rolig søndag med sol <3

  Et lite spørsmål: Jeg ser du har samme sofa fra IKEA som jeg har tenkt å gå til innkjøp av. Hvordan er den i forhold til komfort, og går det ann at jeg og samboeren min fint kan begge sitte i den uten at den blir for liten? Den er så lekker i forhold til de andre jeg har sett på i samme prisklasse… På forhånd takk for svar, ønsker deg en fin start på uken, klem <3

 4. Hei Eirin<3
  Lurte bare på hvor jakka du har på deg i dette innlegget er fra? Syntes den liknet litt på moncler, hvilken modell isåfall?
  Klem<3

 5. Komisk spørsmål, men hvor får du tak i den smøreosten? Jeg elsker den, men finner den ikke i noen butikker, haha.

 6. Såå herlig! Var selv på Fløyen i går, det var jo bare helt fantastisk!! Nydelig dag, rett og slett. Livsfarlig å gå ned igjen da, men det ble en morsom affære ut av det hele, haha 😀

Follow @ Instagram